• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Eurofertıl tüp bebek merkezinde transfer yaptıracakların dikkatine...

abuzel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2010
38
0
36
Çorum
:84:eurofertılda iki tüp bebek denemesi yaptık...ikinci dememeyi birinci transferimizden kalan embriyolarla denedik..doktorumuz Alev Özay dı..ilkinde yaşım gereği bir embriyo koydular ...diğer üçünü dondurduk..ikinci denememizde ise iki embriyo yerleştireceklerini söylediler.Dr Hakan Özörnek in bilgisi dahilindi sorumlular telefonla bize iki embriyo transferi yapacaklarını sölediler.sevindik tabiki..Ama doktorumuz alev hn a her seferinde bunu hatırlatmak zorunda kaldık..çünki her seferinde tek olarak konuşuyordu.transefer günü geldiğinde ise bize 1 embryo transferi yapacağını söleyen doktorumuza tekrar çift olacağını hatırlattık...aaa ölemi dedi ve bize 2 saat sonra gelin dedi...iki saat sonra geldiğimiz de üç embriyomuzu da çözmüştü...yıkıldık..ve transferim o moralle gerçekleşti.çözülen embriyonu tekrar dondurulmayacağını bize çözdükten sonra söleyen,zaten beş hücreliydi diyerek olayı iyice çirkinleştiren,bize fazla fazla iğneler aldırıp,geri verebileceğimizi hemşirelerden öğrenebildiğimiz ALTUNİZADE EUROFERTIL TÜP BEBEK MERKEZİNDEN DAHA TRANSFERİN YAPILDIĞI gün şikayetçi olduk...sakın....dikkat edin...

geçmiş olsun canım gerçekten zor şeyler yaşamışsın çıldırma noktasına gelmekte çok haklısın eurofertilin istanbul şubesinden hep şikayet geliyor ben konya eurofertilde yaptırdım ekipten çok memnunun ama istanbul problemli senden önce başlık açanlarda oldu

teşekkür ederim canım..keşke bu siteye daha önce girmiş olsaydım...oldu artık neyse..şimdi medicana çamlıcayı düşünüyorum bilginiz varmı..

imkanınız varsa konya eurofertıla gelin ali sami gürbüz beyle konuşun valla süper b
i yer ve süper bi dr..istanbuldaki eurıofertıldan herkez şikayetci

Benim dr da alev özay ve hiç bir olumsuzlukla karşılaşmadım. Bu 3. Denemem yaş nedeniyle zayıf yumurtalık rezervim var 3 denemede tek embriyo transferi ve 4 haftalık gebeyim. Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah. Hepiniz için isteyenlere nasip etsin rabbim. Bu işler birazda nasip kısmet yaratan yaratacak olan yüce Allah c.c kün fe yekün der ve olur. Demezse sebebler bahane olur. Kardeşlerim üzülmeyin sabırla rabbinizden hayırlısıyla ruhunu dileyin evladınızın. Verecektir. Hastane kurumsal bence istanbulda hem fiyat olarak hem kalite bakımından hem tecrübe anlamında bir çok yerin önünde. İlaçlara gelince 4 er günlük dozlar halinde aldım o şekilde reçete edildi. Paylaşmak istedim

:84:eurofertılda iki tüp bebek denemesi yaptık...ikinci dememeyi birinci transferimizden kalan embriyolarla denedik..doktorumuz Alev Özay dı..ilkinde yaşım gereği bir embriyo koydular ...diğer üçünü dondurduk..ikinci denememizde ise iki embriyo yerleştireceklerini söylediler.Dr Hakan Özörnek in bilgisi dahilindi sorumlular telefonla bize iki embriyo transferi yapacaklarını sölediler.sevindik tabiki..Ama doktorumuz alev hn a her seferinde bunu hatırlatmak zorunda kaldık..çünki her seferinde tek olarak konuşuyordu.transefer günü geldiğinde ise bize 1 embryo transferi yapacağını söleyen doktorumuza tekrar çift olacağını hatırlattık...aaa ölemi dedi ve bize 2 saat sonra gelin dedi...iki saat sonra geldiğimiz de üç embriyomuzu da çözmüştü...yıkıldık..ve transferim o moralle gerçekleşti.çözülen embriyonu tekrar dondurulmayacağını bize çözdükten sonra söleyen,zaten beş hücreliydi diyerek olayı iyice çirkinleştiren,bize fazla fazla iğneler aldırıp,geri verebileceğimizi hemşirelerden öğrenebildiğimiz ALTUNİZADE EUROFERTIL TÜP BEBEK MERKEZİNDEN DAHA TRANSFERİN YAPILDIĞI gün şikayetçi olduk...sakın....dikkat edin...
Canım benim de daha önce olumsuz bir denemem var. Oraya gidip hamile kalan bugüne kadar 1-2 kişi biliyorum. Hiç kimseye ben de tavsiye etmem. Memorial ve bahçeciye görüşmeye gidip daha önce eurofertile gittiğimi söylediğimde eleştirel cevap vermişlerdi. Alev hanım tedavim başladıktan 5 gün sonra tatile gitti, neden söylemediniz deyince, benimde haberim yoktu dedi. Hakan özörnek transferimi yaptı. Odaya girdi ve çıktı. Bi hayırlı olsun bile demedi. Alev hanıma pıhtılaşma testi yaptırayım mı dedim. 2-3 düşükten sonra yaptırıyoruz dedi. yaptırmak istiyorum beklemek istemiyorum dedim. Ben yazsam doktor yapmaz dedi. siz yazın dedim. Gittim ve testi yaptırdım. gerçekten pıhtılaşma da heterezigotmuşum.

Kizlar bende pazartesi gunu tedaviye baslayacagim eurofertilde suan yazdiklarinizi okudum tereddutte kaldim.baska yaptran yokmu genel olarak olumsuz yorumlar

merhaba ben eurofertıl istanbulda tüp bbek merkezinde yaptırdım burdaki görüşlere göre bnmki cok güzel cok ilgi alaka var bn özge karaosmanoglunda tedavimi gördüm ve şuan 3 haftalık hamileyim tavsiye ederim

Back
X