Merhaba etlik Zübeyde hanımda tüp bebek işlemleri hala sürüyormu ben kac kere aradım ama tam bilgi vermedilerMerhaba randevu yok ama ben daha geçen gün gittim sabah erken gidince kayıt açıyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba etlik Zübeyde hanımda tüp bebek işlemleri hala sürüyormu ben kac kere aradım ama tam bilgi vermedilerMerhaba randevu yok ama ben daha geçen gün gittim sabah erken gidince kayıt açıyorlar
Merhaba gittiniz mi işlem devam ediyor muRandevusuz gidiliyor 26 numara tüp bebeğe gidin bende yarın gidicem bakalım
Devam ediyormuş sabah gidin öğleden sonra konseye yönlendiriyorlar ordan bilgi alırsınızMerhaba etlik Zübeyde hanımda tüp bebek işlemleri hala sürüyormu ben kac kere aradım ama tam bilgi vermediler
Cok sükür sagolun benim dondurulmuş embriyolarım vardı ilki tutmadı ikinciyi deneyeceğim adetle birlikte gideyim o zaman cokk tesekkurlerDevam ediyormuş sabah gidin öğleden sonra konseye yönlendiriyorlar ordan bilgi alırsınız
Rica ederim inşallah olumlu sonuç alırsınızCok sükür sagolun benim dondurulmuş embriyolarım vardı ilki tutmadı ikinciyi deneyeceğim adetle birlikte gideyim o zaman cokk tesekkurler
Merhaba Zübeyde hanımdan rapor alabildiniz mi acabaMerhaba arkadaşlar Tokat’ta yaşıyorum etlik Zübeyde hanımda iki tüpümde alındı. Rapor işlemleri için gidicem hangi belgeler gerekli eşimin olması şart mı nasıl bir süreç ilerliyor yardımcı olurmusunuz
Merhaba bende rapor almak için gidicem ama dışarda yaptırıcam tüp bebeği etlik Zübeyde hanım veriyor mu dışarıya rapor yoksa sadece hastanede yaptıranlara mı veriyor raporuBen şartları karşıladım aldım siz ne yaptınız
Adetin 2. Günü mü gittiniz siz ben eşimden dolayı rapor alıcam illa adetli olmam mı gerekAçık işlemlere başladılar randevusuz 26. Polikliniğe gidebilirsiniz
Adetin 2. Günü mü gittiniz siz ben eşimden dolayı rapor alıcam illa adetli olmam mı ggöög
Adetin 2. Günü mü gittiniz siz ben eşimden dolayı rapor alıcam illa adetli olmam mı gerek
B n orada tüp bebek yaptırdığım için rapor aldım başka hastane için süreç nasıl oluyor bilemiyorum adetin 2. Günü 26 nolu polislikte muayene olmuyor onlar nasıl ilerleyeceğini bildiriyorlarMerhaba bende rapor almak için gidicem ama dışarda yaptırıcam tüp bebeği etlik Zübeyde hanım veriyor mu dışarıya rapor yoksa sadece hastanede yaptıranlara mı veriyor raporu
Merhaba bizde dışarda işlem yaptırıcaz ama acaba hangi bölümü gitmek gerekiyor önce rapor alabilmek içinB n orada tüp bebek yaptırdığım için rapor aldım başka hastane için süreç nasıl oluyor bilemiyorum adetin 2. Günü 26 nolu polislikte muayene olmuyor onlar nasıl ilerleyeceğini bildiriyorlar