- Konu Sahibi kirmizigitar
canim ben cig köfteyi cok seviyorum..bende kendimi tutamadim..ve yedim...sanmiyorum bi zarari olacagini.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ye canım sormana bile gerek yok.ne olacak Allah aşkına.kizlar doktoruna etsiz cig kofte yiyebilirmiyim diye sorup yiyebilirsin bir sakincasi yok diyen oldumu:)
Ben normal hayatimda tatli cikileta manyagi olmama ragmen kuduruyorum hamileligimde acili baharatli limonlu biseylere cig kofte ruyalarima giriyor boyle. Cok zararli oldugunu ve asla yemememem gerektigini vicdan yaptirdi kardesim bana. Doktora da sormadim
Ben sormadan doktorum bana kendisi önerdi. Benim midem bulantım çok fazla oluyordu. Baharatı seni rahatsız etmeyecek şekilde bol limonlu çiğ köfte ye dedi. Tabiki etsiz :)kizlar doktoruna etsiz cig kofte yiyebilirmiyim diye sorup yiyebilirsin bir sakincasi yok diyen oldumu:)
Ben normal hayatimda tatli cikileta manyagi olmama ragmen kuduruyorum hamileligimde acili baharatli limonlu biseylere cig kofte ruyalarima giriyor boyle. Cok zararli oldugunu ve asla yemememem gerektigini vicdan yaptirdi kardesim bana. Doktora da sormadim
allahımm aynı durum bende de var.kizlar doktoruna etsiz cig kofte yiyebilirmiyim diye sorup yiyebilirsin bir sakincasi yok diyen oldumu:)
Etsiz çiğ köfte zararlı değil bitanem.kizlar doktoruna etsiz cig kofte yiyebilirmiyim diye sorup yiyebilirsin bir sakincasi yok diyen oldumu:)