Etkisiz eleman.( süs bitkisinin bile işlevi var )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Niye yok yaw. Gerçi çok güzel şeyler yazan oldu. Biraz sakin kalmaya çalışıcam. Başarırım umarım. Bundan sonra gülmeli yazmıycam ama :KK70: ağlayacağım sayfalarcaaa
Kelin merhemi olsa önce kendi keline sürer ne tavsiye vereyim 😆😆 benimki de bir yıl evden çıkma desen çıkmaz. Pandemideki ev kapanmasına en çok sevinen kişi eşim olabilir mesela 😅 geçen faturalari yatırmamış doğalgaz kesildi ne diyeyim yani 😒
Allah ağlatmasın varsın derdini gülerek anlat ne olmuş.

Bu bosverci tipten bende de var ve çocuk olunca her işi bosverince adamida kapının önüne koyasin geliyor
Dogurmadan onlemini al derin
1.5 yaşında bir kızım var zaten. İşten geç geliyor kızla biraz oyna ilgilen bende dinleneyim diyorum tamam diyor. Oturup tv izliyor, balkonda 1 saat sigara içiyor, yarım saat wc oturuyor eee sonra uykuya 😡2. bebek gelecek paşam mesailere gidecekmiş akşam 9 larda eve gelecekmiş.Saç baş yolduruyor bana şimdiden.

1.5 yaşında bir kızım var zaten. İşten geç geliyor kızla biraz oyna ilgilen bende dinleneyim diyorum tamam diyor. Oturup tv izliyor, balkonda 1 saat sigara içiyor, yarım saat wc oturuyor eee sonra uykuya 😡2. bebek gelecek paşam mesailere gidecekmiş akşam 9 larda eve gelecekmiş.Saç baş yolduruyor bana şimdiden.
Yine tutamayıp bu çene mi soracağım .İkinci bebek gelince daha da zorlanacaksınız niye böyle erken davrandiniz

:KK43: Benimki de pazar günü 1 saat 45 dk da uyudu (ağlaya ağlaya) sonra 20 dk sonra yine ağlaya ağlaya uyandı.. Sonra dün ateşi patladı köpek dişi çıkıyormuş sıkıntısı varmış yazık yavru :KK43: Belki bi derdi vardır bebişin gerilmemeye çalış bırak uyumasın gerekirse, nasılsa sonunda pes edecek
Gibi nolcak bizim sonumuz. Kriz geçiriyor ama asla uyumuyor ve ben yine yeniden tükendim. Gerçekten belki tahammülüm kocama bu yüzden bitti.

Burcu ne oglak? Koç? Yay? Terazi? Basak diycem de basaklar titiz diye en azından eve el atıyor ama benm koca basak son zamanlar oda koltukta yata yata koltugun ortası çökmüş artık.yeni model erkekler hep böyle sanırım ya TV tel koltuk cocugu versen bakıyorum ayagına ya telefon ya Tv acıyolar. Benm kpcamn sagında laptop onunde TV elinde telefon oluyor genelde bu 3 seye kafa verebilecek kadar zeki ve sorumlular ama eve el atamayacak kadar işe yaramazlar 🤷🏼‍♀️ benmkı en azından biraz söylenince ben,korkuyor kalkıyor iş yapıyormuş gibi görünmek için ona da catmayım diye koltuk moltuk topluyor🤣 Allah yar ve yardımcımız olsun bu yolda cok ugraslar veriyoruz Allah emeklerimizi bosuna cıkarmasın🤣

Kelin merhemi olsa önce kendi keline sürer ne tavsiye vereyim 😆😆 benimki de bir yıl evden çıkma desen çıkmaz. Pandemideki ev kapanmasına en çok sevinen kişi eşim olabilir mesela 😅 geçen faturalari yatırmamış doğalgaz kesildi ne diyeyim yani 😒
Allah ağlatmasın varsın derdini gülerek anlat ne olmuş.
Ay ben yıldım burada ayyhhh yine gülmüş. Evet abi ben kimse gibi gelip burada ağlayıp , ama eşim iyidir demiyorum. Umurumda değil sadece kimseyi şu sanal ortamda kırmak istemiyorum. Kimseye konuma gel yaz diye yalvarmıyorum. Benimde saçma bulduğum konular oluyor , okuyorum geçiyorum. Bunu yapmak bile bazılarına çok zor. Aman neyse boşver onlarda öyle mutlular demek ki.

Çok iyi bir cesaret örneği sergilemişsin.

Maç için puan sistemi yap o zaman her iş için Bi puan belirle listeyi as biyere yapıp puanı 100 e tamamlarsa lige çıkmasına izin ver yoksa bi süre sahalardan uzak gezsin 😂😂
Ah benimkinde bunlar da yok 🤣
Yine tutamayıp bu çene mi soracağım .İkinci bebek gelince daha da zorlanacaksınız niye böyle erken davrandiniz
Emzirdiğim için eşim korunuyordu istenemyen durumla karşılaştık.O gün de hamile kaldım.

