Etlik Lokman Hekim Hastanesiiii

dlara_gcmn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2012
60
11
48
33
Herkese meraba..Dokuzuncu haftama girmiş bulunuyorum. Daha önce Etlik Zübeyde Hanım Hastanesine gidiyordum. Ancak eşimle artık doğum yapacağım hastaneyi kararlaştırmamız gerektiğini düşünerek bir hastane tercihinde bulunduk. Ve tercihimiz Etlik Lokman Hekim Hastanesi. Bu ayın 27 sine Sebahat TURAN'dan randevu aldık. Bir de Elif Hanım varmış sanırım. Ama Elif Hanım için verebilecekleri randevu Aralık ayındaymış. Biz de o yüzden Sebahat Hanıma randevu almak zorunda kaldık. Sizce hastane ve doktor nasıl? Doğru bir tercih mi yapmışız? Lütfen bilgisi olanlar bizi bilgilendirirse çok sevinirim..Şimdiden teşekkürler...

Etlik Lokman Hekim hastanesini hiç tavsiye etmem bende eve yakın olduğu için oraya gidiyordum 3 ay önce 35 haftalık bebeğimi kaybettim. kontrole gittiğimde doktor nst de bebeğin hareketleri yavaş dedi 10 gün sonra tekrar gel dedi hiçbir şey yapmadı hastaneye yatışımı yapabilirdi, sezaryanla doğum yapabilirdi ama doktor hiç birşey yapmadı ertesi gün bebeğimin hareketlerini hissetmediğim için acile gittim ama çok geçti kalp atımı yoktu. Allah kimseye yaşatmasın kesinlikle bu hastaneyi tavsiye etmiyorum

Çok geçmiş olsun..Allah sabır versin..Doktorunuz kimdi peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…