• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

ya bu kadını seviyirorum çookta begenıyorum .. am keşke sexy olcak diye o dudaklarını açmasa kuş gibi :52: yoksa maşalllllllllah taş taş :16:
Doğru diyorsun :23:
megan-fox_908.jpg

Yepyeni fotoğraflar. :31:
Karnı belirginleşmiş hafiften.:emir_bebek:

megan-fox-holds-onto-baby-bump-02.jpg

megan-fox-holds-onto-baby-bump-03.jpg

megan-fox-holds-onto-baby-bump-04.jpg

megan-fox-holds-onto-baby-bump-05.jpg

megan-fox-holds-onto-baby-bump-01.jpg

Hamile olduğu için şişmiştir belki göğüsleri. :s:44:

İşte kaşlarım "tam olarak" böyle olsun istiyorum ama bi türlü tutturamıyorum. :43:

Megan-Fox.jpg

Ayakkabısı çok güzel, makyajı çok güzel, saçları çok güzel, bembeyaz teni çok güzel. :nazar:

ne kadar mutlu görünüyor son resimlerde çok tatlı çok sempatik duruyor çok beğendim gülüşü çok içten.

güzellik uğruna çocuk doğurmaması yanlış olurdu bence :26:

hamilelikde yakısmıs daha da guzellesmis sanki:21: dunyanın en guuuuuuuuuuuuuzel kadınlarından biri benim icin yaa:27:

Estetik güzeli. Şükretsin estetik diye birşey ve yaptıracak kadar parası var. Ama bende hiç bir estetik yok ve orijinal halimle megan foxtan daha güzelim :52:
Ayrıca boyum da 1.75 Megan kendi derdine yansın :9:

Estetik yaptırmadan öncede güzel bi kadınmış.
Sanki çirkinlik abidesi gibi yansıtmışınız kadını.
Ayrıca boyun 175 olsa ne olcak ki güzellik boyla alakalı mı sence:)
Böyle topiklere gelip ben daha güzelim o onda yok şu bunda yok dertlerine yansınlar gibi yorumlarıda anlamıyorum yani :)
Bu kompleks belirtisi mi ne :D

ayakkabılara bak :52: nasıl yürüyor ki onlarla çok değişik bir giyim tarzı var bu kızın.

Back
X