Etkisiz eleman.( süs bitkisinin bile işlevi var )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bubendegilim

Görümceleri koruma derneği başkanı🌹
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2021
7.455
24.755
263
Merhabalar👋🏼
Cağnım kadıncayızlar selam olsun hepinize.
Uzun mu yazdam kısa mı bilemedim ama ben yine fullendim.
Evet başlıktan da anlaşılacağı üzere hayatımı minimal bir yaşama dönüştürmeye karar verdim. Baktım baktım neyden başlayayım derkene, kocama gözüm ilişki.
Kırlentle bütünleşmiş şekilde Tv izliyordu. Zaten ben onu koltukla aldığımızı sanıyordum :D
Bir insanın evde ki hiç bir şeyle mi alakası olmaz . Yok abi adam elinde çerez , sürekli elinde kumada izliyor da izliyor. Ha yalan olmasın arada kızı yanına bırakıyorum bakıyor. Bakıyor derken onu da tv izletiyor. Oynasana diyorum , bana dediği şey şu ‘ ben onu bireysel vakit geçirmeye alıştırıyorum’ :D Öldürsem inanın hakim bana ceza yazmaz. Adama diyorum ki süs diye aldığımız bitki bile ortamda bir işlev görüyor, ya sen ???
Bakın kadınceyizlerim , yoldaşlarım adamdan parayı kestim, kartları 5 bin aşağısına düşürmüyorum ki adam desin ki , sen hesabını bilmiyorsun ben ödeyeyim. Ha kartları da son gün benim 637636363 dememle yatırıyor😬 O kadar sorumsuz ki beni deli ediyor. Başlarda her şeyi üstlendiğim için sanırım adamın umuru değil.
Heh nerede kalmıştım alışveriş. Kargocu kahvaltıya gelecek kadar yakınımız oldu :D Adamın gözüne batayım diyorum yok anam umuru değil. Parası çok falan olduğundan değil hatta arada laf dokandırıyor ama o kadar.
Tek kendini hatırlatmaya çalıştığı yer sex. Hadi maç yapalım , turnuvaya var mısın diyor:D Bende tabi böyle bir teklife , ben kırmızı kart yemişim benden olmaz diyorum.
Şimdi akıl fikir filan istiyorum. Bu herifi eğitebilir miyim :D tamam itici oldu ama eğitmeliyim. Sabrımın sonuna gelmek üzereyim…
Not ekliycem ( aslında bu yoktu öyle bi içimden geldi :D ) Lütfen engellediklerim boşa çırpınmasın okumuyorum ve sevmediklerimde yazmasın dhhshd bu hesapla 2-3 kişi yazar sanırım hxjdjjd

Sanirim esinizi fazlasiyla rahata alistirmissiniz.
Devamli sizin iteklemenizle yapacaksa isiniz zor. Insan sinir hastasi olur.

Sanirim esinizi fazlasiyla rahata alistirmissiniz.
Devamli sizin iteklemenizle yapacaksa isiniz zor. Insan sinir hastasi olur.
Öneri var mı peki ? Ya aslında adam böyleydi :D şimdi yalan söyleyemem. Hani ben alırken böyle değildi diyemem :D değiştiririm diye de düşünmedim ama artık cidden çocukla çok yorucu olmaya başladı.

Aklıma Kırmızı Oda’daki Boncuk’un kocası Sadık geldi. Hani onun hakkında diyorlar ya “senin kocan dövmez, sövmez, hiçbir şeyine karışmaz, daha ne istiyosun ben anlamıyorum ki” :KK70: Bdv de o kadar çok aldatma, şiddet, kv, suratsızlık konusu okuduktan sonra hakkaten buna şükreder oldum 😂
Yani çözüm kocam özünde iyidir mi oluyor :D

😂😂çocuğa bakarsan akşam şirinleri görebılırsın de

Her söylediğini yaptığında ödül ver😝😝😝kırmızı kartı yerıne koy

Vitaminlerine baktırsın eksıktır belki kullanınca vitamin enerjisi yerıne gelir
Sen sen deme ben dilini kullan belki seni üzdüğü için yapmak ister
Valla üzüldüğümü fark ettiğini sanmıyorum çünkü ben asla öyle dramatize edemem :D Kartı koyarsam …. :D komik gelecek ama adam prezervatifi bile almıyor hdjdjdj Allahım cezası :D

Merhaba tatlımmm :))
çocuk olduktan sonra evde olması gözüne battı sanırsammm
işi yok mu bi ara sanırım pandemiden dolayı işleri kapatmıştınız tekrar bir işe girse eşin dip dibe olmazsınız
bir de depresyonda mı acaba
açık ve sakin konuşsan çocuk oldu sorumluluklar beni yoruyor
psikolojik olarak yıprandım daha cok sorumluluk almalısın desen

Öneri var mı peki ? Ya aslında adam böyleydi :KK70: şimdi yalan söyleyemem. Hani ben alırken böyle değildi diyemem :KK70: değiştiririm diye de düşünmedim ama artık cidden çocukla çok yorucu olmaya başladı.
Açıkça isteyin, eşim her işe yardımcıdır ama bazen anlattığınız şekilde salar; koltuk, kumanda, bilgisayar, telefon😬 o zaman açıkça net bir şekilde talep ediyorum, erkekler ima dilinden anlamıyor. Hayatım ben yemeği hazırlarken sen marketi halleder misin, ben şunu yaparken çamaşırları toplar mısın, duşa giriyor mesela klozeti ve lavaboyu fırçalar mısın gibi...Bunlar başarılı olmazsa bende salıyorum; akşama yemek yok ne yesek... Yorgunum temizlik yapasım yok... Canım sıkılıyor iş yapmayacağım gibi... Bir kaç gün sonra normale dönüyor😂

