Overlokcugeldihanim
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 8 Ocak 2018
- 464
- 744
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Salağa yatıyorum ama uyuyorum sanma. Hoşçakal diycem ama kalma inşallah yaz :)
Ne alaka benimle bu konunun?Sahi sizin bağlama çalma meseleniz ne oldu? Çok kıymetli beyefendiyi ikna edebildiniz mi acaba?
konuyu bilenleriniz biliyo aldatıldım affettim ama aldatmaya devam ediyor.. anlamıyor gibi yapıp ona iyi davranmaya devam ediyorum..
Ayrılıcam ama nasıl ? En etkili sözleri bulmak ona bir mesaj yazmak istiyorum.. siz nasıl dersiniz herşey güzel gidiyor aşkımlı prensesimli konışuyoruz?
Durup dururlken nasıl ne diyip ayrılayım..
Örnek: beni kaybetmeyi seçeni ben kazanmak için çabalamam o sitede senin profilini aktif gördüm hala gözün dışarda bitti.
Gibi ???
Sadece BİTTİİİİ... Yazardım ve kesinlikle görüşmezdim. açıklama yapmazdım. konuşamayacakları içinde kalsın diye...konuyu bilenleriniz biliyo aldatıldım affettim ama aldatmaya devam ediyor.. anlamıyor gibi yapıp ona iyi davranmaya devam ediyorum..
Ayrılıcam ama nasıl ? En etkili sözleri bulmak ona bir mesaj yazmak istiyorum.. siz nasıl dersiniz herşey güzel gidiyor aşkımlı prensesimli konışuyoruz?
Durup dururlken nasıl ne diyip ayrılayım..
Örnek: beni kaybetmeyi seçeni ben kazanmak için çabalamam o sitede senin profilini aktif gördüm hala gözün dışarda bitti.
Gibi ???