• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

ayy bu peteğin assolist halleri öldürüyo beni ya neden yaşına göre saç makyaj yapmaz bu kadın abartılı abartılı kıyafetler garip garip makyajlarr bu arada donutcum sen resim mi koymuştun ben kaçırdım sanırımmkaydirigubbakcemile4

yok canım buraya koymadım traymoura mail atmıstım merakını gıdermek adına :)

Ayyyyyyy donut bu ne yaaa gitmiş en iğrenç fotoyu bulup koymuşsun. :D
Bu halleri berbat tabi. Ben son 2 yıldır yaptıklarını beğeniyorum.
Senin koyduğun eski. Şu an öyle değil.

Artık daha çok böyle takılıyor makyaj açısından.
30142_403007541605_36015541605_4876356_2567471_n.jpg

:))) yok derdımı anlatmaya calıstım be kuzucum,bak can da ne demiş evde esortmala rukus rukus sac bas bır yerde geziyor dıye :)))

kızlar ya bu meganın cildi baya bi bozukmuş bu kadın napmışda cillop gibi olmuş bu cilt

canım soydurmustur,duzenlı cılt bakımı yaptırmıstır..dermatalog kontrolunde beslenmesıne dıkkat edıp bırde dogru urunler kullandınmı oluyor bu iş

canım soydurmustur,duzenlı cılt bakımı yaptırmıstır..dermatalog kontrolunde beslenmesıne dıkkat edıp bırde dogru urunler kullandınmı oluyor bu iş

ben doğru ürünü hiç bi zamn bulamıcam sanırım:kedi:mafoldumbenakannehir

ben yedıtepe hastanesınde asuman hanıma gıttım cok memnun kaldım canım

rica edrım tatlım,topiginde canına okuduk buarada kaydirigubbakcemile3

Giyim tarzına da bayılıyorumm.. Çok cool. Bir de şu suratını kapatmasa çok iyi olacak.:kızgın:
megan-fox-061510-5.jpg

Acaba Brian da Megan'ın adını bir yerine dövdürmüş müdür çok merak ettim.CADIARZU
megan-fox-061510-2.jpg

megan-fox-061510-4.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X