- 11 Mart 2013
- 33.532
- En iyi cevaplar
- 1
- 53.689
- 798
- 32
- Konu Sahibi bubendegilim
Seni sevmeyen ölsünUyarıyı yaptımsevmeyen yazmasın , kavga etmeyelim ve bende banlanmıyım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni sevmeyen ölsünUyarıyı yaptımsevmeyen yazmasın , kavga etmeyelim ve bende banlanmıyım
![]()
Söylüyorum tabi ki. İlk yine dağılacak diyorAçıkça isteyin, eşim her işe yardımcıdır ama bazen anlattığınız şekilde salar; koltuk, kumanda, bilgisayar, telefono zaman açıkça net bir şekilde talep ediyorum, erkekler ima dilinden anlamıyor. Hayatım ben yemeği hazırlarken sen marketi halleder misin, ben şunu yaparken çamaşırları toplar mısın, duşa giriyor mesela klozeti ve lavaboyu fırçalar mısın gibi...Bunlar başarılı olmazsa bende salıyorum; akşama yemek yok ne yesek... Yorgunum temizlik yapasım yok... Canım sıkılıyor iş yapmayacağım gibi... Bir kaç gün sonra normale dönüyor
![]()
çok haklısın valla canımYok şu an çok yoğun işi var ama sabah evde. Çocuk yokkende batıyordu gözüme hxhsjd Allah var kocam diye demiyorum hep çıkık biri olduhep fazlılıktı hdhdjjd
Yani depresyondaysa artık çıkması lazım yoksa dul kalacak![]()
Atacağım objeye yazık kıazŞiddete karşıyım ama benim çocuğu öyle tv karşısına otursan adamın kafasına birşey atardım kesin sinirlendim şuan
Eve belediye gelmesinden korkuyorum.çöp evv hxhshdhdGelmiş çılgın kadın
Kuşum bence de sekstingli oyunlar oyna madem ondan anlıyor.
Kendini sağlama al maça başla
Bir de sen çoğu şeyden elini çek bırak üstüne yığılsın.
odunu sanat eserine çevirmeyi bilen varsa beri gelsin bendede var aynısından ya olduğu gibi kabul edeceksin ya da yolları ayıracaksın başka çaresi yokMerhabalar
Cağnım kadıncayızlar selam olsun hepinize.
Uzun mu yazdam kısa mı bilemedim ama ben yine fullendim.
Evet başlıktan da anlaşılacağı üzere hayatımı minimal bir yaşama dönüştürmeye karar verdim. Baktım baktım neyden başlayayım derkene, kocama gözüm ilişki.
Kırlentle bütünleşmiş şekilde Tv izliyordu. Zaten ben onu koltukla aldığımızı sanıyordum
Bir insanın evde ki hiç bir şeyle mi alakası olmaz . Yok abi adam elinde çerez , sürekli elinde kumada izliyor da izliyor. Ha yalan olmasın arada kızı yanına bırakıyorum bakıyor. Bakıyor derken onu da tv izletiyor. Oynasana diyorum , bana dediği şey şu ‘ ben onu bireysel vakit geçirmeye alıştırıyorum’Öldürsem inanın hakim bana ceza yazmaz. Adama diyorum ki süs diye aldığımız bitki bile ortamda bir işlev görüyor, ya sen ???
Bakın kadınceyizlerim , yoldaşlarım adamdan parayı kestim, kartları 5 bin aşağısına düşürmüyorum ki adam desin ki , sen hesabını bilmiyorsun ben ödeyeyim. Ha kartları da son gün benim 637636363 dememle yatırıyorO kadar sorumsuz ki beni deli ediyor. Başlarda her şeyi üstlendiğim için sanırım adamın umuru değil.
Heh nerede kalmıştım alışveriş. Kargocu kahvaltıya gelecek kadar yakınımız olduAdamın gözüne batayım diyorum yok anam umuru değil. Parası çok falan olduğundan değil hatta arada laf dokandırıyor ama o kadar.
Tek kendini hatırlatmaya çalıştığı yer sex. Hadi maç yapalım , turnuvaya var mısın diyorBende tabi böyle bir teklife , ben kırmızı kart yemişim benden olmaz diyorum.
