Tüp bebek transferi 7.gün

Merhaba dondurulmuş olan 3. Gün embiryom vardı doktır çözdürün 5. Güne gitmesini bekleyelim dedi 5. Güne gitti 5. Gün embiryom transfer edildi bugün 6. Gün test yaptım negatif 😞
Erken yapmışsın canım ümidini yitirme sakın.. İnşallah Hayırlı haberler alırsın 🙏🏻❤️🧿

Arkadaşlar Merhabalar 👋 29 Mayısta 2 adet 3.gün embriyosu transferi yapıldı. Transferden sonra 12.gün beta hcg 78.14 çıktı. 15.gün 743.38 çıktı. Sorum şu ki bu artış normal mı ? Herhangi bir sorun yoktur değil mi ?
Merhabaa, hayırlı olsun öncelikle 🌸 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏼 ikisi de tutmuş olabilir embriyoların, ikiz olunca daha hızlı yükseliyor değer, ikiz değilse bile artış olduğu sürece bir sıkıntı olmuyor diye biliyorum artış yüksek de olsa ✨ gönlünüzü ferah tutun, bebeğiniz sizinle inşallah 🥹✨💞

Yorumun tarihine bakmadan yazmışım, nasıl geçti kontrolleriniz güzeldir sonuçlar inşallah 😅✨

Merhabalar kızlar, ben tüp bebek ikinci kez yaptırıyorum. Birincisinde zaten 2 tane embiryom vardı ve ikiside transfer sonrası negatif oldu. Başka merkezde İkinci kez ise 6 tane embiryo topladı. Rahim duvarı kalınlığım falan iyidi. Doktorum transferi gerçekleştirdi ve 3. Gün embiryosu iki tane koydu. Transfer günüyle tam 1 hafta oldu. İdrar testi yaptım ama negatif gördüm 😔 sizce negatifmidir. Gerçekten allah yardımcımız olsun bu süreci yaşayan bütün herkese🙏🏻
Merhaba sonucun ne çıktı inşallah güzel bir haber almşsınızdır benimd bugün transferin ilk günü ve ilk denemem

Back
X