merak etme yakında barışırsınız.
Aynı evin içinde ne kadar küs kalınabilir ki?
Canını sıkma sen,çok normal bu yaşadıklarınız.
Çok yenisiniz,farklı ailelerden gelen iki farklı insan.
Aynı evin içinde herkes kendi hakimiyetini kabullendirmek istiyor.
Sorsan hepimiz''ortak bir hayat yaşıyoruz,ortak kararlar alınır,kimse kimseye üstünlük taslayamaz''derizç
Deriz de bu hayata geçirilirken pek öyle olmuyor işte

Evlilik uzun soluklu bir yol ya,o yol da değer gördüğümüzü hissetmek için fikirlerimize önem verilsin,
gönüllü olmasalar da uygulama da bizim dediklerimiz olsun isteriz,içten içe...
Erkekler de farklı değil işte,herşey bir arada olsun isterler.
Yemek,çamaşır,temizlik,düzen her daim olmalı ve bunlar yapılırken toz bezi perisi modunda yüzler hep gülmeli

''beyazlar yıkanmamış aşkım''denildiğinde,''hangi birisine yetişeyim aşkım,toz aldım,evi süpürdüm,ütü yaptım,o da yarına kalsın aaa''
denmemeli mesela.''Kusura bakma aşkım fırsat olmadı ben şimdi hemen çalıştırırım makineyi''denmeli en polyanna gülüşüyle

Tabi bu onların beklediği.''mızmızlanmak,söylenmek,şikayet etmek''zinhar yassahhh

çok biliyorlar ya...
İnan hepsi aynı bi noktaya kadar.Yapman gereken ne naçizane fikrimi söyleyim.
Böyle küslük anlarına çok takılma,haklı bile olsan''ne şimdi bu,konuşmayarak nereye varıcaz,çocukmuyuz biz''de,
bişey kaybetmezsin.Aksine küs kalıp hırslanıcağınıza,konuşarak,tartışarak uzlaşırsınız.
Bazen ben de diyorum''küssek şöyle 2 gün konuşmasak anlasa haklı olduğumu''diye.
Ama nafile,küsme lüksüm yok benim,bak o bile lüks.
Suratım düşse,komiklik yapıp güldürür.benim bütün cool hallerim,karizmam çöpte:)
Neyse dilerim barışmıssınızdır bu akşam.
Ve bu son küslüğünüz olur.Küserek değil de tartışıp,uzlaşarak çözersiniz probleminizi.