• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

etkisindeyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Puxhu

Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son🎶
Pro Üye
Anneler Kulübü
27 Şubat 2012
16.974
28.701
798
Lütfen hemen konum tasinmasin rüya topiginde günlerce cevap gelmiyor. .

Bir rüya gördüm kızlar günlerdir etkisindeyim. .

Anlatayım hemen

Bir kız çocuğum olmuş 2 aylık. Oglumla beraber çocuk havuzu olur ya orda oynuyorlar. Bende yanlarinda duruyorum. Bebek boguluyor eşime bagiriyorum öldü diye. Eşim eğer bu çocuk olduyse seni oldururum deyip çocuğu alıp uzaklaşıyor. Çocuk öldü eminim. Ben de ağlayarak bi ağacın altına oturuyorum.

Sonra eşim geri geliyor Özür diliyor. Kızımız ölmemiş bagirdim sana kusura bakma falan diyor. Koşarak bebeğin yanına gidiyorum ölmemiş gerçekten.

Anlayan varsa bi yorumlasin valla çok etkisindeyim. Öptüm sizleri

Canım kahve kokulum düşünmemeye çalış artık bilinç altın sadece ama şunu diyim rüyada kız çocuk kızgın haberdir derler eşine kızacağın bi haber alabilirsin ağlamakta sevinç getirir bildiğim kadarıyla rabbim hakkında hayırlısını versin
Adını bile anma artık tatlım üzme kendini :-/

bazı ruyaların etkisinde kalıyor insan sabah bende bir kabus gordum bildigin dayak yemis gibi kalktım ya..bazı ruyalar insanın ruhsal durumunun karısıklıgı sebebiyle olabiliyor zor donemleden geciyorsanız onun etkiside olabilir

R

Ruyami olduğu gibi anlattım rüya yani rüya. Eski konulara bakıp rüyayı yorumlayin demedim.

Yo ben zaten eski konulariniza bakmadim, takipteydim haberim vardi sizden. Kotu bir niyetim de yok, laf sokmak icin yazmadim.

Ama ortak bebek gormek falan esinizi hala sahiplendiginizi cagristirdi bana. Esim demeniz falan...

Ama simgesel bir sekilde dusunursek kiz bebek bir dilegin yerine gelmesi olarak yorumlaniyor olarak biliyorun.

Sıkıntılı günler geçiriyorsun büyük bir ihtimal. Göz yaşı döküyorsun.
Bu sıkıntılar bilinç altına da işlemiş.
Ama rüyana göre tez bir zamanda ferah bir haber alabilirsin.
Bu haberle sıkıntın birden sevince dönüşebilir.

Ben biraz freud un rüyalar ve bilincalti ile ilgili yazdiklarina merakliyimdir, ne bulursam okurum. Yanlis yonlendirmek istemem psikoterapist falan degilim yani uzman görüşü olamaz benimki ama fikrimi soyleyecegim. Kiz çocuk bana sizin kendi icinizdeki en yalin haliniz olarak geldi. Yani aslinda icinizde küçük, saf, masum bir çocuk var ve bu yönü siz ihmal ettiginizden dolayi ölüyor. Esiniz ise bu kucuk kizi seviyor ve size onun olmesine sebep oldugunuz için kiziyor. Sonra sizden Özür diliyor ama siz bile teredduttesiniz o öldü mu olmedi mi diye.
Bunu bilincaltinizin disa vurumu olarak değerlendirmek mumkun. Siz aslinda esinizden ve evliliginizden onceki siz değilsiniz. O halinizin gidisine üzülüyorsunuz. Bir yandan da eski esiniz olmasi gereken o sahisi hala esiniz olarak goruyorsunuz ve onun dedikleri yaptiklari hala sizi derinden etkiliyor. Kendinizi suclu hissediyorsunuz, acaba bu noktaya gelmekte benim payim var mi diyorsunuz, esiniz de sizi suclamaya çalışıyor muhtemelen.

Yo ben zaten eski konulariniza bakmadim, takipteydim haberim vardi sizden. Kotu bir niyetim de yok, laf sokmak icin yazmadim.

Ama ortak bebek gormek falan esinizi hala sahiplendiginizi cagristirdi bana. Esim demeniz falan...

Ama simgesel bir sekilde dusunursek kiz bebek bir dilegin yerine gelmesi olarak yorumlaniyor olarak biliyorun.

Bilinacltimda hiç öyle ortak çocuk vs bişey barindirmiyorum. Nasıl rüya gorecegime de ben karar vermiyorum.

Iyi gunler

Kız cocugu gormek hayirli haber ama sonradan öldüğünü hissetmek ve daha sonra herseyin yolunda gitmesi hayatinizda yasanacak sıkıntılardan sonra ferahlamaya sıkıntıların üstesinden geleceginiz anlamına geliyor.Yüreginizi ferah tutun Rabbim hayra yorsun.

valla ben şöyle söyleyim kız cocugu ses demek
yanı bı haber alacaksın bebek öldü sanıyorsun ama yasıyormus
ıkısı bırlesınce guzel bı haber alacaksın ınsallah

Sigmund Freud'un ruyalarin yorumu kitabinda ozet sudur. ya gecmiste yasadigimiz olaylar simgelerle ruyalarimizdadir ya da bilnc altindaki korku endise mutluluk gerginligimiz yine belli simgelerle ruyamiza girer. ikinci cocuk sizin gecmiste cocuk yuzuneden bi tartismanizi ya da gelecek icin bi umut bi beklenti icinde oldugunuzla yorumlanabilir. olmesi gecmiste yasadiginiz hayal kirikligi ya da gelcekte endise ve korkulariniz var atacaginiz adimlarda.

Ben rüya yorumindan pek anlamıyorum ama okuyunca esin bir sebepten pişman olup seninle iletişime geçecekmiş gibi hissettim. Hayır olsun inşallah

R

Ruyami olduğu gibi anlattım rüya yani rüya. Eski konulara bakıp rüyayı yorumlayin demedim.
Eski konuna bakan olmadı. Farkındaysan eski konun baya yorum almıştı. Haberin yoksa bilinçaltı kavramını araştır. Güzellikle yorum yapanlara bile laf sokuyosan yani denecek söz yok. Yine de iyi günler sana

Eski konuna bakan olmadı. Farkındaysan eski konun baya yorum almıştı. Haberin yoksa bilinçaltı kavramını araştır. Güzellikle yorum yapanlara bile laf sokuyosan yani denecek söz yok. Yine de iyi günler sana

Tamam oldu

Bence bilinc altinizda esiniz pisman olsun gonlunuzu alsin bu evlilik devam etsin diye geciyor. Bu ruyada bilinc altinizin yansimasi.

Hakkinizdan hayirlisi ne ise oyle olsun.

Bence bilinc altinizda esiniz pisman olsun gonlunuzu alsin bu evlilik devam etsin diye geciyor. Bu ruyada bilinc altinizin yansimasi.

Hakkinizdan hayirlisi ne ise oyle olsun.

Yaptıkları için pişman olsun istiyorum ama Özür ya da bi barışma beklemiyorum. Teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X