eurofertil tupbebek merkezınden çarsamba randevu alıcam çok met ettıler orayı bır çok kısı gordum 5 defa denemış olmamış oraya gıtmış ılk denemelerınde tutmuş bakalım bırde kampanya varmış sanırım a.s.onuda arastırıyım sızlere haber verırım Allahım sen hakkımızda hayırlısını nasıp et tum bebış ıstıyenlere tatlı tatlı bebışler ver yarabbım.butun gelısmelerı anlatırım burdan sıze tşk a.s.
malesef aynı kaderi paylaşıyoruz dediğin gibi ama ben hemen yaptıramıyourm görüşmeye hemen gidemiyorum yani malesef maddi kısım umarım sen hemen kavuşursun gidersem de tabi paylaşırım şimdilik ii geceler sana görüşmelerimizi bildiririz Allahıma emanet olun bebişlerle dolun inşallah
teksen beyin merkezindense birgül sarıkamış ve şifa tüp bebeği kesinlikle öneririm. hem ilgi alaka hem labaratuar çok iyi. ayrıca birgül hn çok deneyimli ve kazıklamayan namuslu bir doktor.
teksen beyin merkezindense birgül sarıkamış ve şifa tüp bebeği kesinlikle öneririm. hem ilgi alaka hem labaratuar çok iyi. ayrıca birgül hn çok deneyimli ve kazıklamayan namuslu bir doktor.
malesef aynı kaderi paylaşıyoruz dediğin gibi ama ben hemen yaptıramıyourm görüşmeye hemen gidemiyorum yani malesef maddi kısım umarım sen hemen kavuşursun gidersem de tabi paylaşırım şimdilik ii geceler sana görüşmelerimizi bildiririz Allahıma emanet olun bebişlerle dolun inşallah
merhaba canım bende televızyonda ızledıgımde cok etkılenmıstım ama oraya gıdınce alev tıjen le gorustum ben hakan ozornekle gorusmek ıstedım ama bu doktorla gorusucen dedıler ya ınsana musterı gıbı davranıyolar rahat edemedım memoroıl tavsıye ederım veya ıstanbul cerrahı hastanesını ben ıstanbul cerrahı hastanesınde yaptırmıstım doktorlar cok ıyı alakalı hersey nasıp kısmet ınsaah allah bızede nasıp eder annelıgı