• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etkili ayrılma yöntemleri

Salağa yatıyorum ama uyuyorum sanma. Hoşçakal diycem ama kalma inşallah yaz :)

Senin gayet ayrılmak için sağlam bir sebebin var. Edebiyat a gerek yok bence..
Bitti de ve bitsin bu kadar

Cidden aldatilip aldatilip ayrilmak icin etkili söz düşünüyormusunuz??
Erkeklere kıran mi girdi canim sen niye bu adama karsi böyle pasifsin?
Aldatildin affedip intikam hayalleri kurarken bak neler oldu
Evdeki hesap carsiya uymuyor.
En iyisi direk engelle artık .

Son düzenleme:
Sana burada 100 tane afilli söz sıralardım ama gerek yok nasılsa ayrılmayacaksın:KK51:

konuyu bilenleriniz biliyo aldatıldım affettim ama aldatmaya devam ediyor.. anlamıyor gibi yapıp ona iyi davranmaya devam ediyorum..
Ayrılıcam ama nasıl ? En etkili sözleri bulmak ona bir mesaj yazmak istiyorum.. siz nasıl dersiniz herşey güzel gidiyor aşkımlı prensesimli konışuyoruz?
Durup dururlken nasıl ne diyip ayrılayım..
Örnek: beni kaybetmeyi seçeni ben kazanmak için çabalamam o sitede senin profilini aktif gördüm hala gözün dışarda bitti.
Gibi ???

ay hala mı aynı yerdesiniz ya
kusura bakmayın da bence siz bu adama ne yazarsanız yazın onu etkileyemezsiniz de acıtamazsınız da
herkes yazılabilecek her şeyi zamanında size yazdı zaten

konuyu bilenleriniz biliyo aldatıldım affettim ama aldatmaya devam ediyor.. anlamıyor gibi yapıp ona iyi davranmaya devam ediyorum..
Ayrılıcam ama nasıl ? En etkili sözleri bulmak ona bir mesaj yazmak istiyorum.. siz nasıl dersiniz herşey güzel gidiyor aşkımlı prensesimli konışuyoruz?
Durup dururlken nasıl ne diyip ayrılayım..
Örnek: beni kaybetmeyi seçeni ben kazanmak için çabalamam o sitede senin profilini aktif gördüm hala gözün dışarda bitti.
Gibi ???
Sadece BİTTİİİİ... Yazardım ve kesinlikle görüşmezdim. açıklama yapmazdım. konuşamayacakları içinde kalsın diye...

Dunyanun en etkilo sozunu de soylesen etkisiz kalacaktir. En etkili yol hicbirsey demeden ayrilmaktir. Adam coktan ayrilmis zaten aldatarak.

Birsey deneye gerek bile yok. Kendin kafanda bitir yeter. Al esyalarini cik git.

Valla sizde bu (ne olduğunu bile bilmediğim) terketme fobisi olduğu sürece zor işiniz..
Hem iyi davrandıniz kendinize bağlamak için, şimdi de etkili bir söz istiyorsunuz.
İlk baştan aldattigini anladığınız an '' sana ayıracak 1 dakikam bile yok'' demeniz gerekirdi.
Su an bile diyebilirsiniz neresinden dönülse kârdır fakat ben yapacağınızı sanmıyorum. Çünkü sizin kendinize saygınız yok..

Madem aldatiliyorsun yle de kusura bakma senin yaptigini yapamayacagim ben baskasina asik oldum ve bundan sonra onunla bir hayat dusluyorum hosca kal ezigi oynamaya arabesk yapmaya hic gerek yok cok cool ve incitici

Senİ aldtmış 3 5 satır LaF sokunca alınacak kafasına mı takcak sanıyorsun.senin yerinde olsam nokta (.) Koyar mesaj atardım bir daha ne hali varsa görsün Allahından bulsun.kendi kendine akıllı geçiniyor sendeki sabır da iyimiş.

. Yeter. Engelle gitsin

Hülya gerçekten mesajlarından içim şişti artık.
Adam seni sallamıyor bile, istersen roman yaz.
Eğer karşı taraftan da bir reaksiyon almak istiyorsan ona hiiic birşey yazmadan her yerden engelle. Telefondan bile. Uzun süre de yabancı numaralari açma-kapama hatta geçici süreliğine sosyal medya hesaplarini kapat.
Belki ilk bir hafta kendi içinde savaşır ama sonra 'lan bu kadar değersiz miyim?' der, kafayı yer.
Yoksa senin büyük sevgin. Aman da koca aşkin ,onun hatalari vs vs..
Adamın .totoyu kaldirmaktan başka da bir hata yaramaz

Back
X