Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Eşimin tayini dolayısıyla Ankara Etlike taşınıyoruz. Dayımın oğlu burada psikiyatrist ve kızımı görünce derhal kreş önerdi.Az kontenjanlı ve bilinçli bir yer olsun kalabalık yerlerde bu çocuğu bir köşeye atarlar dedi.Birkaç kreş ismi verdi ve daha evi yerleştirmeden gezmeye çıktık.Bizim içimize bu verdiği isimlerden Neon Yuva sindi ama lütfen gezen gören ve çocuğunu gönderen varsa bu kreşle ilgili düşüncelerini bizimle paylaşabilirlermi.Çok korkuyoruz.Çocuğumuz bizimle süper konuşuyor ama eski komşumuz bile onun konuşmadığını sanıyor çünkü diğer insanların yanında hiç ama hiç konuşmuyor.Çok sevdiği çikolatayı bile ikram ettiklerinde kaçıyor.Zaten kreşlere sokamadım babasıyla dışarıda bekledi ben görüştüm.Yardımlarınızı bekliyorum.
Neon yuva gerçekten bir anda çok sükse yaptı. yenimahalledeki 10-20 yıllık kreşleri bilmeyenler varken neon'u herkes duymuş. belki yeri etlik pazarına yakın olduğundan. ya da iyi reklam yapmışlar.
açıkçası benim içim çok ısınmadı. ama bir eksiklerini gördüğümden değil. ortam biraz basit geldi. eğitimci mantığıyla değil, otel ya da ortak alan gibi. okul havası alamadım. zaten tek katlı bir yer. düzgün bahçesi de yok. bahçe bence çok önemli.
Yanlışınız var sanırım Neon Yuva 2 katlı, arkada da gizli bir oyun bahçesi var.
Evet gerçekten alışılagelmiş bir okul havası yok. Ancak sıradan kreşler ve her yerde var ve birbirinin aynısı..benim de onlara ihtiyacım yok. Eğitimi zorunluluk gibi değil oyun gibi veriyorlar çünkü hedefimiz "mutlu çocuk" diyorlar. Eğitim kadrosu yurtdışından eğitimli profesyonellerden oluşuyor bu yüzden size farklı gelmiştir. Beni buraya yönlendiren kuzenime her gün dua ediyorum. Kızımdaki değişimi görseniz. Bu soğukta parka gidelim arkadaş bulalım diye ağladığında benimde ağlayasım geliyor rüyadayım sanıyorum. Hepsini onlara borçluyum, gerçekten özel bir yuva.