Öneri var mı peki ? Ya aslında adam böyleydi :D şimdi yalan söyleyemem. Hani ben alırken böyle değildi diyemem :D değiştiririm diye de düşünmedim ama artık cidden çocukla çok yorucu olmaya başladı.
Zor durumda bırakın mesela kredi kartını bir kere hatırlatın sonra söylemeyin extra ödeme yapınca o gelip neden hatırlamadım derse hatırlattım çocuklar bende akıl bırakmadı diyin. Baba saati diye bir şey yapın TV izlemek yasak o saatte çocukla aktivite yapılmalı pedegoglar öneriyor diyin. O sırada siz kendinizle ilgilenin. Aklıma gelen şeyler bunlar.
Bunlarda benim kulağıma hep küpe benim babamda yemek saatinde olucak yoksa çıldırıyor annem bana hep der sakın alıştırma ilk zamanlar özendim yaptım şimdi kurtulamıyorum diye😂😂😂

Gibi nolcak bizim sonumuz. Kriz geçiriyor ama asla uyumuyor ve ben yine yeniden tükendim. Gerçekten belki tahammülüm kocama bu yüzden bitti.
Aynen tabiki o yüzden bebiş, napcaz sabredicez bu günler geçecek, insan yavrusu kolay büyütülmüyor gerçekten de çok zor.. Ben şimdi şöyle bi taktik buldum; tam kızacak gibi oluyorum, sonra empati yapıyorum, biyerim ağrısa acısa, derdimi dilimle anlatamıyo olsam napardım diye düşünüyorum ağlardım ya da mızıklardım yani en mantıklısı bu dimi, tam kızıcam hemen öpüyorum sarılıyorum, komiklik yapıyorum güldürüyorum. Mimiklere çok gülüyorlar zaten bu dönemlerde, sende de bolca vardır eminim ;) Kullan onları ;)

Ay ben yıldım burada ayyhhh yine gülmüş. Evet abi ben kimse gibi gelip burada ağlayıp , ama eşim iyidir demiyorum. Umurumda değil sadece kimseyi şu sanal ortamda kırmak istemiyorum. Kimseye konuma gel yaz diye yalvarmıyorum. Benimde saçma bulduğum konular oluyor , okuyorum geçiyorum. Bunu yapmak bile bazılarına çok zor. Aman neyse boşver onlarda öyle mutlular demek ki.
Senin bir tarzın var dostum 👌

Burcu ne oglak? Koç? Yay? Terazi? Basak diycem de basaklar titiz diye en azından eve el atıyor ama benm koca basak son zamanlar oda koltukta yata yata koltugun ortası çökmüş artık.yeni model erkekler hep böyle sanırım ya TV tel koltuk cocugu versen bakıyorum ayagına ya telefon ya Tv acıyolar. Benm kpcamn sagında laptop onunde TV elinde telefon oluyor genelde bu 3 seye kafa verebilecek kadar zeki ve sorumlular ama eve el atamayacak kadar işe yaramazlar 🤷🏼‍♀️ benmkı en azından biraz söylenince ben,korkuyor kalkıyor iş yapıyormuş gibi görünmek için ona da catmayım diye koltuk moltuk topluyor🤣 Allah yar ve yardımcımız olsun bu yolda cok ugraslar veriyoruz Allah emeklerimizi bosuna cıkarmasın🤣
Çoğu kadında bu sıkıntının olduğunu gördüm. Benim babamda pek iş yapmaz ama en azından dağıtmazda. Burcu yengeç. Yengeçler tertipli olur derlerdi değilmiş.

Aynen tabiki o yüzden bebiş, napcaz sabredicez bu günler geçecek, insan yavrusu kolay büyütülmüyor gerçekten de çok zor.. Ben şimdi şöyle bi taktik buldum; tam kızacak gibi oluyorum, sonra empati yapıyorum, biyerim ağrısa acısa, derdimi dilimle anlatamıyo olsam napardım diye düşünüyorum ağlardım ya da mızıklardım yani en mantıklısı bu dimi, tam kızıcam hemen öpüyorum sarılıyorum, komiklik yapıyorum güldürüyorum. Mimiklere çok gülüyorlar zaten bu dönemlerde, sende de bolca vardır eminim :KK66: Kullan onları :KK66:
Oyun oynamaya bayılır ama uyku saati olacak ki bende bir dinleneyim. Sürekli bu ara gerginim. Ok gibiyim. Ve o ok kocama saplanacak :D

Geçmeyen retro yapmışlar 😂 benim için tabi.
Senin beben de daha küçük onun etkisi de vardır. İnsanın tahammülü azalıyor o zamanlar da. Derdi hiç bitmiyor ama ben 18.aydan sonra falan kendime gelmeye başladım😄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X