Merhabalar👋🏼
Cağnım kadıncayızlar selam olsun hepinize.
Uzun mu yazdam kısa mı bilemedim ama ben yine fullendim.
Evet başlıktan da anlaşılacağı üzere hayatımı minimal bir yaşama dönüştürmeye karar verdim. Baktım baktım neyden başlayayım derkene, kocama gözüm ilişki.
Kırlentle bütünleşmiş şekilde Tv izliyordu. Zaten ben onu koltukla aldığımızı sanıyordum :D
Bir insanın evde ki hiç bir şeyle mi alakası olmaz . Yok abi adam elinde çerez , sürekli elinde kumada izliyor da izliyor. Ha yalan olmasın arada kızı yanına bırakıyorum bakıyor. Bakıyor derken onu da tv izletiyor. Oynasana diyorum , bana dediği şey şu ‘ ben onu bireysel vakit geçirmeye alıştırıyorum’ :D Öldürsem inanın hakim bana ceza yazmaz. Adama diyorum ki süs diye aldığımız bitki bile ortamda bir işlev görüyor, ya sen ???
Bakın kadınceyizlerim , yoldaşlarım adamdan parayı kestim, kartları 5 bin aşağısına düşürmüyorum ki adam desin ki , sen hesabını bilmiyorsun ben ödeyeyim. Ha kartları da son gün benim 637636363 dememle yatırıyor😬 O kadar sorumsuz ki beni deli ediyor. Başlarda her şeyi üstlendiğim için sanırım adamın umuru değil.
Heh nerede kalmıştım alışveriş. Kargocu kahvaltıya gelecek kadar yakınımız oldu :D Adamın gözüne batayım diyorum yok anam umuru değil. Parası çok falan olduğundan değil hatta arada laf dokandırıyor ama o kadar.
Tek kendini hatırlatmaya çalıştığı yer sex. Hadi maç yapalım , turnuvaya var mısın diyor:D Bende tabi böyle bir teklife , ben kırmızı kart yemişim benden olmaz diyorum.
Şimdi akıl fikir filan istiyorum. Bu herifi eğitebilir miyim :D tamam itici oldu ama eğitmeliyim. Sabrımın sonuna gelmek üzereyim…
Not ekliycem ( aslında bu yoktu öyle bi içimden geldi :D ) Lütfen engellediklerim boşa çırpınmasın okumuyorum ve sevmediklerimde yazmasın dhhshd bu hesapla 2-3 kişi yazar sanırım hxjdjjd
Bunun bir de tamam diyip yapmayan versiyonu var o daha fena oluyor😑
Oram ağrıyor buram ağrıyo, ay kaydım düştüm, ayyy belime ağrı girdi gibi küçük şeylerle ufaktan ev işlerine yardım etmesine olanak sağlamakla başlayıp gerisini getirebilirsiniz.Benim çok sinirimi bozduğunda bunları yapıyorum
Küçük bebeğim var ve hamile olsam da değişen birşey yok.Bana yapma diyor kendi de yapmıyor eee temizlikçi de 300 tl onu da vermiyor kim gelip yapacak diyorum boşver diyor😤.Arada bunları deneyince vicdanı sızlıyor sanırım işe yarıyor 🤣

Şiddete karşıyım ama benim çocuğu öyle tv karşısına otursan adamın kafasına birşey atardım kesin sinirlendim şuan

Geçmiş olsun eekenden yaşlanırsın. Çözüm yok. Nende bu arakar kocama sinir oluyorum uyuşukluk yapıyor. O da.bana üşengeç diyor. Anlamadım sorun kimde...

Haha okurken çok iyi hissettim seni. Çok benzer durumdayız. Hatta şöyle söyleyim. Mesela benimkiyle dışarı çıkıyoruz ücretli yollardan geçiyoruz. Bilen bilir ücret plakaya yazılıyor 2 hafta içinde ödemezsen 283828 kat ceza parası bindiriyorlar. Ben söylemediğim sürece ödemiyordu.

Geçen yaz ücretli yolların parasını ödememiş icralık olmuş bir de icralık olduğunu benden saklamaya çalışmış. Öğrendim tabi kıyamet koptu :KK70: 300 tllik şeyi 2 bin tl olarak ödeyip üstüne karısından dünyanın azarını yiyince vaktinde ödemeye başladı. Yani diyeceğim şu ki hiçbir şeyi hatırlatma bir musibetten bin nasihatten iyidir. Bırak borçlarına faiz binsin, kartları patlasın o zaman paşa paşa ödemeyi öğrenir. Diğer konularda da böyle yapıyorum şahsen.

Merhaba tatlımmm :))
çocuk olduktan sonra evde olması gözüne battı sanırsammm
işi yok mu bi ara sanırım pandemiden dolayı işleri kapatmıştınız tekrar bir işe girse eşin dip dibe olmazsınız
bir de depresyonda mı acaba
açık ve sakin konuşsan çocuk oldu sorumluluklar beni yoruyor
psikolojik olarak yıprandım daha cok sorumluluk almalısın desen
Yok şu an çok yoğun işi var ama sabah evde. Çocuk yokkende batıyordu gözüme hxhsjd Allah var kocam diye demiyorum hep çıkık biri oldu :D hep fazlılıktı hdhdjjd
Yani depresyondaysa artık çıkması lazım yoksa dul kalacak :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X