• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

etnik farklılıklar çok mu önemli:(

şöyle söliyim biraz gerçekçi olucam...eğer sevgilin mevki sahibiyse, işi gücü yerindeyse ailesinin de maddi durumu yerindeyse inan hiç sorun olmaz... çünkü kimse darılmasın gücenmesin ama ben çevremdeki senin olayına benzer olaylarda hep böyle gördüm... ama çocuk senden daha eğitimsiz , maddi durumu kötü ailesinin de maddi durumu kötü ise sorun olur...

benimkisi de hukuk fakültesinde okuyor ailesinin maddi durumu çok da kötü sayılmaz sanırım sonuçta abileri falan hep çalışıyor :)

şöyle söliyim biraz gerçekçi olucam...eğer sevgilin mevki sahibiyse, işi gücü yerindeyse ailesinin de maddi durumu yerindeyse inan hiç sorun olmaz... çünkü kimse darılmasın gücenmesin ama ben çevremdeki senin olayına benzer olaylarda hep böyle gördüm... ama çocuk senden daha eğitimsiz , maddi durumu kötü ailesinin de maddi durumu kötü ise sorun olur...
eğitim durumumuz denk üni mezunuyuz o makina öğretmenliğini bitirip şimdi de imalat mühendisliği öğrencisi:) ailelerimiz de maddi olarak denk orta halli aileleriz zengin olsaydı ailem net bi şekilde izin vermezdi:D:D şuanda gidişat iyi bi sorun yok annem de nötr tanımam için zaman vermeme olumsuz bakmadı şimdilik
benimkisi doktordu sanırım o yüzden istediler :27:
kesinlikle katılıyorum sana
:1:
:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

​Din,dil,ırk ve mezhep ayrılıklarını içeren konular tartışmaya neden olduğu için yasaktır.

Back
X