• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etlik şehir hastanesi tüp bebek mayıs 2025 güncel şartlar

Bence hormon testleriniz yakın tarihse ivf bölümünden randevu alın. Değilse çocuk istemi olan polikinliğinden randevu alın. Gerisini onlar yönlendiriyor
Yeni gittim canım menepoz bolumune almıştım öylesine, diğer ay adetinin üçüncü günü inferlite polikliniğine git dedi. Bekliycem bakalım. Belki bu ay hamile kalırım doğal yolla , hiç belli olmaz. Yumurtlama testi alsam mı acaba

Merhaba , sormak istediğim soru şu : benim testlerim yapıldı, hsg çekildi. Eşimin sperm testi yapıldı. Laparoskopi dendi tüplerimin alınma ihtimali var. O da bittiğinde tüp bebek sürecim başladığında ne kadar sürede transfer olurum? Sanki tüm angaryaları halletmişiz gibi geliyor . Siz bunları yaptıktan ne kadar süre sonra transfer gerçekleşti ?

Merhaba , sormak istediğim soru şu : benim testlerim yapıldı, hsg çekildi. Eşimin sperm testi yapıldı. Laparoskopi dendi tüplerimin alınma ihtimali var. O da bittiğinde tüp bebek sürecim başladığında ne kadar sürede transfer olurum? Sanki tüm angaryaları halletmişiz gibi geliyor . Siz bunları yaptıktan ne kadar süre sonra transfer gerçekleşti ?
Geçmiş olsun canım. Tüm evraklar ve tehliller bittiğinde sizin bitmiş görünüyor. Planlama yapıyorlar bebim daha transferim olmadı planlama aşamasındayım ama gözlemlediğim 1 aksilik olmazsa yumurta büyütme toplama transfer ortalama 20-25 günlük bir süreç

Back
X