Etkileyemiyorum, lütfen yardim

Sosyalleserek olacagini düşünüyorm. Hamilelik surecimde hic cikamadim ve eve kapaninca özgüven düşüklüğü yaşadığımı farkettim ben de. Insanlarla konuşmaya bilr cekinmeye basladim inanabiliyor musunuz? Konusursam acaba ne desem hangi cumleyle baslasam gibi sacma sapan dusunler uçup gidiyor. Önceden hic oyle degildi. Kesinlikle sosyalleşmek ortama girmek gerek
Evet sosyal olmak cok önemli ben de bir kere baya hasta olmustum on gün disari cikmadim sonra disari ciktigimda nerdeyse yürümek bile tuhaf geliyordu kimseyle konusmak istemiyordum. Sosyal olmak cok önemli. Cevremi genisletmem lazim.

Bi keresinde beni mülakatta fazla özgüvenliyim diye almamislardi yemin ederim :)) yüzüme söylediler.Bence kendiniz olun hep.Kimsenin sizden ne üstte oldugunu ne de altta olduğunu düşünmeyin.Asıl önemli olan özgüvenden önce ,bir insanin kendini doğru ifade etmeyi bilmesi gerekir.Duşüncelerim bu yönde .

Bi keresinde beni mülakatta fazla özgüvenliyim diye almamislardi yemin ederim :)) yüzüme söylediler.Bence kendiniz olun hep.Kimsenin sizden ne üstte oldugunu ne de altta olduğunu düşünmeyin.Asıl önemli olan özgüvenden önce ,bir insanin kendini doğru ifade etmeyi bilmesi gerekir.Duşüncelerim bu yönde .
Ben cok okumama ragmen kendimi düzgün ifade edemiyorum. Genelde kisa ve eksik cümleler kuruyorum. Düsüncelerimi dilime dogru düzgün yansitamiyorum

Ben cok okumama ragmen kendimi düzgün ifade edemiyorum. Genelde kisa ve eksik cümleler kuruyorum. Düsüncelerimi dilime dogru düzgün yansitamiyorum
Sanırim daha cok gençsiniz.Ben de öyleydim yıllar önce inanin.Zaman içinde insan evriliyor.Yasadıklarimiz en buyuk ögretmenlerimiz kitaplardan önce.Cok da durmayin üzerinde.Bi gün bi bakarsıniz sizi susturamiyorlar.Kendimden biliyorum ;)

Ben de tam tersi ilk görüştüğüm insanlarda dışa dönük ,enerji dolu olduğum yönünde bir izlenim yaratıyorum...öğrenci iken yilliga reklam almak için bir grup arkadaş dershane yöneticileri ile bireysel görüşmüştük.. 3 kurum yöneticisi de aynı hafta telefonla bana dönüp iş teklifinde bulunmuştu ...ama aslında iş ile ilgili konularda daha çekimser ,donuk ve erteleme hastalığı olan birisiyim.Yani büyük olasılıkla aradıkları kişi ben değilim😄 Hizmet sektörü ,doğrudan satış ve özellikle çocuk/genç eğitimi alanlarında çalışacak kişilerin güzel gülüşünun ve kuvvetli göz temaslarının olmasının karşılarındaki insanları etkilediğini ve işe alımlarda da bu enerji geçişinin etkili olduğunu düşünüyorum.

Back
X