Etkisiz eleman.( süs bitkisinin bile işlevi var )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aa no no noo o mizah olarak yapmıyor bir ayı gibi :KK70: bir öküz gibi :KK70: Lütfen bu övülecek ve acınacak koca değil :KK70:
Sence ben neden çok gülüyorum :KK70: bak sabah mesela dialogumuzu anlatayım. Kıza bak kahvaltı hazırlayacağım dedim tamam dedi. Bi wc gidicem dedi. Okey dedim içeri odaya gidip yatmış :KK70: kalk diyorum , dur bi üşüyorum diyor :KK70: kızım bile güldü inan :KK70: 1 yaşında ki bebek halimize gülüyor.
bi kan tahlili falan yaptırsa anemi mi var ya da tiroidler de de sıkıntı varsa böyle tembel olabilir

sinirlerini bozmuş kadının inanılmaz shshsj hep mi böyleydi bu adam ?
Yalan mı söyliyim ? Yoksa gerçek mi ? :D
Yalan konusunda epey iyiyimdir 😎 Yok evlenmeden önce bana çok düşqün ve aşıqtı :D yerinde duramaz ve sürekli her işi hallederdi. Evlenince birisi kara büyü yaptı ve kocam bozuldu hxjdjd
ADAM 20 gün evvel evi tuttu :D ( bu gerçek olan djjd)

Kız bu ben hahahaha. Üşengeçlik popomuza yuva yapmamış olmasa dünyayı bile kurtarırız da amaaan şimdi kim kalkacak. Huyu böyleyse zor değişir. Tabi sen vazgeçme üstüne düş, yapsın. Parayı da çarçur etme biriktir, o yine harcadım bilsin. Beben var, lazım olacak.

Fatura 1300 geldi diye konu açıp kartları 5binden aşağı düşürmeyen yüce gönüllü üye 🤓
Adam bitki gibi oturuyorsa sende onu sula
Sonra pardon seni saksı sandım dersin
O da ben saksı değilim der
Güzel bir muhabbet oluşur 😀
Bi dakkaa one minittt ! Orada bi yanlış anlaşılma var :D ben o kadar kullanmadığımdan gelmesine tepki verdim cjjdjd
Ama kartı çatır çatır kullanıyorum :D
Sulasam hoşuna gider duşa kalkmamış olur :D

Aslında bırakmam lazım ama ben aşırı kontrolcüyüm. Bezin almaya üşendiğinden yolda kalmışlığımız var :KK70: arabayı it diyorum ya şimdi iş çıkartma diyor :KK70: ulan yolda kalmışız ne işi hxjdjd aynen kart kapansın da bir görsün :KK70:
Bak daha benzin almayı unutmaz işte (inşallah :KK70:) şu sitede bu konuda seni benden iyi anlayan olmaz emin ol. Birçok şeyi bu yöntemle öğrendi artık. Baya gelişme kaydettik

Bak başka örnek vereyim: çalışma masasında bulaşık bırakma diyordum bırakıyordu. Kendi makineye koymadığı sürece dokunmadım bulaşıklara. isterse masayı b.k götürsün. Artık masada yer kalmayınca kendi getirmeye başladı. Bir gün de masada su bardağı bırakmış içinde su var. Ben yanlışlıkla çarpıp macbooka döktüm suyu (valla yanlışlıklaydı) ödü koptu. Ondan sonra pek bulaşık görmedim masada :KK70:

Kız bu ben hahahaha. Üşengeçlik popomuza yuva yapmamış olmasa dünyayı bile kurtarırız da amaaan şimdi kim kalkacak. Huyu böyleyse zor değişir. Tabi sen vazgeçme üstüne düş, yapsın. Parayı da çarçur etme biriktir, o yine harcadım bilsin. Beben var, lazım olacak.
Imm kendi paramı harcamıyorum :D sence bende bu pintilik varken ben harcar mıyım kıazz ?
Bak sana şimdi dostça bi söylemde bulunacam. Sakın evlenme ve bebek yapma :D ben bi koltuktan diğerine kendimi deviremezdim. Kıçım ağrır diye . Şimdi maşallah yer görmüyor garibim hdjdj

Bak daha benzin almayı unutmaz işte (inşallah :KK70:) şu sitede bu konuda seni benden iyi anlayan olmaz emin ol. Birçok şeyi bu yöntemle öğrendi artık. Baya gelişme kaydettik

Bak başka örnek vereyim: çalışma masasında bulaşık bırakma diyordum bırakıyordu. Kendi makineye koymadığı sürece dokunmadım bulaşıklarıa. isterse masayı b.k götürsün. Artık masada yer kalmayınca kendi getirmeye başladı. Bir gün de masada su bardağı bırakmış içinde su var. Ben yanlışlıkla çarpıp macbooka döktüm suyu (valla yanlışlıklaydı) ödü koptu. Ondan sonra pek bulaşık görmedim masada :KK70:
Bu adamın ne meki var ne booku :D bi telefonu var , o da solunum cihazına bağlı bir hayat sürüyor. O kadar eski ki, adam gidip yenisini almıyor :D bilgi aktarmak zor diye djjdjd ALLAHIM YARIM ET ! Help mee !

