Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ameliyat olan kişi bir sorum olacak. Ameliyat günü sabah saatinde mi hastanede oldunuz ? Kaç saat beklediniz ? Ben Salı günü olacağım ama saat belli değil 6.30 da hastanede olup bekleyeceksiniz denildi. Siz kaç saat beklediniz merak ettim
Ay valla ben oldum aşşiriii memnunum ne ağrı çektim ne sızı plastik cerrahi bölümünden oldum Merve hanima burnum kırıktı kemik eğriliği vardı kavisli şekilde , burun ucumda düşüktü gülünce resmen dudagimi opuyodu şimdi öyle güzel burnum varkii
Ameliyat olan kişi bir sorum olacak. Ameliyat günü sabah saatinde mi hastanede oldunuz ? Kaç saat beklediniz ? Ben Salı günü olacağım ama saat belli değil 6.30 da hastanede olup bekleyeceksiniz denildi. Siz kaç saat beklediniz merak ettim