eurofertil tupbebek merkezıne gıtmış bayanların sayfası

buneya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
245
0
96
38
İstanbul
eurofertil tupbebek merkezınden çarsamba randevu alıcam çok met ettıler orayı bır çok kısı gordum 5 defa denemış olmamış oraya gıtmış ılk denemelerınde tutmuş bakalım bırde kampanya varmış sanırım a.s.onuda arastırıyım sızlere haber verırım Allahım sen hakkımızda hayırlısını nasıp et tum bebış ıstıyenlere tatlı tatlı bebışler ver yarabbım.butun gelısmelerı anlatırım burdan sıze tşk a.s.

bonadea bu arada allah saglıklı bır sekılde kızını kucagına almayı nasıp etsın bırde bebısı olmayanlar allahım bebişler nasıp etsın

kesınlıkle konya eurofertıl diyorum ilgi alaka süperrrr ilk denememdi suan ikizlerime hamıleyım allah nasıp ederse

malesef aynı kaderi paylaşıyoruz dediğin gibi ama ben hemen yaptıramıyourm görüşmeye hemen gidemiyorum yani malesef maddi kısım umarım sen hemen kavuşursun gidersem de tabi paylaşırım şimdilik ii geceler sana görüşmelerimizi bildiririz Allahıma emanet olun bebişlerle dolun inşallah

teksen beyin merkezindense birgül sarıkamış ve şifa tüp bebeği kesinlikle öneririm. hem ilgi alaka hem labaratuar çok iyi. ayrıca birgül hn çok deneyimli ve kazıklamayan namuslu bir doktor.

ne guzel yazmıssın canm bebışlerle dolun amın butun ısteyenlere rabbım en yaskın zamanda hayırlı evlatlar nasıp etsın

inş canım ya anne oluruz hayırlı sekılde hayırlı evlatlara kavusuruz tşk tavsıyen ıcın saol ALLAHyardımcımız olsun yarın gıremem kandılın mubarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…