Bi dakkaa one minittt ! Orada bi yanlış anlaşılma var :KK70: ben o kadar kullanmadığımdan gelmesine tepki verdim cjjdjd
Ama kartı çatır çatır kullanıyorum :KK70:
Sulasam hoşuna gider duşa kalkmamış olur :KK70:
Kullanmadığın halde o kadar geliyorsa sende kullan nasılsa yine çok gelecek 😅
Şöyle düşün eve robot süpürge aldın sadece süpürüyor
Sonra bi baktın vileda yapmıyor sadece süpürüyor
Ona vileda özelliği ekleyemezsin aldın artık bu sürümü
Geri iade de etmedin
Neyse idare ederim dedin
Ama zamanla vileda yapmıyor olması sana batar oldu
Kocan da öyle işte
Adamda enerji yoksa ekleyemezsin
Alalı da baya olmuş iade de edemiyorsun
Mecburen viledayı sen yapacaksın 😂

Kullanmadığın halde o kadar geliyorsa sende kullan nasılsa yine çok gelecek 😅
Şöyle düşün eve robot süpürge aldın sadece süpürüyor
Sonra bi baktın vileda yapmıyor sadece süpürüyor
Ona vileda özelliği ekleyemezsin aldın artık bu sürümü
Geri iade de etmedin
Neyse idare ederim dedin
Ama zamanla vileda yapmıyor olması sana batar oldu
Kocan da öyle işte
Adamda enerji yoksa ekleyemezsin
Alalı da baya olmuş iade de edemiyorsun
Mecburen viledayı sen yapacaksın 😂
Kocama niye kimse linç yapmıyorrr !
Kızlar siz görmeyeli bayağı iyi olmuşsunuz !! Desenize boşa şu adamı daha iyisini hak ediyorsun :D ulan konu bensem kaynanam evimde kocamla aynı yatakta uyuyor desem ne var dersiniz ! :D teşekkürler Türkiye ! :D

Merhabalar👋🏼
Cağnım kadıncayızlar selam olsun hepinize.
Uzun mu yazdam kısa mı bilemedim ama ben yine fullendim.
Evet başlıktan da anlaşılacağı üzere hayatımı minimal bir yaşama dönüştürmeye karar verdim. Baktım baktım neyden başlayayım derkene, kocama gözüm ilişki.
Kırlentle bütünleşmiş şekilde Tv izliyordu. Zaten ben onu koltukla aldığımızı sanıyordum :KK70:
Bir insanın evde ki hiç bir şeyle mi alakası olmaz . Yok abi adam elinde çerez , sürekli elinde kumada izliyor da izliyor. Ha yalan olmasın arada kızı yanına bırakıyorum bakıyor. Bakıyor derken onu da tv izletiyor. Oynasana diyorum , bana dediği şey şu ‘ ben onu bireysel vakit geçirmeye alıştırıyorum’ :KK70: Öldürsem inanın hakim bana ceza yazmaz. Adama diyorum ki süs diye aldığımız bitki bile ortamda bir işlev görüyor, ya sen ???
Bakın kadınceyizlerim , yoldaşlarım adamdan parayı kestim, kartları 5 bin aşağısına düşürmüyorum ki adam desin ki , sen hesabını bilmiyorsun ben ödeyeyim. Ha kartları da son gün benim 637636363 dememle yatırıyor😬 O kadar sorumsuz ki beni deli ediyor. Başlarda her şeyi üstlendiğim için sanırım adamın umuru değil.
Heh nerede kalmıştım alışveriş. Kargocu kahvaltıya gelecek kadar yakınımız oldu :KK70: Adamın gözüne batayım diyorum yok anam umuru değil. Parası çok falan olduğundan değil hatta arada laf dokandırıyor ama o kadar.
Tek kendini hatırlatmaya çalıştığı yer sex. Hadi maç yapalım , turnuvaya var mısın diyor:KK70: Bende tabi böyle bir teklife , ben kırmızı kart yemişim benden olmaz diyorum.
Şimdi akıl fikir filan istiyorum. Bu herifi eğitebilir miyim :KK70: tamam itici oldu ama eğitmeliyim. Sabrımın sonuna gelmek üzereyim…
Not ekliycem ( aslında bu yoktu öyle bi içimden geldi :KK70: ) Lütfen engellediklerim boşa çırpınmasın okumuyorum ve sevmediklerimde yazmasın dhhshd bu hesapla 2-3 kişi yazar sanırım hxjdjjd
Sen bu adamla niye evlendin yavrucuğum, adamı sevmiyorsun, her haltı batıyor öyle olunca.

