- 24 Mayıs 2017
- 7.494
- 14.698
- 248
- 34
- Konu Sahibi bubendegilim
Alismis kudurmustan beterdir. Cozumu yok bence duzelmez
sen onu hala koltukla almissin gibi dusun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E ben dedim yanaşmıyorsun ki ona daKocama niye kimse linç yapmıyorrr !
Kızlar siz görmeyeli bayağı iyi olmuşsunuz !! Desenize boşa şu adamı daha iyisini hak ediyorsunulan konu bensem kaynanam evimde kocamla aynı yatakta uyuyor desem ne var dersiniz !
teşekkürler Türkiye !
![]()
Korkmuyorum üşeniyorumŞimdi yine bi aşık olasım tuttu. Sen bence bi ilişki uzmanlığımı gözden geçirBugün palindrom günü. Evrene mesaj vericem 636366363. Kere. En son mesajda kocamla evlendim
düşün sen banlanacağım diye korkuyorsun , beni evren banladı
![]()
hemen doğurma bu kız birazcık büyüsün senin de tahammül seviyen yükselsinO zaman ben bi tane daha doğurayım… çözüm bu galiba![]()
Çok taatlısın sen vrya anlatımın zaten süper keyifle okudum gene.Merhabalar
Cağnım kadıncayızlar selam olsun hepinize.
Uzun mu yazdam kısa mı bilemedim ama ben yine fullendim.
Evet başlıktan da anlaşılacağı üzere hayatımı minimal bir yaşama dönüştürmeye karar verdim. Baktım baktım neyden başlayayım derkene, kocama gözüm ilişki.
Kırlentle bütünleşmiş şekilde Tv izliyordu. Zaten ben onu koltukla aldığımızı sanıyordum
Bir insanın evde ki hiç bir şeyle mi alakası olmaz . Yok abi adam elinde çerez , sürekli elinde kumada izliyor da izliyor. Ha yalan olmasın arada kızı yanına bırakıyorum bakıyor. Bakıyor derken onu da tv izletiyor. Oynasana diyorum , bana dediği şey şu ‘ ben onu bireysel vakit geçirmeye alıştırıyorum’Öldürsem inanın hakim bana ceza yazmaz. Adama diyorum ki süs diye aldığımız bitki bile ortamda bir işlev görüyor, ya sen ???
Bakın kadınceyizlerim , yoldaşlarım adamdan parayı kestim, kartları 5 bin aşağısına düşürmüyorum ki adam desin ki , sen hesabını bilmiyorsun ben ödeyeyim. Ha kartları da son gün benim 637636363 dememle yatırıyorO kadar sorumsuz ki beni deli ediyor. Başlarda her şeyi üstlendiğim için sanırım adamın umuru değil.
Heh nerede kalmıştım alışveriş. Kargocu kahvaltıya gelecek kadar yakınımız olduAdamın gözüne batayım diyorum yok anam umuru değil. Parası çok falan olduğundan değil hatta arada laf dokandırıyor ama o kadar.
Tek kendini hatırlatmaya çalıştığı yer sex. Hadi maç yapalım , turnuvaya var mısın diyorBende tabi böyle bir teklife , ben kırmızı kart yemişim benden olmaz diyorum.
Şimdi akıl fikir filan istiyorum. Bu herifi eğitebilir miyimtamam itici oldu ama eğitmeliyim. Sabrımın sonuna gelmek üzereyim…
Not ekliycem ( aslında bu yoktu öyle bi içimden geldi) Lütfen engellediklerim boşa çırpınmasın okumuyorum ve sevmediklerimde yazmasın dhhshd bu hesapla 2-3 kişi yazar sanırım hxjdjjd
Maç için puan sistemi yap o zaman her iş için Bi puan belirle listeyi as biyere yapıp puanı 100 e tamamlarsa lige çıkmasına izin ver yoksa bi süre sahalardan uzak gezsinMerhabalar
Evet başlıktan da anlaşılacağı üzere hayatımı minimal bir yaşama dönüştürmeye karar verdim. Baktım baktım neyden başlayayım derkene, kocama gözüm ilişki.
Kırlentle bütünleşmiş şekilde Tv izliyordu. Zaten ben onu koltukla aldığımızı sanıyordum
Bir insanın evde ki hiç bir şeyle mi alakası olmaz . Yok abi adam elinde çerez , sürekli elinde kumada izliyor da izliyor. Ha yalan olmasın arada kızı yanına bırakıyorum bakıyor. Bakıyor derken onu da tv izletiyor. Oynasana diyorum , bana dediği şey şu ‘ ben onu bireysel vakit geçirmeye alıştırıyorum’Öldürsem inanın hakim bana ceza yazmaz. Adama diyorum ki süs diye aldığımız bitki bile ortamda bir işlev görüyor, ya sen ???
