Etrafınızdaki insanların sizi acımasızca ve sürekli eleştirmesi, özgüven kaybı?

Tiny-Miny

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2018
288
140
18
40
Etrafımdaki insanlar beni sürekli eleştiriyor. Yaptığım işler, insan ilişkilerim, giyim kuşamım. Oturmam kalkmam. Konuşmam. Eleştirile eleştirile kendimdem nefret eder oldum. Özgüvenim sıfır. Birşey için çabalıyorum ama en sonunda bir hata oluyor. Bütün çabalarımı gören eden olmuyor, herkes o hatadan gidiyor ve dünyanın en başarısız insanı oluyorum. Akıl verin kızlar bana. Ne yapmalıyım sizce?

Senı eleştireni sende eleştir .
Ve bağıra bağıra SANANE de ..

Eleştirenlere değer vermeyin hayatınızda .. değer verdikçe üzülürsün .. ve kendine ben buyum de , başkaları için kılık kıyafetini , oturup kalkmanı değiştirme ,sen olmaktan çıkarsın

Sevgili Tiny Miny,

Oncelikle bu konuya benzer bir mevzu bende yasadim, bir otur dusun sadece, insanlar konusur konusur konusur... Degil mi?

Kimse icin dort dortluk olamazsin, mukemmel insan yoktur, elbette kusurun vardir, sen dunyanin en guzel, basarili, şık kadini olsan da insanlar muhakkak acigini arayacaklardir. Ha, taktir eden olur mu evet, etmeyenlerin muhakkak bir sorunu vardir, belki de karsindaki kisi senin iyiligin icin elestiriyordur. Elestirilere kapali olma, ne icin yaptiklarini bir dusun sadece, ayrica anlamsiz ve uygunsuz olsa da sen bu gun onu giymek ve takip takistirmak istiyorsan YAP :) Mutlu oldugun gibi yasa, insanlar icin degil

Etrafımdaki insanlar beni sürekli eleştiriyor. Yaptığım işler, insan ilişkilerim, giyim kuşamım. Oturmam kalkmam. Konuşmam. Eleştirile eleştirile kendimdem nefret eder oldum. Özgüvenim sıfır. Birşey için çabalıyorum ama en sonunda bir hata oluyor. Bütün çabalarımı gören eden olmuyor, herkes o hatadan gidiyor ve dünyanın en başarısız insanı oluyorum. Akıl verin kızlar bana. Ne yapmalıyım sizce?
en başarılı insanlar, hayatında birçok başarısızlık yaşamış insanlardır...onların tek farkı, başarısız oldum diye dövünmek yerine, yeniden yeniden yeniden denemişlerdir...

Herseyi elestiriyorlarsa bir anormallik var yani..hasi biri ikisi olsun herkesten bahsediyorsunuz...dinleyin cevap vermeyin bildiğinizi yapin... sizde onlari elestirin...

Durduk yere beni eleştiren insan olsa kendimi suçlu hissederim ben bunları niye bu kadar hayatıma dahil ettim diye :bicak: çıkart onları hayatından daha mutlu olursun

Baştan özgüvensiz,ezik durmuş ve herkesin ağzının içine bakmışsanız ne diyecekler diye;böyle olması normal.Dikkat ederseniz o insanlar herkese size davrandığı gibi davranamaz.Çünkü buna izin verecek insanın kim olduğunu bilirler.Ben şuna çok inanıyorum ki insanların bize nasıl davranacağına genelde biz karar veriyoruz.Farkında olmadan.Davranışlarımızla,kullandığımız kelimelerle,beden dilimizle.Özgüvenli taklidi yapın,Dik yürüyün.Kendinize saygınızın olduğunu,özel olduğunuzu hissettirin.Değişeceklerdir onlarda.Olmuyorsa da siz onları değiştirin.

Tavrınızla, laflarınızla buna izin vermeseniz?
Bizim insanımızı bilirsiniz. Kendileri her konuda mükemmelmiş gibi karşı tarafı eleştirmeyi sevenler hayli fazla.
Muhtemelen ilk eleştirdiklerinde sert bir karşılık alsalardı devam etmez, edemezlerdi.

bu kadar eleştirildiğinize göre;tutum ve davranışlarınız ve giyim tarzı vs bulunduğunuz ortamdan çok mu farklı?
şimdi tamam eleştirilere kulak asmayın, istediğiniz gibi yaşayında bir de insanın sosyal bir varlık olduğunu ve toplumda geçerli olan davranış ve görünüş içinde bulunması gerektiğini aksi taktirde dışlanacağını da unutmayın.

Back
X