Sen bu adamla niye evlendin yavrucuğum, adamı sevmiyorsun, her haltı batıyor öyle olunca.
Bi sevimli geldi. Aslında evlenmeyim diye düşünmedim ama çok güzel kebap kemiriyordu. Kebap seven adamdan zarar gelmez dedim :D Allah aşkına ben ne biliyim katip ! Sanki çok şuurlu bi kadınmışım gibi :D

Kızlar siz görmeyeli bayağı iyi olmuşsunuz !! Desenize boşa şu adamı daha iyisini hak ediyorsun :KK70: ulan konu bensem kaynanam evimde kocamla aynı yatakta uyuyor desem ne var dersiniz ! :KK70: teşekkürler Türkiye ! :KK70:
Amaan ölümlü dünyada çalışan da ölüyor çalışmayan da 😀
Şimdi sana boşa desek burda topa tutan birkaç kişi çıkacak
Onla polemiğe gir banlan falan ne gerek var 😅
Sana gelince sende üşengeçsin avukat tut mahkemeye git nafaka ayarla vs bi ton iş hemen de sonuçlanmıyor mahkeme
Adam da kartı sana vermiş hatta komple hayatını vermiş kendisi biblo tarzında kenarda yaşıyor daha ne istiyorsun
Yeni adamla tanışacan yeni huylar e onun da anası vardır kardeşi vardır hatta belki eltilerin olacak hepsiyle ayrı ayrı uğraş dur
Sen: napıyım?
Otur evinde yeaaaa 😂

Kızlar siz görmeyeli bayağı iyi olmuşsunuz !! Desenize boşa şu adamı daha iyisini hak ediyorsun :KK70: ulan konu bensem kaynanam evimde kocamla aynı yatakta uyuyor desem ne var dersiniz ! :KK70: teşekkürler Türkiye ! :KK70:
boşama kız senin kocan bana sempaatik geldi
bi çocuk da yapmışsın amaaaan bi diğerini alsan sanki daha iyi olacak
onun da farklı bi huyu çıkacak her insanın kötü özelliği vardır
daha iyisini bulmam yanlız kalcam diyorsan olmaz bacım
sen fıkır fıkır bi kadınsın bebiş biraz büyüsün bu sinir geçer
babasıyla annesi birlikte büyüsün minnağın adam da öyle işte
şöyle düşün en azından imkanın var iyi bir yardımcı tutarsın sorun çözülür
bence mis gibi çiftsiniz:KK36:

Amaan ölümlü dünyada çalışan da ölüyor çalışmayan da 😀
Şimdi sana boşa desek burda topa tutan birkaç kişi çıkacak
Onla polemiğe gir banlan falan ne gerek var 😅
Sana gelince sende üşengeçsin avukat tut mahkemeye git nafaka ayarla vs bi ton iş hemen de sonuçlanmıyor mahkeme
Adam da kartı sana vermiş hatta komple hayatını vermiş kendisi biblo tarzında kenarda yaşıyor daha ne istiyorsun
Yeni adamla tanışacan yeni huylar e onun da anası vardır kardeşi vardır hatta belki eltilerin olacak hepsiyle ayrı ayrı uğraş dur
Sen: napıyım?
Otur evinde yeaaaa 😂
Şimdi yine bi aşık olasım tuttu. Sen bence bi ilişki uzmanlığımı gözden geçir :D Bugün palindrom günü. Evrene mesaj vericem 636366363. Kere. En son mesajda kocamla evlendim :D düşün sen banlanacağım diye korkuyorsun , beni evren banladı :D

boşama kız senin kocan bana sempaatik geldi
bi çocuk da yapmışsın amaaaan bi diğerini alsan sanki daha iyi olacak
onun da farklı bi huyu çıkacak her insanın kötü özelliği vardır
daha iyisini bulmam yanlız kalcam diyorsan olmaz bacım
sen fıkır fıkır bi kadınsın bebiş biraz büyüsün bu sinir geçer
babasıyla annesi birlikte büyüsün minnağın adam da öyle işte
şöyle düşün en azından imkanın var iyi bir yardımcı tutarsın sorun çözülür
bence mis gibi çiftsiniz:KK36:
O zaman ben bi tane daha doğurayım… çözüm bu galiba :D

Bunun bir de tamam diyip yapmayan versiyonu var o daha fena oluyor😑
Oram ağrıyor buram ağrıyo, ay kaydım düştüm, ayyy belime ağrı girdi gibi küçük şeylerle ufaktan ev işlerine yardım etmesine olanak sağlamakla başlayıp gerisini getirebilirsiniz.Benim çok sinirimi bozduğunda bunları yapıyorum
Küçük bebeğim var ve hamile olsam da değişen birşey yok.Bana yapma diyor kendi de yapmıyor eee temizlikçi de 300 tl onu da vermiyor kim gelip yapacak diyorum boşver diyor😤.Arada bunları deneyince vicdanı sızlıyor sanırım işe yarıyor 🤣
Bu bosverci tipten bende de var ve çocuk olunca her işi bosverince adamida kapının önüne koyasin geliyor
Dogurmadan onlemini al derin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X