Etlik şehir hastanesi labioplasti

Bnde ilk iki üç gun morluk oluştu sonra geçti ancak koyulasma cok yaşamadım belli yerlerde leke şeklinde var.zamanla geçecek gibi görünüyor.sizin kacinci gününüz? Herkeste farklı ilerliyor süreç hakkında daha çok paylaşım yaparsak birbirimize yardimci olabiliriz 😊😇

Güncelleme:
12. Günümde kontrolüm vardı ama Berna hanımla görüşemedim başka bir doktor vardı ve dikişlerimin gayet iyi durumda olduğunu söyledi dönüş yolunda regl oldum ve bugün 13. Günümde işe dönmek zorundaydım regl dönemi iyileşmeyi yavaşlatıyor hatta bazı insanlarda geriye bile atıyormuş şişliğimde hala bir değişiklik yok maalesef belli belirsiz indi diyebilirim pedim dikişlerime sürtünmesin diye xxl bir külot aldım aşağıda duruyor baya ped sadece oturunca biraz değiyor olabildiğince peçeteyle dokunarak kan geldikçe orayı kuru tutmaya çalışıyorum pamuklu bir ped kullanmanız da önemli. Bu regl dönemini sağ Salim atlatmaya çalışacağım

15. Gün sonunda şişliklerim %40 azaldı diyebilirim ama işe gidiyorum sürekli oturmak biraz rahatsız ediyor belki dinleniyor olsaydım şişliklerim tamamen inmiş olabilirdi reglim artık lekelenmeye döndü bu yönden de rahatladım dikişlerimde ise henüz bir hareketlilik yok

Tahliler yapılıyor röntgen çekiliyor kalp ritimlerine bakılıyor bunların sonuçlarını anestezi doktoru görüyor onaylamasa amaliyat olamıyorsunuz bende devlet Hastanesi'nde vajinaplasti bide idrar torbası amaliyati oldum bütün bunlar yapıldı muhakak siz onu kacirmisiniz doktorunuzla bir görüşün derim sistem bu şekilde işliyor

Tahliler yapılıyor röntgen çekiliyor kalp ritimlerine bakılıyor bunların sonuçlarını anestezi doktoru görüyor onaylamasa amaliyat olamıyorsunuz bende devlet Hastanesi'nde vajinaplasti bide idrar torbası amaliyati oldum bütün bunlar yapıldı muhakak siz onu kacirmisiniz doktorunuzla bir görüşün derim sistem bu şekilde işliyor
Bahsedilen olay bu değil. Bunlar, anesteziye ye uygun olup olmadığınızı anlamak için yapılan testler. Konsey denilen şey o vajina da gerçekten anormal şekil bozukluğu var mı yok mu diye 10 tane doktorun tek tek muayene etmesi gibi birşey. Tek bir doktorun onayı yeterli olmalı bence yani en azından ben o şekilde oldum o ameliyatı. Sadece beni ameliyat edecek olan doktor muayene etti sizin yazdığınızın konseyle ne ilgisi var?

Bahsedilen olay bu değil. Bunlar, anesteziye ye uygun olup olmadığınızı anlamak için yapılan testler. Konsey denilen şey o vajina da gerçekten anormal şekil bozukluğu var mı yok mu diye 10 tane doktorun tek tek muayene etmesi gibi birşey. Tek bir doktorun onayı yeterli olmalı bence yani en azından ben o şekilde oldum o ameliyatı. Sadece beni ameliyat edecek olan doktor muayene etti sizin yazdığınızın konseyle ne ilgisi var?
Evet tam olarak Esra hanımın dediği gibi tahlil vs bunları ilk bakan doktorlar olabilir dedikten sonra istiyorlar sonra aynı doktorlar bakıp onaylayıp bir de sonra konseydeki doktorlara gönderiyorlar üstelik başka bir günde toplanıyor konsey şehir dışından o kadar gidip geldim ki. O yüzden Etlik şehir hastanesinde prosedür biraz uzun bunu bilerek tercih etsin edenler

Başta sırayı yanlış yazmışım bu yüzden yanıltmış olabilirim sizi

Konseyden ben bahsetmedim böyle bir durumda yaşamadım sürecini yazdım konsey hakinda bir bilgim yok

19. Gün güncelleme: haftasonu düğün hazırlığı için 2 gün gezmek zorunda kaldım tüm gün bu yüzden yeniden şişliğim arttı ve moralim çok bozuk işe de gidiyorum uzanamıyorum tekrar nasıl iner şişlik bilmiyorum normal akıntı hiç olmamıştı bu süreçte ama 2 gündür artık başladı ama cinsel ufak bir yakınlaşmada o bölgenin ) ki normalde eskiden çok ıslanırdım) çok kuru olduğunu ve hiç ıslanmadığını farkettim akıntı gibi bu durumda zamanla düzelir umarım