Şimdi akıl fikir filan istiyorum. Bu herifi eğitebilir miyimtamam itici oldu ama eğitmeliyim. Sabrımın sonuna gelmek üzereyim…
Not ekliycem ( aslında bu yoktu öyle bi içimden geldi) Lütfen engellediklerim boşa çırpınmasın okumuyorum ve sevmediklerimde yazmasın dhhshd bu hesapla 2-3 kişi yazar sanırım hxjdjjd
Aslında bırakmam lazım ama ben aşırı kontrolcüyüm. Bezin almaya üşendiğinden yolda kalmışlığımız varHaha okurken çok iyi hissettim seni. Çok benzer durumdayız. Hatta şöyle söyleyim. Mesela benimkiyle dışarı çıkıyoruz ücretli yollardan geçiyoruz. Bilen bilir ücret plakaya yazılıyor 2 hafta içinde ödemezsen 283828 kat ceza parası bindiriyorlar. Ben söylemediğim sürece ödemiyordu.
Geçen yaz ücretli yolların parasını ödememiş icralık olmuş bir de icralık olduğunu benden saklamaya çalışmış. Öğrendim tabi kıyamet koptu300 tllik şeyi 2 bin tl olarak ödeyip üstüne karısından dünyanın azarını yiyince vaktinde ödemeye başladı. Yani diyeceğim şu ki hiçbir şeyi hatırlatma bir musibetten bin nasihatten iyidir. Bırak borçlarına faiz binsin, kartları patlasın o zaman paşa paşa ödemeyi öğrenir. Diğer konularda da böyle yapıyorum şahsen.
Çaktırmadan alıştırSöylüyorum tabi ki. İlk yine dağılacak diyorikinci olarak ise eve yardımcı al diyor
yardımcı geleceği günde sabah gelmese olmaz mı diyor hdhdjdj
Sitede 3 -5 kişi kalırSeni sevmeyen ölsün![]()
Eve belediye gelmesinden korkuyorum.çöp evv hxhshdhd
Yok beni seri likelayanları neden engelliyimyorum yapabildiğime göre ben engelli değilim
bunun bir değişik modeli bizim evde yaşıyor , otelde yaşasa kapıyı kartla açar onu bile ben yapıyorum![]()
Akıl sağlığımı biliyorsun değil mi ? Ya daha da bozulursaçok haklısın valla canım
bazı insanlar çocukken sorumluluk almayınca büyüyünce de almıyor
bizde aynı evde yaşarken başlarda zorlanmıştık
sende yapma dağınık kalsın bi süre sonra belki aklı başına gelir :))
Zenginleşsin biraz dahaodunu sanat eserine çevirmeyi bilen varsa beri gelsin bendede var aynısından ya olduğu gibi kabul edeceksin ya da yolları ayıracaksın başka çaresi yok![]()
Para çok yenisini alırsın boşver valla ben bebem için herşeyi yaparım dünyayı yakarım bilirsinAtacağım objeye yazık kıazya kırılırsa ??
Uyuyor numarasını benim kadar iyi yapan biri yoktur. O dalda oscar verilse alırım netÇaktırmadan alıştırilk evlendiğimizde bizde de vardı aynı sorun. Aslansı kaplansın, ben senin gibi yapamıyorum güçlüsün falan diyerek hale yola koydum. Bi de ben çok yorulunca uyuyuveririm, gece topla tüfekle gelse duyamam, duymam
bir kaç günde sürer yorgunluğum
![]()
Ona inceden dokundurmadan direkt söylüyorumSen üstünden ellerini çek cidden yoksa çok yorulursun.
Adama da böyle konuşuyorsan bir şey diyemem tabi![]()
Emekli sporcu mu ? :)Tek kendini hatırlatmaya çalıştığı yer sex. Hadi maç yapalım , turnuvaya var mısın diyorBende tabi böyle bir teklife , ben kırmızı kart yemişim benden olmaz diyorum.
Bence sen kocanı çok seviyorsun kız :))Akıl sağlığımı biliyorsun değil mi ? Ya daha da bozulursasiz düşünün canım
![]()