• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

Yenilerr, yenilerr, yenilerr... ;))) Vücudu harikaaa... boshayallersmile

normal_megan-fox-09sept2010-lax-01.jpg

normal_megan-fox-09sept2010-lax-04.jpg

normal_megan-fox-09sept2010-lax-12.jpg

normal_megan-fox-09sept2010-lax-03.jpg

normal_megan-fox-09sept2010-lax-06.jpg

Saçları da harika... boshayallersmile

normal_megan-fox-09sept2010-lax-05.jpg

normal_megan-fox-09sept2010-lax-10.jpg

normal_megan-fox-09sept2010-lax-14.jpg

normal_megan-fox-09sept2010-lax-08.jpg

normal_megan-fox-09sept2010-lax-09.jpg

Yüzünün şiş hali de inmiş sanki biraz... CADIARZU

normal_megan-fox-09sept2010-lax-13.jpg

normal_megan-fox-09sept2010-lax-11.jpg

aaa bayildim bence de inmis yuzu biraz daha ve daha ii gorunuor. kiyafetine ve makyajin sadeligine ayakkabilarina bittim cok hos duruor. fizigi de gayet ii gorunuor. :lepi:

Sonunda güzel bir şey giyinebilmiş, hayret. O paçoz hallerinden nasıl sıyrıldı acaba. Gayet hoş görünüyor, surat da iyi. Aman böyle dur Megan!

livim valla burada kizlar ve erkekler hep boole giyinio desem :S pantolon pacasi yaptirmak die bisi yok hicbirinde gundelik kiyafetlerine onem vermiorlar. yaz kis o pantolon hep o sekilde zaten bi zmn sonra arka tarafi kendinden erior. hele kisin sirimsiklam olmus pacalarla dolaniorlar zaten gene flip floplar ayaklarda counda :S gunduzleri hic ozensiz dolaniorlar ama geceleri hepsi hollywood yildizi yahu akannehir
megana mahsus deil yani oole gormus buyumus mu denir artik ne denir ne biliyim iste sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Bambamım fazlasıyla rahatlar =) akannehir
Ayyyy flip flopları hiç sevmiyorum hiç estetik durmuyor :1:
ayakkabılar bile Angelina ya pes...

Bende gömleğini Ajan Salt 'da Angelina'nın giydiği gömleğe çok benzettim nedese =))) Filmi izlemeyenler için prt sc yapıp fot.ı paylaşıcam

Evet gömlek bu =)

375.jpg

Yeniler... ;))) Passion Play Premiere... ;))) Eski Megan'a benziyor artık. :D

meganfoxnetmeganthepass.jpg

Evet o Jonah Hex galasından sonra daha iyi görünüyor.Fakat yine de eski güzelliği kesinlikle yok. :/ Suratında bir ördeklik var gibi.

Canım bu fotoları atlamıssın ki bence gecenin en iyi fotoları Brianla olanlar...

Bu Mickey için ,daha dogrusu eski gunlerının hatrına a.s.

meganfoxnepassionplayti.jpg

Dudak dolgusuna biraz daha devam ederse dudakları Lisa Rinna gibi olacak..ordan burdna portleyecek etler..

hatas.jpg

hata2.jpg

aynen boyle :)))

lisa-rinna-lips.jpg

Ağlamıyor. Kocasına büyük bir aşkla bakıyor bence. -tatlicadiarzu-

kızlar bu son eklediğiniz resimlerdeki meganın dalgalı saçını nasıl yaparım fikriniz varmı

kuşum bir maşaya ihtiyacın olacak,maşayla bukleler yaptıktan sonra onları ellerinle açman gerkecek.

Back
X