EUROFERTIL konya da tup bebek deneyen var mi

meryem42

ALLAHIM SANA EMANETIZ
Kayıtlı Üye
6 Mart 2009
1.627
11
158
40
Belçika
slm arkadaslar
ben belcikada yasiyorum 3 asilama 2 tup bebek denedik ama olmadi
simdi artik turkiyede denemek istiyorum ve turkiyeye geldiyimizde konya ya gidiyoruz arastirdim netten eurofertilin konya da subesi varmis
Acaba eurofertilde tup bebek yapan var mi ve sonuc ne oldu?
memnun kaldiniz mi yani ilgiden drlardan?

canim ne zaman denemyi dusunuyorsun
neden orda yapmiyorsun artik

canim ne zaman denemyi dusunuyorsun
neden orda yapmiyorsun artik

cnm yilbasinda dusunuyorum insallah
canim burdaki drlar cok ilgisiz ve her seferinde tek embriyo transfer ediliyo neden tekdiyorum burda boyle diyo bana dr
bende artik turkiyede denemek istiyorum insallah esimde istemiyo artik burda tedavi

canım ben varım .suan ikiz erkek bebek beklıyorum allahın izniyle sonlara yaklastım merak ettığın bişey olursa özelden sorabılırsın yada buraya yazabılırsın .benım ilk denememdı sorun eşimdeydi sperm azlıgı.3 embriyo transfer edıldı 2 si tuttu.doktorum dilek hanımdı .transferı fuat bey.yumurta toplamayıda hakan özörnek yaptı.hepsınden allah razı olsun

cnm oncelikle cevabin icin cok tesekkur ederim
allahim tamamina erdirsin insallah saglikla alirsin bebeklerini kucagina
bizim sorunumuz da ayni sperm azligi bende allaha sukur hic bi sorun yok
demekki drlar hep beraber calisiyolar bende hangi dru tavsiye ediyosun diye sorcaktim iyiki yazdin
allahin izniyle bende yilbasinda gelicem konyaya tedavi icin insallah bende memnun kalirim insallah bende hamileyim diye yazarim

kızlar ben de konyada yaptırdım ama selçukluda yaptırdım
kesinlikkle tavsiye etmiyorum denemeyin derim
şuan ara verdik ama ikinciyi ankarada yaptırmaya karar vermiştk
ankara da çok zor olcak ulaşım sorunu var malum
euro fertil de düşünebiliriz
prenses canım hayırlı olsunn
meryemcim Allah gönlüne göre versin

amin cnm hepimizin gonlune gore versin rabbim
aaa sen konyada mi yasiyosun
evet selcukluyu pek tavsiye etmiolar
bende ankara dusunuyodum ama cok olur bizim icin ulasim zor olur
bencede dusun eurofertili ben karar verdim artik en iyisi o bizim icin baska yerde zor olacak kac gundur arastiriyorum eurofertili olumlu seyler duyuyorum
hayirlisi olsun hakkimizda

canım bende tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım şu an oğlum 5 aylık::))inşallah sanada nasip olr annelik.ben değil ama bir arkadaşım konyada eurofertilde yaptırdı şu aralar kızına kavuşmak üzere çokta memnun kaldı bilgin olsun canımmm.hayırlı tedavilerrr:CüvCüv:

cok saol cnm cavabin icin
dogum yaptin mi bilmiyorum ama allah uzun omur versin oglusuna
arkadasinda saglikla alsin kucagina kizini insallah

slm canım bende eurofertilde yaptırdım ve ikinci denemede hamile kaldım şükürler olsunki şuanda ikiz bebeklere 9 haftalık hamileyim kesinlikle eurofertili öneriyorum eurofertilin tüm doktorları vede personeli hepside çok iyiler Allah razı olsun hepsindende

allah tamamina erdirsin cnm
saglikla kucagina al insallah bebislerini

amin inşallah canım darısı tüm isteyenlerin vede senin başına inşallah

bizim tayinimiz konyaya çıktı...ben de bu yüzden konya eurofertili düşünüyorum bu sıralar. Ama soru işaretleri vardı kafamda. olumsuz birşey yazan olmamış şimdiye kadar. Ben de aralık veya ocakta düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun...

Canım merhaba.
Bende konya eurofertilde mikroenjeksiyon yaptırdım. İlk denememdi. iki embriyo transfer ettiler. biri tuttu. şu an 11 haftalık gebeyim. doktorum dilek hanımdı. ben bayan istemiştim. transfere dilek hanımla beraber fuat ali beyde girdi. ikisi yaptılar transferi. ben çok memnun kaldım doktorlarında personelinden ilgisinden. saolsunlar çok yardımcı oldular. ben kesinlikle tavsiye derim. bizim sorunumuz morfolojinin az olmasıydı.
mutlu haberlerini beklerim inş.

hayirlisi olsun hakkinizda

insallah canim sende saglikla kucagina al bebegini insallah

teşekkür ederım canım allah sizinde gönlünüze göre versın eurofertıl konya bi harıka zaman kaybetmeden deneyın derım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…