Etli Burun/Palyaco burun (genis ve büyük burun ucu)

evet ben de öyle düşünüyorum.mesela oprah winfrey'in estetik öncesi burun resimlerine baktım.benim burnumun nerdeyse 2 katıymış.nasıl da küçülmüş.emel sayının da bayaa etli ve büyük burnu varmış.onlarınki küçüldüğüne göre benim burun da küçülür elbet.:1:
kesinlikle :9:....................

bu tip burunda ameliyat sonrası 6 aya kadar çok büyük hayale kapılmayın....

çok süper bir doktora rastlamadığınız sürece, ameliyattan çıktıktan sonrada çok şiş olacak ve hala büyük görünecek...

ameliyat bitti, fındık burun oldu olayı olmuyor bizde...

6 ay çooook sabırla beklemek gerekiyor...

canım aynen ben de senin gibi hissediyorum.bir de öğretmenim.düşün yani bu konularda en acımasız kitleyle hergün yüzyüzeyim.öğrenciler bilirsin ders boyunca hep öğretmenlerin fiziksel özelliklerini inceler.şöyle albümlerime bakıyorum da hiç yakın çekim resmim yok.istemiyorum çünkü.resimlerde direkt burun olarak çıkıyorum.33 yaşındayım ben de.şöyle ameliyattan sonra çocuklarımla yakın çekim bir resim çekinip facebookta profil resmi olarak paylaşmayı düşünüyorum.içimde bir ukde oldu.:1:senin de benim de allah yardımcımız olsun.-ha bu arada benim burnumda bir sürü sağlık sorunları var,et büyümesi,deviasyon vs.-ameliyat şart.

Ben de öğretmenim, sana katılıyorum. Benim doğru düzgün fotoğrafım bile yok.

ameliyat olalı 1,5 ay oldu... hala çooook ödemim var...

son hali neye benzeyecek hala anlayamadım...

özellikle ucu çok şiş...:ssz:

ameliyat olalı 1,5 ay oldu... hala çooook ödemim var...

son hali neye benzeyecek hala anlayamadım...

özellikle ucu çok şiş...:ssz:

6 ay sabretmen lazım sanırım, artık birlikte atlatırız kalan ayları. Ben de bu salı ameliyat olucam. Birbirimize destek oluruz. Çok korkuyorum sonuçtan ama ameliyat olmak da istiyorum. Sıkıntılı bir süreç.

6 ay sabretmen lazım sanırım, artık birlikte atlatırız kalan ayları. Ben de bu salı ameliyat olucam. Birbirimize destek oluruz. Çok korkuyorum sonuçtan ama ameliyat olmak da istiyorum. Sıkıntılı bir süreç.

canım nasılsın....

umarım istediğin sonucu aldığın bir ameliyat olmuştur.:38:

İyiyim, bugün alçım çıktı. güzel görünüyordu burnum. Sonra doktorum bantladı burnumu.Eve geldim, aynaya baktım ve gülümsedim. sanırım sonuç güzel olacak.

canım, bu aşamada bile beğeniyorsan, işlem tamamdır canım...

hayırlı olsun burnuşun:38:

canım, bu aşamada bile beğeniyorsan, işlem tamamdır canım...

hayırlı olsun burnuşun:38:

Öyle mi dersin? umarım dediğin gibi olur. Şeklini beğendim ama şişlik var tabi. Çok top gibiydi benim burnumun ucu, şimdi eskisinden güzel olmuş. Belki çok küçülmemiş ama şekli değişmiş ya o yetti bana.

Öyle mi dersin? umarım dediğin gibi olur. Şeklini beğendim ama şişlik var tabi. Çok top gibiydi benim burnumun ucu, şimdi eskisinden güzel olmuş. Belki çok küçülmemiş ama şekli değişmiş ya o yetti bana.

ah tatlım, benimki ne küçüldü ne şekli değişti:43:

senin adına sevindim:38:

merhaba,
ucuna yapay kıkırdak koydu mu sizde, herhangi başka bir işlem yapıldı mı içeride bende ameliyat olacağım pazartesi günü o yüzden soruyorum, benim sinüzit ağrılarım çok fazla burun ucu kıkırdağımda eğilme ve uzama var, içerideki kıkırdakta meğerse yamukmuş, be sağ tarafımda kemik varmış, burun etlerimde sinüzit yüzünden şişmiş, nefes alırken zorlanıyorum. ben sırf sinüzitlerden kurtulmak için oluyorum. aslında estetik istemiyorum ama kıkırdak ve kemiklere işlem uygulayacağı için dışarıdan da müdahale edip düzeltmek zorunda olduğunu söyledi. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
doktor : BORA KARAALİ
yorumlarınızı bekliyorum..
korkudan ölüyorummmmmmmm AMELİYAT 21.09.2014 PAZARTESİ

merhaba benim burnumun ucu çok şiş geniş, düşüktü. veli aslan'a ameliyat oldum 5 ay önce inanılmaz memnunum. kapalı ameliyat olduğum halde bayağı toparlandı. tavsiye ederim gönül rahatlığıyla...özelden yazamıyorum mesaj sayım az olduğu için resimde yükleyemedim ama bi şekilde irtibata geçebiliriz.yardımcı olabilirsem ne ala...

senin adına çok sevindim canım :) fotoğraf yollayabilirsen öncesi ve sonrasını gerçekten bende çok sevinirimm

ben de 30 haziran'da ameliyat olacağım bu burun tipine sahibim daha önce okan özgür özturana olmuştum kapalı ameliyat yaptı sadece burun kemiğimi torpüleyip kavis yapmış artı burnumun sağında hafif bir çökme olduğundan burnum sola doğru yamuk. ucu top gibi iğrenç ve geniş. kızlar biz üzülüyoruz da angelina jolie'nin de burnu top gibiymiş kadın 2 defa ameliyat olmuş burnundan. şuan gayet güzel. ben doktora böyle bir burun istiyorum dedim çünkü yüz yapımız da benziyor. burnuma dışardan baktığınızda kalın derili olduğunu anlamıyorsunuz ama kalın derili. angie de kalın deriliydi şimdi burnu fındık gibi. revizyon olacağı için korkuyorum. açık ameliyat olacak. burun kanatları da daraltılacak.

burun ameliyatımı olayım daha sonra burun dudak arası mesafemi daraltacağım 4-5 ay sonra.

Arkadaşlar merhaba, kalın derili burnum var zor bir burun. Serdar Eren, Barış Çakır, Güncel Öztürk ve Şükrü Yazar doktorlarından hangisini önerirsiniz?

Arkadaşlar merhaba, kalın derili burnum var zor bir burun. Serdar Eren, Barış Çakır, Güncel Öztürk ve Şükrü Yazar doktorlarından hangisini önerirsiniz?

ben de barış çakıra gittim, kalın derili zor bir burun ve bir sonuç alamadım.. ona ameliyat olmaktan vazgeçtim..

çok iyi bir doktora benziyor neden vazgeçtiniz? size zor bi ameliyat olurmu dedi

ben kalın deri ince deri olayını bilmiyordum, keşke araştırsaymışım. ben sadece randevumu alıp beklemiştim. kalın derili burnun küçülmeyeceğini vs bilseydim belki görüşme esnasında daha olumlu olabilirdim barış beye karşı. Zor olduğu için de ilgisiz gibi kaldı bana karşı. Off çok kararsız kaldım şu an

Benim burnumda bu tarz arkadaslar iki yıldır araştırıp dürüyorum olup memnun kalanlar doktor adı yazabilir mı lütfen cok stresli yardıma ihtiyacım var.

Back
X