Etkisiz eleman.( süs bitkisinin bile işlevi var )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mervi özünde iyi desem kurtarmaz mı ? :KK70:
Neden boşanmadığımı açılıyorum giggles giggles başka bir genç kızımızı daha kandırmasın diye kendimi feda ediyorum :KK70:
İKi dakika ciddi ol 😂😂
Basbayağı boşanasın yok
Adamı bize gömdürüp akşam sarılıp uyuyacaksınız sonra 😂😂

Başta sonda olması da önemli değil şu açıdan.
Baştan yapıp sonradan yapmayan yada yarı yolda birakanda var.
Ya da başta yapması gereken durum çok yoktur ama şuan çocuk var.
Kısaca bu adam yapmıyor ve siz de para durumu iyi.
Oradan halledeceksiniz.
Ben sorumsuz adama katlanamiyorum mesela ama onun da baska eksileri oluyor.
İnsanlar kusurlu ve en kusurlular da erkekler bence.
Kadında bulamıyorum inan. Gelen savsaklama iş yapıyor. Duş başlığı kireç içinde onu yapmamış kadın, düşün yani bu bir ayrıntıda değil. Yoksa kadın almama falan asla laf etmez. Hatta boşa yapıyorsun falan diyor. Ama ben onun gibi yapamıyorum. Bebeğim emekliyor ve yerler hep temiz olmak zorunda😬

Merhabalar👋🏼
Cağnım kadıncayızlar selam olsun hepinize.
Uzun mu yazdam kısa mı bilemedim ama ben yine fullendim.
Evet başlıktan da anlaşılacağı üzere hayatımı minimal bir yaşama dönüştürmeye karar verdim. Baktım baktım neyden başlayayım derkene, kocama gözüm ilişki.
Kırlentle bütünleşmiş şekilde Tv izliyordu. Zaten ben onu koltukla aldığımızı sanıyordum :KK70:
Bir insanın evde ki hiç bir şeyle mi alakası olmaz . Yok abi adam elinde çerez , sürekli elinde kumada izliyor da izliyor. Ha yalan olmasın arada kızı yanına bırakıyorum bakıyor. Bakıyor derken onu da tv izletiyor. Oynasana diyorum , bana dediği şey şu ‘ ben onu bireysel vakit geçirmeye alıştırıyorum’ :KK70: Öldürsem inanın hakim bana ceza yazmaz. Adama diyorum ki süs diye aldığımız bitki bile ortamda bir işlev görüyor, ya sen ???
Bakın kadınceyizlerim , yoldaşlarım adamdan parayı kestim, kartları 5 bin aşağısına düşürmüyorum ki adam desin ki , sen hesabını bilmiyorsun ben ödeyeyim. Ha kartları da son gün benim 637636363 dememle yatırıyor😬 O kadar sorumsuz ki beni deli ediyor. Başlarda her şeyi üstlendiğim için sanırım adamın umuru değil.
Heh nerede kalmıştım alışveriş. Kargocu kahvaltıya gelecek kadar yakınımız oldu :KK70: Adamın gözüne batayım diyorum yok anam umuru değil. Parası çok falan olduğundan değil hatta arada laf dokandırıyor ama o kadar.
Tek kendini hatırlatmaya çalıştığı yer sex. Hadi maç yapalım , turnuvaya var mısın diyor:KK70: Bende tabi böyle bir teklife , ben kırmızı kart yemişim benden olmaz diyorum.
Şimdi akıl fikir filan istiyorum. Bu herifi eğitebilir miyim :KK70: tamam itici oldu ama eğitmeliyim. Sabrımın sonuna gelmek üzereyim…
Not ekliycem ( aslında bu yoktu öyle bi içimden geldi :KK70: ) Lütfen engellediklerim boşa çırpınmasın okumuyorum ve sevmediklerimde yazmasın dhhshd bu hesapla 2-3 kişi yazar sanırım hxjdjjd
Selam güzelim aslında bahsedeceğim şeyleri yapmışsın ama yinede anlatayım belki faydam dokunur. Hep bi böyleydi ? Mm mesela karakter özelliği olabilir mi ? Bu konu haricinde iyi bir eş ve baba mıdır ? Son olarakta iletişim diliniz eleştiri mi ?
Konuna gelicek olursam eşiniz tv ile ilgilendiğinde sizde enerjinizi ondan çekmelisiniz. Kargo olayı iyi ama dikkat çektirmez. Mesela süslenip dışarı çıktınız mı ? “Canım ben sıkıldım biraz yüricem kızımla?” Tarzı. Adam bi dursun noluyor bizim hanıma desin. İşte ne yapmasını istiyorsunuz mesela faturaları gününde ödemesini mi ? Faturaların son gününe 3 gün kaldı ödersen sevinirim canım “ mı dersiniz yoksa şu faturalarıda bi öde be öf mü ? Çok üzgünüm ama bu erkekleri çocukluktan beri paşaymış gibi yetiştirdikleri için eğitmek gerekiyor başka yolu yok. Biraz detaylı anlatırsanız dinlediğim videolardan yardımcı olmak isterim çünkü benim ki işe yaradı bi kaç konu dışında.

