Etlik Zübeyde Hanım

BirSerap

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2008
3
0
86
42
Aydın
Etlik Zübeyde Hanım'da doğum yaptım. Ama doğum tam bir kabustu. Daha önce forumlardan okumuştum doktorların davranışlarını ama gözümle görüp tanık oldum ve dehşete düştüm. Doğum sırasında bana söylemediği küfür yapmadığı hakaret kalmadı. Ben 17 yıllık öğretmenim, ve mesleğe yeni başlamış bir doktorun bana bu şiddette hakaret etmesi ve oradaki personelin saygısız davranışı gözümün önünden gitmiyor. Üstelik doğum sonrası yaptığı dikiş de hala canımı yakıyor. Özensiz bir operasyon yapıldığını sanıyorum. Hastanede doğum sonrası gerektiği kadar kontrol edilmedi. Odada yatarken taburcu olacağım gün bir doktor gelip burada yazamayacağım seviyede, ".......... açın gelip hepinizi kontrol edeceğim" gibi aşağılayıcı ifadeler kullandı, ama dikişlerim vs. kontrol edilmedi. İnternet sitelerine girip sitem edecektim ancak, bir mail adresi dahi bulamadım internet sitelerinde. Doğum raporlarımda doğum doktoru olarak, F.Kayıkçı ve Fulya Kayıkçıoğlu yazıyor. Bu doktora bir şekilde ulaşmak istiyorum. Beni canımdan bezdirdi ve hayatımda duymadığım hakaretlere maruz kaldım.

geçmiş olsun canım
bende okuyunca dehşete düştüm açıkcası
bende geçen hafta orda kürtaj oldum
bebeğimin kalbi atmadığı için
çok ilgilendiler benimle
hiç azarlayan yoktu
okadar ağlamama karşın hemşire ve doktorlar yanıma gelip beni teselli ettiler..
hatta taburcu olurken hemişre gelip helallik istedi benden
canını yaktıysam hakkını helel et diye...
heryerde çıkıyo işte böyle dengesizler
canınıu sıkma sen ve bebeğin sağlıklıysa bu herşeye değer

Teşekkür ederim. Ama bundan sonra iyice araştıracağım hastaneleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…