Bakın kadınceyizlerim , yoldaşlarım adamdan parayı kestim, kartları 5 bin aşağısına düşürmüyorum ki adam desin ki , sen hesabını bilmiyorsun ben ödeyeyim. Ha kartları da son gün benim 637636363 dememle yatırıyorO kadar sorumsuz ki beni deli ediyor. Başlarda her şeyi üstlendiğim için sanırım adamın umuru değil.
Heh nerede kalmıştım alışveriş. Kargocu kahvaltıya gelecek kadar yakınımız olduAdamın gözüne batayım diyorum yok anam umuru değil. Parası çok falan olduğundan değil hatta arada laf dokandırıyor ama o kadar.
Tek kendini hatırlatmaya çalıştığı yer sex. Hadi maç yapalım , turnuvaya var mısın diyorBende tabi böyle bir teklife , ben kırmızı kart yemişim benden olmaz diyorum.
Şimdi akıl fikir filan istiyorum. Bu herifi eğitebilir miyimtamam itici oldu ama eğitmeliyim. Sabrımın sonuna gelmek üzereyim…
Not ekliycem ( aslında bu yoktu öyle bi içimden geldi) Lütfen engellediklerim boşa çırpınmasın okumuyorum ve sevmediklerimde yazmasın dhhshd bu hesapla 2-3 kişi yazar sanırım hxjdjjd
Adam hiç bişeye karışmıyor bazı kocalar kaynana gibi burnu herşeyin içinde olur bu yönden mantıklı geri kalan kısmına yorumum yokBir yorumunda ben bu adamla mantik evliliği yaptım demistin. Ben de sanmistim ki adam iyi baba, ilgili baba, ilgili es, sorumlulukları duygusuna sahip falan. Hangi özelliğini begenerek mantik evliliği yaptın?
Bunu ben yazdım zannettim ya kıaaazMerhabalar
Jsjsjsj işte kadın gibi kadınlık.Imm kendi paramı harcamıyorumsence bende bu pintilik varken ben harcar mıyım kıazz ?
Bak sana şimdi dostça bi söylemde bulunacam. Sakın evlenme ve bebek yapmaben bi koltuktan diğerine kendimi deviremezdim. Kıçım ağrır diye . Şimdi maşallah yer görmüyor garibim hdjdj
Bir yorumunda ben bu adamla mantik evliliği yaptım demistin. Ben de sanmistim ki adam iyi baba, ilgili baba, ilgili es, sorumlulukları duygusuna sahip falan. Hangi özelliğini begenerek mantik evliliği yaptın?
Abla eski kocalarda işe yarıyormuş oÇok taatlısın sen vrya anlatımın zaten süper keyifle okudum gene.
Sen bu kocaya ödül maması ver kedilere ver patini deriz ya veriri ağzına kurabiye tıkarız sende öyle yap
Ortalıkmı toplanacak topla bak hediyrn geliyor de öpcük ver sendeee bulaşık yıkarsan masaj elektrik süpürgesi yaparsan bingo![]()
Nereleri gezebildiniz? Dünyaya açılacak enerji göremiyorum kendisinde djdksmsl bari egeye falan gitmis olunDünyayı gezeriz , birbirimizi iyi anlarız diye düşündüm. Hani tamamen de sevmeden evlenmedim. Babalığına kötü diyemem. Tv olayını çok yapam biri değil o extra aslında. İlgili olduğu kısım ise kızımız. Ona cidden çok ilgili. Bana da ilgili olduğunu sanıyor ama ilgiyi yanlış biliyor
![]()
Mervi özünde iyi desem kurtarmaz mı ?Nasipte sen de varmışsın o zaman salıyorum:
Boşan!![]()
Puan sistemine dönersek -1000 e falan dayanırMaç için puan sistemi yap o zaman her iş için Bi puan belirle listeyi as biyere yapıp puanı 100 e tamamlarsa lige çıkmasına izin ver yoksa bi süre sahalardan uzak gezsin![]()
Benim parama dokunsa o zaman boşarımBunu ben yazdım zannettim ya kıaaaz
Değişmiyor bacım egitilmiyor 15 yildir biliyorum.
Kumanda kanepe kulaklik 3 k ile adam bir omur gecirdi
Ben parasını da harcamıyorum adam kadir gecesi doğmuş.
Ya bu deveyi gudecen ya da onu bu diyardan gonderecenben 2. Şıkkı secicem insallah az kaldi
![]()