Etkisiz eleman.( süs bitkisinin bile işlevi var )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Simdi bana da kimse soylemese sunu yap diye, ben de kipirdamam sanirim 🤪 buna cok ihtiyacim var .
Simdi bir cocuk düşünün , anne her seyini yapiyor. O da okula gidip geliyor . Diger seyleri annenin yapmasi gereken gorevi zannediyor. Anne yapmasa suclu bile olur.

Boyle alistiysa yapacak tek sey soylemek her defasinda . Cocukla oynamasi icinde tv yi kapatip , yanına oyunca koymak gerek

Belki tam olarak degismez ama alisir yine de bence .

Bu arada esim yemek bulasik temizlik cocuklarla oyun her seyi yapar . 10 yillik evlilikte , yapa yapa alisti .
Ben calismadigim icin cogu seyi yapiyorum . Ama evdeyken falan yapar .

Beraber yapalim beraber oturalim diyordum😁
Bebeğim bile yemek yiyip , kakasını yapıp , uyuyacağı saati biliyor :D görevlerini yerine getiriyor. Adamın bebek kadar bir iradesi yok mu ya :D düşünemiyor mu bu canlı türü :D
Gerçi ben adama kızamam. Düğünden 20 gün evvel evi tutan bi adam :D Yok abi hak etmişim ben.

Bence sen kocanı çok seviyorsun kız :))
bi de bu arada bir yardımcı tutsan imkan varsa belki gerçekten çok yoruluyor
ya da bir terapiste gitseniz yani sorumlulukları paylaşmadıkça ne kadar yorulduğunu anlamıyordur belki de
evde de böyle deli doluysan benim hanım da böyle iki parlar sonra unutur mu diyor acaba
Kocamı öyle seviyorum ki öldüresim geliyor :D rezidanstan aşağı yıvarlayasım geliyor :D hani takıldı düştü gibisinen hxjdjd
Yardımcı alıyorum da onu da beğenmiyorum ki. Her yer yine pis. İyisine denk gelemiyorum. Yoksa inan haftada 3/4 günlük alacağım.

“Hadi maç yapalım , turnuvaya var mısın diyor”

kral adammış en azından mizah yeteneği var hahshshahfj biri bana bunu seks öncesi dese gülmekten sabah ederim :KK70:

“Hadi maç yapalım , turnuvaya var mısın diyor”

kral adammış en azından mizah yeteneği var hahshshahfj biri bana bunu seks öncesi dese gülmekten sabah ederim :KK70:
Aa no no noo o mizah olarak yapmıyor bir ayı gibi :D bir öküz gibi :D Lütfen bu övülecek ve acınacak koca değil :D
Sence ben neden çok gülüyorum :D bak sabah mesela dialogumuzu anlatayım. Kıza bak kahvaltı hazırlayacağım dedim tamam dedi. Bi wc gidicem dedi. Okey dedim içeri odaya gidip yatmış :D kalk diyorum , dur bi üşüyorum diyor :D kızım bile güldü inan :D 1 yaşında ki bebek halimize gülüyor.

Bence sen kocanı çok seviyorsun kız :))
bi de bu arada bir yardımcı tutsan imkan varsa belki gerçekten çok yoruluyor
ya da bir terapiste gitseniz yani sorumlulukları paylaşmadıkça ne kadar yorulduğunu anlamıyordur belki de
evde de böyle deli doluysan benim hanım da böyle iki parlar sonra unutur mu diyor acaba
Onda imkan çok rezidansta oturuyorlar zaten para bolll 😃😃😃🤣🤣🤣🤣 yardımcısı da var

Kocamı öyle seviyorum ki öldüresim geliyor :KK70: rezidanstan aşağı yıvarlayasım geliyor :KK70: hani takıldı düştü gibisinen hxjdjd
Yardımcı alıyorum da onu da beğenmiyorum ki. Her yer yine pis. İyisine denk gelemiyorum. Yoksa inan haftada 3/4 günlük alacağım.
doğru gerçekten sallamasyon yapıyor bazıları inşallah iyisine denk gelirsin
gerçi mesele sadece temizlik değil anladığım kadarıyla ama o da öyle napacan işte :KK70:
ahahah sevmesen durmazdın :KK30:

Cok yoruldum, belim agriyor, ayaga kalkamiyorum, bilegimi burktum, tansiyonum dustu vs vs deyip iş yukleyemez misiniz esinize? Belki çok yoruldugunuzu gostermek icin abartmaniz gerekiyordur

Aa no no noo o mizah olarak yapmıyor bir ayı gibi :KK70: bir öküz gibi :KK70: Lütfen bu övülecek ve acınacak koca değil :KK70:
Sence ben neden çok gülüyorum :KK70: bak sabah mesela dialogumuzu anlatayım. Kıza bak kahvaltı hazırlayacağım dedim tamam dedi. Bi wc gidicem dedi. Okey dedim içeri odaya gidip yatmış :KK70: kalk diyorum , dur bi üşüyorum diyor :KK70: kızım bile güldü inan :KK70: 1 yaşında ki bebek halimize gülüyor.

sinirlerini bozmuş kadının inanılmaz shshsj hep mi böyleydi bu adam ?

Öneri var mı peki ? Ya aslında adam böyleydi :KK70: şimdi yalan söyleyemem. Hani ben alırken böyle değildi diyemem :KK70: değiştiririm diye de düşünmedim ama artık cidden çocukla çok yorucu olmaya başladı.
Sonradan değişeceğini pek sanmıyorum. Insan 7sinde neyse 70inde de o olurmuş. Bakınız babam :D
Adam kendine biseyler hazırlayıp yiyip icmeyi birakin mutfağın yerini bilmezdi.
Simdi o emekli annem çalışıyor da mecburen yapıyor :D
Siz de bir şekilde mecbur birakabilirsiniz belki alışır.

Sövmeyeceksin
Çünkü söveceğin şeyler olmayacak 😬

Adamı değiştirmeli çözümler istiyorsan bence o iş yaş
Kabullensen daha kolay olur 😂
Aklıma ne geldi biliyor musun ? Acaba sinir hapı mı versem :D yemeğne katsam en azından uyuşur dediğimi yapar :D yok abi benden olmaz :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X