canim ne zaman denemyi dusunuyorsun
neden orda yapmiyorsun artik
canım ben varım .suan ikiz erkek bebek beklıyorum allahın izniyle sonlara yaklastım merak ettığın bişey olursa özelden sorabılırsın yada buraya yazabılırsın .benım ilk denememdı sorun eşimdeydi sperm azlıgı.3 embriyo transfer edıldı 2 si tuttu.doktorum dilek hanımdı .transferı fuat bey.yumurta toplamayıda hakan özörnek yaptı.hepsınden allah razı olsun
kızlar ben de konyada yaptırdım ama selçukluda yaptırdım
kesinlikkle tavsiye etmiyorum denemeyin derim
şuan ara verdik ama ikinciyi ankarada yaptırmaya karar vermiştk
ankara da çok zor olcak ulaşım sorunu var malum
euro fertil de düşünebiliriz
prenses canım hayırlı olsunn
meryemcim Allah gönlüne göre versin
slm arkadaslar
ben belcikada yasiyorum 3 asilama 2 tup bebek denedik ama olmadi
simdi artik turkiyede denemek istiyorum ve turkiyeye geldiyimizde konya ya gidiyoruz arastirdim netten eurofertilin konya da subesi varmis
Acaba eurofertilde tup bebek yapan var mi ve sonuc ne oldu?
memnun kaldiniz mi yani ilgiden drlardan?
canım bende tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım şu an oğlum 5 aylık::))inşallah sanada nasip olr annelik.ben değil ama bir arkadaşım konyada eurofertilde yaptırdı şu aralar kızına kavuşmak üzere çokta memnun kaldı bilgin olsun canımmm.hayırlı tedavilerrr:CüvCüv:
slm canım bende eurofertilde yaptırdım ve ikinci denemede hamile kaldım şükürler olsunki şuanda ikiz bebeklere 9 haftalık hamileyim kesinlikle eurofertili öneriyorum eurofertilin tüm doktorları vede personeli hepside çok iyiler Allah razı olsun hepsindende
slm arkadaslar
ben belcikada yasiyorum 3 asilama 2 tup bebek denedik ama olmadi
simdi artik turkiyede denemek istiyorum ve turkiyeye geldiyimizde konya ya gidiyoruz arastirdim netten eurofertilin konya da subesi varmis
Acaba eurofertilde tup bebek yapan var mi ve sonuc ne oldu?
memnun kaldiniz mi yani ilgiden drlardan?
bizim tayinimiz konyaya çıktı...ben de bu yüzden konya eurofertili düşünüyorum bu sıralar. Ama soru işaretleri vardı kafamda. olumsuz birşey yazan olmamış şimdiye kadar. Ben de aralık veya ocakta düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun...
bizim tayinimiz konyaya çıktı...ben de bu yüzden konya eurofertili düşünüyorum bu sıralar. Ama soru işaretleri vardı kafamda. olumsuz birşey yazan olmamış şimdiye kadar. Ben de aralık veya ocakta düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun...
Canım merhaba.
Bende konya eurofertilde mikroenjeksiyon yaptırdım. İlk denememdi. iki embriyo transfer ettiler. biri tuttu. şu an 11 haftalık gebeyim. doktorum dilek hanımdı. ben bayan istemiştim. transfere dilek hanımla beraber fuat ali beyde girdi. ikisi yaptılar transferi. ben çok memnun kaldım doktorlarında personelinden ilgisinden. saolsunlar çok yardımcı oldular. ben kesinlikle tavsiye derim. bizim sorunumuz morfolojinin az olmasıydı.
mutlu haberlerini beklerim inş.
amin inşallah canım darısı tüm isteyenlerin vede senin başına inşallah
aynen bende olumlu dusunuyorumvalla bu yorumlardan sonra bende düşünmeye başladım
kızlar ben de konyada yaptırdım ama selçukluda yaptırdım
kesinlikkle tavsiye etmiyorum denemeyin derim
şuan ara verdik ama ikinciyi ankarada yaptırmaya karar vermiştk
ankara da çok zor olcak ulaşım sorunu var malum
euro fertil de düşünebiliriz
prenses canım hayırlı olsunn
meryemcim Allah gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?