Etlik Şehir hastanesinde doğum yapan var mı Dr önerisi olan var mı

Anastasyas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2022
14
2
1
29
Merhaba taze anneler etlik şehir hastanesinde doğum yapan var mı? Merak ettiğim çok şey var? Ve Dr önerisi

Merhaba taze anneler etlik şehir hastanesinde doğum yapan var mı? Merak ettiğim çok şey var? Ve Dr önerisi
merhaba bende etlik şehir hastanesine gitmeyi düşünüyorum doktor önerisi yada hastane ile ilgli bilgiye sahip oldun mu nasılmış paylaşırsan sevinirim

Merhaba, Op.Dr. Berna Seyhan'ı kesinlikle öneririm.Ben orada doğum yapmadım ama kendisini tanıyorum. İnstagramdan inceleyebilirsiniz. Kesinlikle çok merhametli her hastasını sahiplenir, çok candan mükemmel birisi. Gitmenizi öneririm.

Merhaba, Op.Dr. Berna Seyhan'ı kesinlikle öneririm.Ben orada doğum yapmadım ama kendisini tanıyorum. İnstagramdan inceleyebilirsiniz. Kesinlikle çok merhametli her hastasını sahiplenir, çok candan mükemmel birisi. Gitmenizi öneririm.
Berna seyhanı kesinlikle neden önerirsiniz instagramı aktif kullanan bir doktor olduğu için mi ne için? Gitmediğiniz bi doktor için bu kadar olumlu konuşmak sizce doğru mu? Özel hastanede çalıştığı dönem 2 kez muayenesine gidip asık suratıyla karşılaştım. Bebeğimin cinsiyetini bile öyle bi söyledi ki şaşırmama bile fırsatım olmadı. Böyle insanları lütfen yüceltmeyin bir tek ben değil çok var bu doktordan memnun olmayan yazmayan. Siz de hastası olmadığınız doktorları önermeyin.

Back
X