Etkisiz eleman.( süs bitkisinin bile işlevi var )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Açıkça isteyin, eşim her işe yardımcıdır ama bazen anlattığınız şekilde salar; koltuk, kumanda, bilgisayar, telefon😬 o zaman açıkça net bir şekilde talep ediyorum, erkekler ima dilinden anlamıyor. Hayatım ben yemeği hazırlarken sen marketi halleder misin, ben şunu yaparken çamaşırları toplar mısın, duşa giriyor mesela klozeti ve lavaboyu fırçalar mısın gibi...Bunlar başarılı olmazsa bende salıyorum; akşama yemek yok ne yesek... Yorgunum temizlik yapasım yok... Canım sıkılıyor iş yapmayacağım gibi... Bir kaç gün sonra normale dönüyor😂
Söylüyorum tabi ki. İlk yine dağılacak diyor:D ikinci olarak ise eve yardımcı al diyor :D yardımcı geleceği günde sabah gelmese olmaz mı diyor hdhdjdj

Yok şu an çok yoğun işi var ama sabah evde. Çocuk yokkende batıyordu gözüme hxhsjd Allah var kocam diye demiyorum hep çıkık biri oldu :KK70: hep fazlılıktı hdhdjjd
Yani depresyondaysa artık çıkması lazım yoksa dul kalacak :KK70:
çok haklısın valla canım
bazı insanlar çocukken sorumluluk almayınca büyüyünce de almıyor
bizde aynı evde yaşarken başlarda zorlanmıştık
sende yapma dağınık kalsın bi süre sonra belki aklı başına gelir :))

Merhabalar👋🏼
Cağnım kadıncayızlar selam olsun hepinize.
Uzun mu yazdam kısa mı bilemedim ama ben yine fullendim.
Evet başlıktan da anlaşılacağı üzere hayatımı minimal bir yaşama dönüştürmeye karar verdim. Baktım baktım neyden başlayayım derkene, kocama gözüm ilişki.
Kırlentle bütünleşmiş şekilde Tv izliyordu. Zaten ben onu koltukla aldığımızı sanıyordum :KK70:
Bir insanın evde ki hiç bir şeyle mi alakası olmaz . Yok abi adam elinde çerez , sürekli elinde kumada izliyor da izliyor. Ha yalan olmasın arada kızı yanına bırakıyorum bakıyor. Bakıyor derken onu da tv izletiyor. Oynasana diyorum , bana dediği şey şu ‘ ben onu bireysel vakit geçirmeye alıştırıyorum’ :KK70: Öldürsem inanın hakim bana ceza yazmaz. Adama diyorum ki süs diye aldığımız bitki bile ortamda bir işlev görüyor, ya sen ???
Bakın kadınceyizlerim , yoldaşlarım adamdan parayı kestim, kartları 5 bin aşağısına düşürmüyorum ki adam desin ki , sen hesabını bilmiyorsun ben ödeyeyim. Ha kartları da son gün benim 637636363 dememle yatırıyor😬 O kadar sorumsuz ki beni deli ediyor. Başlarda her şeyi üstlendiğim için sanırım adamın umuru değil.
Heh nerede kalmıştım alışveriş. Kargocu kahvaltıya gelecek kadar yakınımız oldu :KK70: Adamın gözüne batayım diyorum yok anam umuru değil. Parası çok falan olduğundan değil hatta arada laf dokandırıyor ama o kadar.
Tek kendini hatırlatmaya çalıştığı yer sex. Hadi maç yapalım , turnuvaya var mısın diyor:KK70: Bende tabi böyle bir teklife , ben kırmızı kart yemişim benden olmaz diyorum.
Şimdi akıl fikir filan istiyorum. Bu herifi eğitebilir miyim :KK70: tamam itici oldu ama eğitmeliyim. Sabrımın sonuna gelmek üzereyim…
Not ekliycem ( aslında bu yoktu öyle bi içimden geldi :KK70: ) Lütfen engellediklerim boşa çırpınmasın okumuyorum ve sevmediklerimde yazmasın dhhshd bu hesapla 2-3 kişi yazar sanırım hxjdjjd
odunu sanat eserine çevirmeyi bilen varsa beri gelsin bendede var aynısından ya olduğu gibi kabul edeceksin ya da yolları ayıracaksın başka çaresi yok ;)

Haha okurken çok iyi hissettim seni. Çok benzer durumdayız. Hatta şöyle söyleyim. Mesela benimkiyle dışarı çıkıyoruz ücretli yollardan geçiyoruz. Bilen bilir ücret plakaya yazılıyor 2 hafta içinde ödemezsen 283828 kat ceza parası bindiriyorlar. Ben söylemediğim sürece ödemiyordu.