Nereleri gezebildiniz? Dünyaya açılacak enerji göremiyorum kendisinde djdksmsl bari egeye falan gitmis olun 🤣🤣
Balayında güzelce gezdirdim :D tabi orada yaşadıklarımı yazsam inan roman olur :D uçaklar mı kaçmadı , gemiler mi batmadı, develer mi atmadı :D off balayımız için blog açmayı düşünüyorum. YAPILMAYACAKLAR :İ listesi diye jdjdjdj

Merhabalar👋🏼
Cağnım kadıncayızlar selam olsun hepinize.
Uzun mu yazdam kısa mı bilemedim ama ben yine fullendim.
Evet başlıktan da anlaşılacağı üzere hayatımı minimal bir yaşama dönüştürmeye karar verdim. Baktım baktım neyden başlayayım derkene, kocama gözüm ilişki.
Kırlentle bütünleşmiş şekilde Tv izliyordu. Zaten ben onu koltukla aldığımızı sanıyordum :KK70:
Bir insanın evde ki hiç bir şeyle mi alakası olmaz . Yok abi adam elinde çerez , sürekli elinde kumada izliyor da izliyor. Ha yalan olmasın arada kızı yanına bırakıyorum bakıyor. Bakıyor derken onu da tv izletiyor. Oynasana diyorum , bana dediği şey şu ‘ ben onu bireysel vakit geçirmeye alıştırıyorum’ :KK70: Öldürsem inanın hakim bana ceza yazmaz. Adama diyorum ki süs diye aldığımız bitki bile ortamda bir işlev görüyor, ya sen ???
Bakın kadınceyizlerim , yoldaşlarım adamdan parayı kestim, kartları 5 bin aşağısına düşürmüyorum ki adam desin ki , sen hesabını bilmiyorsun ben ödeyeyim. Ha kartları da son gün benim 637636363 dememle yatırıyor😬 O kadar sorumsuz ki beni deli ediyor. Başlarda her şeyi üstlendiğim için sanırım adamın umuru değil.
Heh nerede kalmıştım alışveriş. Kargocu kahvaltıya gelecek kadar yakınımız oldu :KK70: Adamın gözüne batayım diyorum yok anam umuru değil. Parası çok falan olduğundan değil hatta arada laf dokandırıyor ama o kadar.
Tek kendini hatırlatmaya çalıştığı yer sex. Hadi maç yapalım , turnuvaya var mısın diyor:KK70: Bende tabi böyle bir teklife , ben kırmızı kart yemişim benden olmaz diyorum.
Şimdi akıl fikir filan istiyorum. Bu herifi eğitebilir miyim :KK70: tamam itici oldu ama eğitmeliyim. Sabrımın sonuna gelmek üzereyim…
Not ekliycem ( aslında bu yoktu öyle bi içimden geldi :KK70: ) Lütfen engellediklerim boşa çırpınmasın okumuyorum ve sevmediklerimde yazmasın dhhshd bu hesapla 2-3 kişi yazar sanırım hxjdjjd
Allah ım bu nasıl işi kimisi(benimki oluyor) eve girmez kimisi koltuktan kalkmaz 😂😂 O zaman
Beterin beteri vaaaar
Haline şükret dostuuuum
Yıllarca mutluluğun her gün peşinden koştum.
Daha bir çok derdimi ben sana anlatmadım.
Genç yaşta saçlarımı boşuna agartmadim 🤣🤣🤣

Abla eski kocalarda işe yarıyormuş o :KK70: şunu yap diyince benim keyfim kaçtı zaten yapasım kalmadı diyor. Hatta ablam inanır mısın bana geçen bi şaka yaptı gülemedim. Yabancı hatunlar 1 saat cilveleşiyormuş. Yani o iş 1 saat sürüyormuş , bi yerde okumuş ( yersen :KK70:) , Türk kadını da öyle diyor ilk 55 dk yalvarıyorsun, son 5 dk oluyor demiş :KK70:
Valla o eski k0cadsn bendede varda en basit örneği adam işten geliyor kıyafetler çıkıyor yatağın üstünde katla kaldır diyorum yok neymiş ben daha güzel katlıyotmuşum ...:KK67:
Babaaaaaa bide matematiksel hesaplamış onu önce yalvarcak sonra 5 dakka haaa sjksjksjksjk bunalr varya direk yabancı hstunlarla karşılaştırma derdine giriyorlar ne kadann ayıppp yahuuuu bizx biziz nlwrdan bize ne demiii..

