Etkili ayrılma yöntemleri

Hulya411

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2018
62
10
3
36
konuyu bilenleriniz biliyo aldatıldım affettim ama aldatmaya devam ediyor.. anlamıyor gibi yapıp ona iyi davranmaya devam ediyorum..
Ayrılıcam ama nasıl ? En etkili sözleri bulmak ona bir mesaj yazmak istiyorum.. siz nasıl dersiniz herşey güzel gidiyor aşkımlı prensesimli konışuyoruz?
Durup dururlken nasıl ne diyip ayrılayım..
Örnek: beni kaybetmeyi seçeni ben kazanmak için çabalamam o sitede senin profilini aktif gördüm hala gözün dışarda bitti.
Gibi ???

Karakteri bozuk adamla daha fazla vakit harcayamayacağım de yeter

Sizin için etkili ayrılma yöntemi diye bir şey kalmamış. Affederek bu seçeneği ortadan kaldırmışsınız zaten. Bu koşullarda yapılacak en iyi şey, hiçbir açıklama yapmadan sessiz sedasız ortadan kaybolmak ve ilgili şahsı her yerden silmek ve engellemek.

Bunu düşünüp kendini yorman bile hata. Zaten ne yaparsan yap vicdanı sızlamayacak .

Senin gibisiyle işim olmaz bitti bu kadar .

At yalanı sevim inananı de Engelle :) lafın aslı böyle degil aslında ,hala ne edebiyatı böyle bi insana yada görüşceğiniz zaman tamam aşkım geliyorum de o gitsin beklerken nerde kaldın muhabbeti falan olursa ben sende tutuklu kaldım de :) Engelle dalga geç yani dımbızlak bırak sonrada

Durup dururken yazmışsınız ama durup dururken ayrılmıyorsunuz aldatıldığınız için ayrılıyorsunuz hiç düşünmeyin şuan senin gibi karakterizle vakit öldüremem bitti yaz engelle . Cevap vermeye bile fırsatı olmasın sonra da keyfine bak onu da hiiiiiçç düşünme

Böylelerine hiç etkili birşey söylemene gerek yok bunlar anlamaz senin söylediğin laftan . Kendine yazık etme bırak her yerden engelle konuşma salak değil anlar.

Bak kardeş, bir dolandırıcı dolandırılırsa hepimiz derizki oh iyi olmuş hak etmiş. Fakat dolandiriciyi dolandıranda artık bir dolandirici olmustur buda bir gerçek.
Şimdi sende onceki konularina gore bu adami aldatmissin. Yani o adamdan seninde bir farkin yok aslinda. Aldatmak kisinin kendi sahsiyeti ile alakalidir, o aldatti diye sen neden kendini bu igrenc duruma dusuruyorsunki? Birak pisliginde bogulsun. Fakat sen o herifi aninda terk etmek yerine o ayipladigin adamin yaptigini yaparak ayni konuma kendini getirmissin. Ne gerek vardi buna???
Ve halen soruyorsun ne yapicam ne edicem diye. Birak gitsin ne hali varsa gorsun. Kendini kucuk dusurme artik.

Niye alengirli laflar bulmaya calisiyorsunuz ki zaman aleyhinize isliyor her saat her dakika her saniye aldatiloysunuz farkinda misiniz.

Ne desek uslanmayacaksin belli. Kaç konudur aynı şeyler yazılıp duruyor. İlginçtir konularini hep takip ediyorum farklı bir şey yazdı mi acaba diye. Hep aynı terane. Kuzum senin başka işin yok mu? Saplantı haline getirdin. "Beni aldatmani degersizlestirmeni kabul edemiyorum hadi yallah malum ortamlarına"de bas geç. Bir cigersiz için bu kadar düşünceye değer mi ayol.

ya nasıl böyle sakin kalabilmek mümkün oluyor anlamıyorum. ben döndükten sonra baya soyuna sopuna sövmüştüm. müthiş bir ayrılık oldu:dondurma:

Back
X