Geçen yaz ücretli yolların parasını ödememiş icralık olmuş bir de icralık olduğunu benden saklamaya çalışmış. Öğrendim tabi kıyamet koptu :KK70: 300 tllik şeyi 2 bin tl olarak ödeyip üstüne karısından dünyanın azarını yiyince vaktinde ödemeye başladı. Yani diyeceğim şu ki hiçbir şeyi hatırlatma bir musibetten bin nasihatten iyidir. Bırak borçlarına faiz binsin, kartları patlasın o zaman paşa paşa ödemeyi öğrenir. Diğer konularda da böyle yapıyorum şahsen.
Aslında bırakmam lazım ama ben aşırı kontrolcüyüm. Bezin almaya üşendiğinden yolda kalmışlığımız var :D arabayı it diyorum ya şimdi iş çıkartma diyor :D ulan yolda kalmışız ne işi hxjdjd aynen kart kapansın da bir görsün :D

Söylüyorum tabi ki. İlk yine dağılacak diyor:KK70: ikinci olarak ise eve yardımcı al diyor :KK70: yardımcı geleceği günde sabah gelmese olmaz mı diyor hdhdjdj
Çaktırmadan alıştır😂 ilk evlendiğimizde bizde de vardı aynı sorun. Aslansı kaplansın, ben senin gibi yapamıyorum güçlüsün falan diyerek hale yola koydum. Bi de ben çok yorulunca uyuyuveririm, gece topla tüfekle gelse duyamam, duymam😂😂 bir kaç günde sürer yorgunluğum🙈🙈🙈

yorum yapabildiğime göre ben engelli değilim :21::KK48::KK48:

bunun bir değişik modeli bizim evde yaşıyor , otelde yaşasa kapıyı kartla açar onu bile ben yapıyorum :KK70::KK70:
Yok beni seri likelayanları neden engelliyim :D veli nimetimsiniz jdjdjd
Peki bu heriflere napsak ? Ulan squid game gerçek olsa bunu oraya yazdırırım ::

çok haklısın valla canım
bazı insanlar çocukken sorumluluk almayınca büyüyünce de almıyor
bizde aynı evde yaşarken başlarda zorlanmıştık
sende yapma dağınık kalsın bi süre sonra belki aklı başına gelir :))
Akıl sağlığımı biliyorsun değil mi ? Ya daha da bozulursa :D siz düşünün canım :D

Simdi bana da kimse soylemese sunu yap diye, ben de kipirdamam sanirim 🤪 buna cok ihtiyacim var .
Simdi bir cocuk düşünün , anne her seyini yapiyor. O da okula gidip geliyor . Diger seyleri annenin yapmasi gereken gorevi zannediyor. Anne yapmasa suclu bile olur.

Boyle alistiysa yapacak tek sey soylemek her defasinda . Cocukla oynamasi icinde tv yi kapatip , yanına oyunca koymak gerek

Belki tam olarak degismez ama alisir yine de bence .

Bu arada esim yemek bulasik temizlik cocuklarla oyun her seyi yapar . 10 yillik evlilikte , yapa yapa alisti .
Ben calismadigim icin cogu seyi yapiyorum . Ama evdeyken falan yapar .

Beraber yapalim beraber oturalim diyordum😁

Çaktırmadan alıştır😂 ilk evlendiğimizde bizde de vardı aynı sorun. Aslansı kaplansın, ben senin gibi yapamıyorum güçlüsün falan diyerek hale yola koydum. Bi de ben çok yorulunca uyuyuveririm, gece topla tüfekle gelse duyamam, duymam😂😂 bir kaç günde sürer yorgunluğum🙈🙈🙈
Uyuyor numarasını benim kadar iyi yapan biri yoktur. O dalda oscar verilse alırım net :D ona aslan diyince kükremek istiyor hdhdhhdjd ne anlamdaa anladın dimi kdjdjdü

Akıl sağlığımı biliyorsun değil mi ? Ya daha da bozulursa :KK70: siz düşünün canım :KK70:
Bence sen kocanı çok seviyorsun kız :))
bi de bu arada bir yardımcı tutsan imkan varsa belki gerçekten çok yoruluyor
ya da bir terapiste gitseniz yani sorumlulukları paylaşmadıkça ne kadar yorulduğunu anlamıyordur belki de
evde de böyle deli doluysan benim hanım da böyle iki parlar sonra unutur mu diyor acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X