• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

etlik detaylı ultrason randevu

gzdemt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
45
Puanlar
88
Herkese merhaba, detayli ultrason randevusu icin etlikten randevu almak istiyorum. Muayene randevuma gittigimde 14 haftalik olacak. Gec mi kaldim anlamadim. 14. haftada gidince detayli icin randevu bulabilir miyim? Burada acilan konulardan okudum biraz ama beni tatmin eden bir cevap yok aslinda o yuzden size de sormak istedim.

Herkese merhaba, detayli ultrason randevusu icin etlikten randevu almak istiyorum. Muayene randevuma gittigimde 14 haftalik olacak. Gec mi kaldim anlamadim. 14. haftada gidince detayli icin randevu bulabilir miyim? Burada acilan konulardan okudum biraz ama beni tatmin eden bir cevap yok aslinda o yuzden size de sormak istedim.
merhaba ben bilkentten 11. haftamda detaylı randevusu aldım çünkü çalışanlar baya uyardı yer olmaz aman bak hemen alın vs diye. 22+5'e denk gelen güne verdiler. bence en kısa sürede gidip görüşün geç olmadan

baska bir egitim arastirmaya gittigimde 10 haftalikti. erken dediler, 14 haftalik olunca gelebilirsiniz dediler. etlik sehir hastanesinden almak istiyorum ama burda okudukca da gec kaldim diye korktum. muayene icin de randevuyu ancak bulabildim

Benim ilk hamileligim kimse birsey demedi 15 haftada soyledi ogun ciktim ama randevu olmadigini olunca arancagimi soylediler ariycaksiniz ama dimi diyince dogruyu soylersem aramazlar yer acilmiyor dendi basinizin caresi bakin bende hacettepeden aldim iste bulamadim hic bir yerde biraz sıkıntili sanirim detayli ulyrasyonda yer bulmqk

Bende 12.haftamda gittim 23 icin randevu verdiler ve erken gitmek en iyisi doktorumda oyle soylemisti. Bir an once gidin bence

tesekkur ederim cevaplariniz icin🙂 dediginiz gibi cidden ne kadar erken o kadar iyi.
aslinda bunu bildigimden 10. haftada gitmistim ama o da cook erken oldu bi de hastane korkunctu, resmen kacarak ciktim

Back
X