• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri etlik zübeyde hanım tüp bebek

yok canım ben orda co-cültür yaptırmak istiyordum sonra vazgeçtim...hocayla telden konuştum serdar dilbazla önce özelime gel bi konuşalım dedi...anatolia düşünüyordum ben bülent hoca ordan ayrılmış istanbulda yaptıracağım...

co cültür nedir? ben 2 kez olumsuz aşılama sonrası artık düşünüyorum tüp bebeği ama hiç bir bilgim de yok açıkcası araştırma yapıyorum. sitede hiç ama hiç bulamadım etlik zübeyde hanım da tüp bebek yaptıran.çok enteresan. inşallah sonuç güzel olur bebişini kavuşursun. kaç senedir istiyordun bank?

canım co-cültür rahimden bir parça alıyorlar çok küçük bi parça lab. ortamında onu geliştirip embriyoyuonun üzerinde geliştiriyorlar.bu sayede tutunma olasılığı artıyormuş.özeller bu uygulamadan vazgeçmişler.çünkü başarıyı çok arttırmadığı ve fazldan maliyet çıkardığı için.etlik zübeyde hanım bunu yapıyordu.canım ben 3 defa tüp bebek yaptırdım tutunma olmadı.şimdi ist acıbademde yaptıracağım.sizin sorun neydi canım

etlikte bir kaç kişi vardı diye hatırlıyorum.insanların çoğu özelde yaptırıyor.devlete pek güvenmiyor açıkcası.aslında 6000-7000 tl versen devlete onlarda sana cep telini verirler,canımlı cicimli konuşurlar,bir dediğini iki etmezler...)))

Back
X