- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.045
- 208
- Konu Sahibi SusmayanKalem
ben 10. sınıf kız teknik ve meslek lisesinde okuyorum ama biz 4 saat mat 3 saat biyoloji 2 şer saat fizik kimya geometri görüyoruz ben şimdiden çalışmaya başlamak istiyorum ama bu güne kadar bir kez bile sınav olmadan ders çalışmadım sınavdan en fazla 5 gün önce çalıştım yani bünye alışkın değil ama şimdiden çalışırsam başaracağıma inıyorum şimdi yazdıklarım saçma gelebilir ama dedimya bünyem çalışmaya alışkın değil  çalışmayıp aksattığım zaman buradaki herkese beni fırçalama azarlama hakkı veriyorum tabi akla yatkın mazeretim olmadığı sürece
 çalışmayıp aksattığım zaman buradaki herkese beni fırçalama azarlama hakkı veriyorum tabi akla yatkın mazeretim olmadığı sürece  şimdi niye bizden azar istiyo diyenler olabilir bu güne kadar  herkes ders çalışırsan başarırsın filan dedi ben hep kulak ardı ettim iyi bi nutuktan sonra 2 gün çalışıp bıraktım ondan birde babam şuan beni dershaneye gönderemez ama elimdeki imkanlar sağlam öğretmenlerim bana çook yardımcı  az veya çok çalışırsam başaracağıma inanıyorum  yardım edin ben çalıştığım sürece dua edin ...... şimdiden herkese teşekkürler
 şimdi niye bizden azar istiyo diyenler olabilir bu güne kadar  herkes ders çalışırsan başarırsın filan dedi ben hep kulak ardı ettim iyi bi nutuktan sonra 2 gün çalışıp bıraktım ondan birde babam şuan beni dershaneye gönderemez ama elimdeki imkanlar sağlam öğretmenlerim bana çook yardımcı  az veya çok çalışırsam başaracağıma inanıyorum  yardım edin ben çalıştığım sürece dua edin ...... şimdiden herkese teşekkürler

çalışmayıp aksattığım zaman buradaki herkese beni fırçalama azarlama hakkı veriyorum tabi akla yatkın mazeretim olmadığı sürece
 çalışmayıp aksattığım zaman buradaki herkese beni fırçalama azarlama hakkı veriyorum tabi akla yatkın mazeretim olmadığı sürece  şimdi niye bizden azar istiyo diyenler olabilir bu güne kadar  herkes ders çalışırsan başarırsın filan dedi ben hep kulak ardı ettim iyi bi nutuktan sonra 2 gün çalışıp bıraktım ondan birde babam şuan beni dershaneye gönderemez ama elimdeki imkanlar sağlam öğretmenlerim bana çook yardımcı  az veya çok çalışırsam başaracağıma inanıyorum  yardım edin ben çalıştığım sürece dua edin ...... şimdiden herkese teşekkürler
 şimdi niye bizden azar istiyo diyenler olabilir bu güne kadar  herkes ders çalışırsan başarırsın filan dedi ben hep kulak ardı ettim iyi bi nutuktan sonra 2 gün çalışıp bıraktım ondan birde babam şuan beni dershaneye gönderemez ama elimdeki imkanlar sağlam öğretmenlerim bana çook yardımcı  az veya çok çalışırsam başaracağıma inanıyorum  yardım edin ben çalıştığım sürece dua edin ...... şimdiden herkese teşekkürler 

çalışacak arkadaş arıyorum
 çalışacak arkadaş arıyorum 

7/24 söyle ensonunda  duymamak için çalışır iyi taktir ama 2 gün sürer
 7/24 söyle ensonunda  duymamak için çalışır iyi taktir ama 2 gün sürer  ve işe matematikle başladım ne yazıkki dün  sayı basamakları bitirmemişim  ben netteki video bitince bitti sanım 30 filan soru çözdüm sonra baktım bazı soru tipleri hiç yook ben video olarak youtubeden femin videolarını izliyorum sen ne yapıyosun ayy ne uzun olduya
  ve işe matematikle başladım ne yazıkki dün  sayı basamakları bitirmemişim  ben netteki video bitince bitti sanım 30 filan soru çözdüm sonra baktım bazı soru tipleri hiç yook ben video olarak youtubeden femin videolarını izliyorum sen ne yapıyosun ayy ne uzun olduya   sinir oluyorum allah yardımcın olsun
 sinir oluyorum allah yardımcın olsun