Etsiz cig kofte

Diyetisyenim disarida yapilan hazir yiyecekleri yeme dedi.aynen cigkofte canim cekiyordu.yedim de.3.ayimdan sonra canim istemedi
İlk 3 ay hersey yasak gibi geliyor ya o.ilgi cekiyor bence..en iyisi saglikli beslenmek..ama insanin cani cekiyor gercekten..

Doktorum dışarıdan hiçbir şey yemeyeceksin dedi.. Bende çiğköftemi kendim yaptım yedim. İçine koyduklarımı biliyorum. Dışarıdakileri temiz yıkamıyorlar amip olabilirsin dedi doktorum o sebeple yemiyorum.

Bisicik olmaz hunharca yiyebilirsin bacım.. Bebeğinde çiğköfte sever hatta birlikte yersiniz ilerde... Bi arkadaştan biliyorum 8 9 aylıkken veriyordu ağzına nasıl yiyodu minnacik çocuk maşallah.. Benim ağzım yanıyor o yalaniyor verdikce.. :KK70:

kizlar doktoruna etsiz cig kofte yiyebilirmiyim diye sorup yiyebilirsin bir sakincasi yok diyen oldumu:)

Ben normal hayatimda tatli cikileta manyagi olmama ragmen kuduruyorum hamileligimde acili baharatli limonlu biseylere cig kofte ruyalarima giriyor boyle. Cok zararli oldugunu ve asla yemememem gerektigini vicdan yaptirdi kardesim bana. Doktora da sormadim
Ye canım sormana bile gerek yok.ne olacak Allah aşkına.:halay::rapci:

kizlar doktoruna etsiz cig kofte yiyebilirmiyim diye sorup yiyebilirsin bir sakincasi yok diyen oldumu:)

Ben normal hayatimda tatli cikileta manyagi olmama ragmen kuduruyorum hamileligimde acili baharatli limonlu biseylere cig kofte ruyalarima giriyor boyle. Cok zararli oldugunu ve asla yemememem gerektigini vicdan yaptirdi kardesim bana. Doktora da sormadim
Ben sormadan doktorum bana kendisi önerdi. Benim midem bulantım çok fazla oluyordu. Baharatı seni rahatsız etmeyecek şekilde bol limonlu çiğ köfte ye dedi. Tabiki etsiz :)

allahımm aynı durum bende de var.
normalde tatlı delisi olmama rağmen canım felaket çiğ köfte istiyor. aldığımız zamanda o kadar çok yiyorum ki.

Bende çok sevdiğim için doktoruma sordum. Mide rahatsızlığı yapar dedi. Bende yapmıyor dedim. Kalorili dedi, canım çok istiyor dedim. O zaman yiyebilirsin hamilelik açısından bir sıkıntı yok dedi. Ben yiyorum, ilk hamileliğimde de çok yedim.

Bende fena asermuistim canım yiyorum artık etli olan yasak yani çiğ olmasi sıkıntı bende sık sık yiyorum bu ark. Vardı oda çok yedi şimdi 2 haftalık bebeği bisikinti yok merak etme canım

Etsiz çiğ köfte zararlı değil bitanem.

Ya bide benim gibi cig koftenin diyarindan urfali olsaydiniz ne yapardiniz yaaaa:) evimizde haftada bir yogurulan cig kofte simdii hayalerimdeee off olsadaaa yesem yaaaa yanina tursuu limonn sık ustune bide kunefye arkasindann ya off yaaa bende kofte istiyorum :mad:

Mide bulantım o kadar fazla ki :cry:hiçbir şey yiyemiyorum 2 kilo verdim dün dr kontrolum vardı serum takalım dediler keşke midem iyi olsada çiğ köfte yiyebilsem canım çekiyo ama her yediğimi çıkartıyorum varmı bi çaresi kızlar mideniz bulanmıyosa yiyin bencee

Back
X