22. Gün güncelleme: dün dikişlerimden birinin dibinden koyu sarı yoğun kıvamlı bir sıvı geldi enfeksiyon başlangıcında neyseki erken davrandım ve hastaneye gittim genital bölgem çok şişmiş ve kızarmış durumda içi de yanıyordu ilk 14 gün kullandığım fucidin kreme tekrar başlamamı ve günde 2 kez batikonla silmemi söyledi batikon daha önce vermemişti

22. Gün güncelleme: dün dikişlerimden birinin dibinden koyu sarı yoğun kıvamlı bir sıvı geldi enfeksiyon başlangıcında neyseki erken davrandım ve hastaneye gittim genital bölgem çok şişmiş ve kızarmış durumda içi de yanıyordu ilk 14 gün kullandığım fucidin kreme tekrar başlamamı ve günde 2 kez batikonla silmemi söyledi batikon daha önce vermemişti
İlk 10 gün batikon kullanman gerekiyordu. Bende etimesgut devlet hastanesi nde oldum bu ameliyatı. Batikon kullandığım için enfeksiyon kapmadım ve dikişlerim çabuk düştü 1 aya tamamen iyileştim. İhmal etme batikon u

İltihabı gördükten sonra hemen doktoruma gittim önemli bir şey değil diyip batikona başlattı ne biliyim antibiyotik falan vermesini bekliyordum çünkü çok şişmişti içi alev alev yanıyordu ve kızarmıştı 3 gün batikon uyguladım sabah akşam baktım gerileyeceğine iyice ilerliyor başka hastaneden başka bir doktora gittim o da etik olmadığından antibiyotik yazmak istemedi takviye edici ilaçlarla geçiştirdi ben de kullanmayacağım antibiyotiği şehir dışından geliyorum iltihap artarsa kullanacağım dedim ve zorla da olsa yazdırdım hemen kullanmaya başladım 😂 bana batikon da kullanma dedi bu doktor. Ve Her gün duşa girmemi söyledi. Batikonu da suyla karıştırıp günde bir kez uyguladım direkt uygulamak yerine. Günde bir kez de fucidin uyguladım. Bir de bu forumdan gördüğüm ödem giderici takviye olan bromelain aldım eczaneden günde 1 kez de bunu kullandım antibiyotiğe başlayınca vajinamdan sarı şekilde çok akıntım oldu ve 3 günde şişliğim baya azaldı tabi hala var şişlik. antibiyotik mi etki etti bromelain mi bilmiyorum bugün 28. Gün ve hala düşen hiç dikiş yok ama şişliğin inmesi moralimi yerine getirdi yani bu doktorların antibiyotik yazmama çabasını anlayamıyorum cerrahi bi işlem yapıldı sonuçta bir de bu ameliyatı olan herkes kullanmış antibiyotik bu 2. Doktora sordum kanıtlanmış bir yararı yok antibiyotiğin ama biz yine de tedbiren yazıyoruz dedi. Bence enfeksiyon oluşmasını engelliyor annem de koltuk altından bir kist aldırmıştı dikişi vardı onda da başta antibiyotik yazmadılar kadın enfeksiyon kaptı günlerce acı çekti sonra başka bir doktor yazdı da öyle iyileşti insanlara boşu boşuna eziyet ediliyor tabiki bu benim fikrim. Tıbbi bir açıklama yapmıyorum.

Son düzenleme:
Bir de daha önce asimetriklik şikayetim olmamasına rağmen bir taraf daha uzun şişlik inince geçer diye düşündüm ama geçmedi geçer mi bilmiyorum cinsellikte önemli olmayacaksa çok önemsemeyeceğim artık zaten çok büyüktü ondan şikayetçiydim umarım cinsellikte de önemli değildir