Abla eski kocalarda işe yarıyormuş o :KK70: şunu yap diyince benim keyfim kaçtı zaten yapasım kalmadı diyor. Hatta ablam inanır mısın bana geçen bi şaka yaptı gülemedim. Yabancı hatunlar 1 saat cilveleşiyormuş. Yani o iş 1 saat sürüyormuş , bi yerde okumuş ( yersen :KK70:) , Türk kadını da öyle diyor ilk 55 dk yalvarıyorsun, son 5 dk oluyor demiş :KK70:

son 5 dk olması tc erkeklerinin problemi adam şaka yapıcam diye kendi cinsini gömmüş :KK70:

İKi dakika ciddi ol 😂😂
Basbayağı boşanasın yok
Adamı bize gömdürüp akşam sarılıp uyuyacaksınız sonra 😂😂
Her halde kızım ne sandın. Bulmuşum kaçırmam hahah Yok boşanasım var cidden ama zaten herif kedi yavrusu gibi bi köşede :D onu kabullensem sorun olmayacak. Dur şimdi gaza geldim gidip bi öpecem ! :D

Kadında bulamıyorum inan. Gelen savsaklama iş yapıyor. Duş başlığı kireç içinde onu yapmamış kadın, düşün yani bu bir ayrıntıda değil. Yoksa kadın almama falan asla laf etmez. Hatta boşa yapıyorsun falan diyor. Ama ben onun gibi yapamıyorum. Bebeğim emekliyor ve yerler hep temiz olmak zorunda😬
Doğru çoğu güzel yapmıyor ama artık olduğu kadar.
Ben eşimle ortak yapıyorum ama onun da yaptığı çoğu işi begenmiyorum ama idare ediyorum.
Erkekler çok ayrıntılı değiller.
Şuan maddiyatim çok iyi değil borçtan dolayi .
Ama bitsin duzenli alacağım temizlikçi.
Surekli dırdır da hoş olmuyor değişen birşey olmuyor.
Sende kendini yorma.
Komşuna sor illa vardır iyi yapan.

Allah ım bu nasıl işi kimisi(benimki oluyor) eve girmez kimisi koltuktan kalkmaz 😂😂 O zaman
Beterin beteri vaaaar
Haline şükret dostuuuum
Yıllarca mutluluğun her gün peşinden koştum.
Daha bir çok derdimi ben sana anlatmadım.
Genç yaşta saçlarımı boşuna agartmadim 🤣🤣🤣
Saçım benimde ağardı. Kuaföre gidiyorum onun çözümü var :D

Her halde kızım ne sandın. Bulmuşum kaçırmam hahah Yok boşanasım var cidden ama zaten herif kedi yavrusu gibi bi köşede :KK70: onu kabullensem sorun olmayacak. Dur şimdi gaza geldim gidip bi öpecem ! :KK70:
Adam heP öyleymiş bence kabullen kurtul
İyi kötü çoluk çocuğa karışmışsınız bu haline rağmen zaten 😂
Sonradan böyle olsa yorumum farklı olurdu 😬

Valla o eski k0cadsn bendede varda en basit örneği adam işten geliyor kıyafetler çıkıyor yatağın üstünde katla kaldır diyorum yok neymiş ben daha güzel katlıyotmuşum ...:KK67:
Babaaaaaa bide matematiksel hesaplamış onu önce yalvarcak sonra 5 dakka haaa sjksjksjksjk bunalr varya direk yabancı hstunlarla karşılaştırma derdine giriyorlar ne kadann ayıppp yahuuuu bizx biziz nlwrdan bize ne demiii..
Sende bi italyan değilsin dedim :D ben diyorum abla bi kızarıyor. Sen ne biliyorsun diyor bende nette yazııo senin okuduğun sitelerde diyorum :D birbirimize dengiz 😬

burada anlaştığım bir kadın işini düzgün yapanlardan benden bilekliğimi istemişti, her hafta geldiğinde aynı bilekliği istedi durdu :KK70:en son obsesyon yaptı diye düşünüp verdim de rahatladı:KK70:yalnız hala acısı içimdedir..işini düzgün yapanlarda bile bir arıza çıkıyor resmen. artık ne kadın alıyorum ne kendim dokunuyorum b*k götürsün ev.

Doğru çoğu güzel yapmıyor ama artık olduğu kadar.
Ben eşimle ortak yapıyorum ama onun da yaptığı çoğu işi begenmiyorum ama idare ediyorum.
Erkekler çok ayrıntılı değiller.
Şuan maddiyatim çok iyi değil borçtan dolayi .
Ama bitsin duzenli alacağım temizlikçi.
Surekli dırdır da hoş olmuyor değişen birşey olmuyor.
Sende kendini yorma.
Komşuna sor illa vardır iyi yapan.
Ben dırdırı bi tık ileri taşıdım :D işteyken sesli mesaja döndürdüm :D her seferinde yeminler ediyorum bından sonra el sürmücemm diye akşam ev yine pırıl pırıl 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X