Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
leila:)))) yakup bey bana 12bın demisti.forumda bırı yazmıstı cok gulmustum 'altından burun mu yapıyo' dıye:)harbıden oyle 12bın de cok deılmı yahu????gercı omurluk burun yapma garantısı verıyosa az bıle.sen ol ,guzel olursa bız de oluruz:)))
leila,yakın bı tarıhte konusmustum agustos sonu eylul bası gıbıydı.kendıne has ozel bı teknıgı varmıs o yuzden pahalıymıs.ama hıc pazarlık payı bırakmamıslardı.ıstanbulda plastık ve rekonstruktıf cerrahı bı arkadas vardı o bıle,burunda yakup avsar cok ıyı,demıstı:)zaten yakup bey aslen ıranlıymıs ,malumunuz acemlerın burnu cok defekttır.demek ordan ıyı tecrube edınmıs:)
leila:)))) yakup bey bana 12bın demisti.forumda bırı yazmıstı cok gulmustum 'altından burun mu yapıyo' dıye:)harbıden oyle 12bın de cok deılmı yahu????gercı omurluk burun yapma garantısı verıyosa az bıle.sen ol ,guzel olursa bız de oluruz:)))
pardon leilacım,ilk ameliyatsa 12500muymusmusmusmusmus???peki ya revizyonsa neymıs?
ank32,aslında o konuda haklısın.sırf ısım yaptıgı ıcın cok para alan doktor var ki bunlardan bırı de turkısh delıghtcı.mankenlerı 10 numara yaparken bız sıradan vatandasla pek ılgılenmıyo((
merhaba arkadaşlar bende böyle bir burna sahiptim .yatıgım zaman nefes alma problemim oluyordu . ben ercan hocaya ameliyat oldum .açık teknikle .kanatlarımı daralttı burun uçunu kaldırıp kemer li olan kısmı incelti ameliyat olala 8 ay oldu . tek şikayetim burun ucu ameliyatımın ilk ayına göre düşme yaşadı keşke öyle kalsaydı .ama kesinlikle tavsiye edrim .eli çok hafif ve ilgili bir doktordur. şu anada kendi klinigi maya da çalışıyor ercan demiray . denildigi gibi de zaten çok büyük deşiklik ilk ameliyatta beklenmemesi lazım .gerçekten zor bi burun bende bir çok doktor gezmiştim bana en güzel şekide açıklama yapıp ikna etmişti
burun ucu düşmesi derken neyi kastediyosunuz
kizlar :) ben yakup beye olacagim kesinlesti:) bir aydan az kaldidualarinizi eksik etmeyin
ihtiyacim var:)
Merhaba leila, bende onumuzdeki ay Yakup beye amaliyat olcagim insallah. Bugunlerde randevu almam lazim amaliyat tarihi icin. Cok heyecanliyim ve korkuyorumda:18:kizlar :) ben yakup beye olacagim kesinlesti:) bir aydan az kaldidualarinizi eksik etmeyin
ihtiyacim var:)
leila,bacım sen catlama emihani emre beyde karar kılmıştın:)) ama en zor asamayı gectın,doktora karar vermek ınanılmaz yorucu ve yıpratıcı,senın ıcın cok ama cok sevındım.yakup avsar cok ıyı bı doktor tek sorun fazla pahalı ama sonuc guzel olduktan sonra herseye deger bence.zamanın az kalmıs ,eger vazgecmezsen:) ınsallah cok rahat bı operasyon ve cok guzel bı burun olur,bızı haberdar et sık sık....malumun senı beklıyorum:)))))
Ve sende sonunda doktoruna karar kıldın :) hadi bakalım hayırlısı.. İnşallah yüzüne yakışan sağlıklı bi burnun olur. Dualarımız seninle:128:
Merhaba leila, bende onumuzdeki ay Yakup beye amaliyat olcagim insallah. Bugunlerde randevu almam lazim amaliyat tarihi icin. Cok heyecanliyim ve korkuyorumda:18:
Fiyat konusunu konustunmu?
Birde senin burnun kalin derili bir burunmu??