Ben 28 yaşındayım ve bekarım Dün Etlik şehir hastanesinde prof. Dr Berna dilbaza labioplasti ve hudoplasti ameliyatı oldum hudoplasti konusunda endişeliydim his kaybından korktuğumdan ama klitorisin üstündeki deriyi almazsak orgazm olmamın çok zor olduğu söylendi. bir önceki günden yatışım yapıldı hemşireler çok ilgili ve alakalıydı çok fazla hemşire var ve her seferinde farklı biri geliyor.neyse ertesi gün 11 de ameliyata alınıyorsun hazırlan dendi ve aşağı ameliyat bekleme salonuna alındım ve 4 saat çıplak üzerimde bir şey olmadan ince bir örtüyle bekletildim maalesef klima da çok soğuktu söyledim kapatamayacaklarını söylediler keşke bu kadar aşağıda bekleteceklerine odamda bekletilseydim. Sonuç olarak ameliyata alındım ve 1 saat sürdü sadece bel altı uyuşturuldum. Uyuşukluğun geçmesi 5 6 saati buldu tüm gün de aç kaldım ameliyata geç alındığımdan bu biraz zordu o yüzden.uyuşukluğum geçtiğinde sondayı hissetmeye başladım ve hiç rahat değildi bu durum bir türlü uyuyamadım Allahtan doktorlardan biri gece yarısı çıkartalım dedi de biraz da olsa uyuyabildim. ameliyat sonrası ilgilenen hemşireler o kadar ilgisizlerdi ki suratları beş karıştı bir şey istiyorsun on kez gidip söylemen gerekiyor tekrar tekrar. O yüzden yanınızda mutlaka refakatçi kalmalı. buz bile vermiyorlardı içinde soğuk su vardı buzdolapları iyi dondurmuyormuş koskoca hastanede buz bulamadılar yani nöbetçi doktor giriş kattaki carfeursa ya bir sorun isterseniz buz varsa alın dedi ama alsam ne olacak ki gece boyunca uygulamam gerek ve o eriyecek markette kapanmak üzereydi. ilk gün iyi buz uygulayamadığımdan şişliğim ertesi gün yani bugün çok oldu. Bana istersen daha kalabileceğimi söyledi doktorum ancak ben taburcu edilmek istedim evde daha iyi bakacağımı düşündüm. Ama doktorumdan çok memnunum şişlik başlamadan bakma fırsatım oldu gayet güzel yapmıştı. Ama durumunuz varsa özelde olmanızı tavsiye ederim. Ben durumum olmadığı ve ücretsiz olduğu için devleti tercih ettim ancak belirtmeliyim ki herkesi yapmıyorlar gerçekten uzun olması lazım labioların

merhaba ben de etlik şehir hastanesinde oldum labioplasti+hudoplasti. 14.40 da ameliyata alındım 1.5 saat kadar aşağıda bekletildim. lokal anestezi uygulandı bana da öylesiniz tavsiye etti anestezist ben de sesimi çıkarmadım. ne kadar sürdü bilmiyorum 1 saatten fazla gibiydi. yukarı çıkarılmadan önce de biraz beklettiler ardından odaya aldılar zaten aç susuzdum saatlerce aç kaldım yine. buz olayında evet ben de aynı sorunu yaşadım. koskoca hastanede buz yok dolapları sadece soğutuyor. ameliyattan çıktığınızda bunları düşünmek ekstra yorucu ve stresli. benim sondam 2 güne yakın kaldı, taburcu olmadan önce çıkardılar. eve geldim 5. günüm bugün. ödem şişlik devam ediyor. ve sol tarafı ve klitoris bölgesi dikişler bir enteresan duruyor. sizde görüntü nasıldı ilk günler? ben zehra candan iltemir duvana oldum. kadın tatlıydı prof olduğunu söylediler. ama hemşireler dediğiniz gibi çok ilginçlerdi ilgisizlerdi. çok geçmiş olsun dilerim size de. refakatçiniz yok muydu? çok üzücü olmuş :(

Refakatçim vardı ancak refakatçim aracılığıyla ilettiğim şeyleri de dikkate almadılar zaten her seferinde başka bir hemşire karşıma çıkıyordu buz aşırı önemli ilk bir iki saat sonraki süreci o kadar etkiliyor ki. Benimde Sol tarafım daha şişti o yüzden tüm şişlerim indi sol tarafımın daha uzun olduğu da ortaya çıkmış oldu ama aşırı değil bu yüzden çok önemsemedim. Bir de idrar sıçratma olayından dolayı labioplasti olmayı düşünen varsa önermiyorum.çünkü bu ameliyat sonrası bu şikayeti yokken oluşan çok insan var popoma bacaklarıma kadar akıyor bazen idrar yönü. Bu ameliyatı olun arkadaşlar gerçekten özgüveniniz yerine geliyor şikayetiniz varsa. Ama Etlik şehir hastanesini hizmetinden ötürü önermiyorum doktorlar iyi olsa da. Başka bir devlet hastanesi tercih edebilirsiniz.

Back
X