Sennkiniyiyimis benimki aynaya bakamiom çok taktiim benmde normal burnunun olmasininistiombenim burun şeklimde böyle
kanatlar geniş gülünce ucu düşüyor
kalın derili
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sennkiniyiyimis benimki aynaya bakamiom çok taktiim benmde normal burnunun olmasininistiombenim burun şeklimde böyle
kalın derili
Canim seni biraz yericem simdiden kusura bakmabenim burun şeklimde böyle
kalın derili
Canim seni biraz yericem simdiden kusura bakma
Bu burnun neresini yapican allahin sen
Aylardirda buralardasin bende masil bir burun dusunmustum halbuki
Bi git ya dertsiz basina is acican
Ben bile vazgectim
Ki seninkinden daha kallavi bir burnum var
Bazen biz bazi seyleri kafamizda cok buyutuyoruz
Densizin biri bir laf ediyor buyuyorda buyuyor kusur sandigimiz seyler
kime dedin canımResmniz var mi benden kotu değildir en adindan işde herkes sansli olmuo kader
Geçmiş olsun canım zaten bizim gibi burunlulara açık ameliyat öneriyorlar. Kime oldun ameliyat?Arkadaslar benim burnum etli ve buyuktu. Acik Ameliyat oldum bugun 4. Gunum.
Geçmiş olsun canım zaten bizim gibi burunlulara açık ameliyat öneriyorlar. Kime oldun ameliyat?
Anladim cok gecmis olsun darisi basimiza :)Doktorum Emre ilhan. Sizlerle oncesi sonrasi resim paylasicam ama suanda yuzum ve burnum cok şiş insin bi ancak oyle.
Amin tesekkurler tek korkum silikon tampon ve dikisler bakalim aciyacak miAnladim cok gecmis olsun darisi basimiza :)
Canim oncesinide paylasirmisinArkadaslar benim burnum etli ve buyuktu. Acik Ameliyat oldum bugun 4. Gunum.
Fotonbbnncanım benım burnumun uc kısmı sarkık ve genişti ama cok genıs degıldı Op.Dr.Ahmet Ercan Demiray a oldum ameliyatımı fotom var profilimde... ben tavsiye ederim bir gorus kendısıyle..fıyatta da kolaylık yapıyor...hıc paragoz değil... cok sevımlı bır doktor sorularını ıctenlıkle cevaplayacagını dusunuyorum
Merhabalar,rica etsem bana burun fotoğrafınız atar mısınızFotonbbnn