- 10 Eylül 2011
- 5.629
- 22.589
- 598
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
Haber paylasimi degil sanirim kapanirEki Görüntüle 1625889
Bu mahsun duruş kadar bu yaşıma kadar hiçbirşey beni bu kadar duygulandırmadı.
ve bir şehit çocuğu adı anons bile edilmedi yoksa ben mi duymadım
Haber paylasimi degil sanirim kapanir
Evet canm haber haber linkisadece haber mi paylaşmamiz gerekiyordu bilmiyordum ben onu
aynen canımm ne gerek varr böyle şeylere dedimya bazen sapıtıyor bunlardaa .. o yaşta bir çocukk . ne işi var maçta çok çalışmaktan bazen düşünemiyorlar cicim bunlarr..Küçüğümmm.
Bi iyilik yapacaksınız madem çocuklara özgü bir yere götürseydiniz.
Küfürlerin havada uçuştuğu, bağırmalı çağırmalı bir ortamda ne işi var o çocuğun?
Hemde maçı anlamayacak yaşta.
Ne bileyim ablacım yani illa sevindireceklerse bir lunaparkada götürebilirlerdi, sevdiği şeylerden alabilirlerdi vs vs.aynen canımm ne gerek varr böyle şeylere dedimya bazen sapıtıyor bunlardaa .. o yaşta bir çocukk . ne işi var maçta çok çalışmaktan bazen düşünemiyorlar cicim bunlarr..
,çok çalışmaktan bazen düşünemiyorlar
işte canım yanlarındayız imajı vermeye çalışıyorlar .. evet tamam elbet yanlarında olacaksınız hemde dibine kadar gerek rahat yaşamları için gerek güzel bir mamaş bağlanması için ama bu hareketler komik ve saçma olmuşş..Ne bileyim ablacım yani illa sevindireceklerse bir lunaparkada götürebilirlerdi, sevdiği şeylerden alabilirlerdi vs vs.
Çocukları sevindirmek için küçücük şeyler yeter zaten..
17 yaşında delikanlı gibi tutmuşlar, maça götürmüşler.
maça hakkarideki olaylardan önce gitmiş biliyorum ben vee maçın bitmesini beklemedende ankaraya uçmuşş.. kendisi konyalıydı ya o yüzden bulunmuştur oarada bir sıkıntı görmüyorumda şu çocuğu getirmesi ne absürt olmuşş..,
cok calısmaktan mı...
Maça gidene kadar Hakkariye gideydi , ordada mı kafası karışmış !
forumdakı herkes neden bıyanını yırtıyor. olay 15:00 da olmuş neden gıtmedı dıye. neyse ya.. cocugu goturmesi ayrı trajedi zaten. bunun cok calısmakla falan hıc alakası yok. anlamıyorum anlamicam !maça hakkarideki olaylardan önce gitmiş biliyorum ben vee maçın bitmesini beklemedende ankaraya uçmuşş.. kendisi konyalıydı ya o yüzden bulunmuştur oarada bir sıkıntı görmüyorumda şu çocuğu getirmesi ne absürt olmuşş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?