Yaşlığıma toyalmadım
Men bu yerde yaşalmadım
Yaşlığıma toyalmadım
Men bu yerde yaşalmadım
Ben tam tersine şarkıyı çok sevdim ya. Bence müziği falan çok güzel. Gerçi bence de politik bir sebeple kazandı. Malum işgal edilen Kırım, Kırımla ilgili şarkı söyleyen Ukraynalı Kırım Türkü bir şarkıcı.Bu bölümler Türkçe söyleniyor şarkıda.
Şarkı kötü diyemem ama Örovizyon birincisi olacak kadar sevemedim ben. Kızın sesi güzel.
Jamala zaten Cemile isminin bir varyasyonu. Jamaladinova Jamal'ın kızı/eşi anlamına geliyor zaten.jamala mı, cemile diyolardı atv de
Ya şarkı kötü değil, güzel bir şarkı. Ama Örovizyon birincisi olur mu, içeriği politik olmasa olmazdı. Balkanlar her sene buna benzer şarkılarla katılıyor.Ben tam tersine şarkıyı çok sevdim ya. Bence müziği falan çok güzel. Gerçi bence de politik bir sebeple kazandı. Malum işgal edilen Kırım, Kırımla ilgili şarkı söyleyen Ukraynalı Kırım Türkü bir şarkıcı.
1.cilikten aşağısı kurtarmazdı.
Jamala=Cemile herhalde :)jamala mı, cemile diyolardı atv de
Ben seviyorum Eurovision'u. Yarışmanın sonucuna odaklanmaktansa şarkıları dinleyip yeni şarkılar keşfetmek güzel oluyor. 10 senedir Eurovision'a katılıp derece alamamış ama benim hala dinlediğim şarkılar var.iyi ki yokuz şu yarışmada hep politik sebepler ugruna şarkılar harcanıyo ha bana sorarlarsa rusyayı dibine kadar harcadılar.
Ben seviyorum Eurovision'u. Yarışmanın sonucuna odaklanmaktansa şarkıları dinleyip yeni şarkılar keşfetmek güzel oluyor. 10 senedir Eurovision'a katılıp derece alamamış ama benim hala dinlediğim şarkılar var.
Ben hala izliyorum chess. Bir tek bu sene izleyemedim, onun dışında her sene izleyip beğendiğim şarkıları telefona atıp dinlemeye devam ediyorumbenim çocukluğumda kaldı bu yarışma, eskiden ailecek meyve-çerez eşliğinde ilgiyle takip eder sonuncu olurduk
Kendi hikayesi de şöyleymiş:AYS direktörü Ingrid Deltenre, ‘şarkının tarihsel bir olayı anlattığını ve Jamala’nın kendi ailesine ait bir hikayeye referans verdiğini’ belirtti.
Sana bir itirafta bulunacağım. Kullanıcı adının anlamını bilmiyorum ama karşılaştığım her yorumda aklıma Conchita Wurst geliyor.Geçen sene de Ermenistan bize soykırım göndermeleri yapan bir şarkıyla katılmış ama havasını almıştı.
Bu seneki Eurovision görsel şovlar açısından güzeldi fakat fazla özgün değildi. Geçen sene İsveç görselli hologramlı bir şov yaptığı için bu sene de yarışmacılar için benzer şovları kullanmışlardı. Hologram işi tuttu diye düşünüp biraz suyunu çıkarmışlar. Ayrıca İsveç'e Eurovision'u geçen sene getiren 2015 birincisi Mans Zelmerlow bu sene ev sahipliğinde sunucu olmuştu. Bu da bi nevi geçen sene Viyana'da yapılan Eurovision özentisi bir hareketti zira 2015'teki Eurovision sunucuları arasında 2014'ün birincisi Conchita Wurst de vardı. Yani onlar kazanan yarışmacılarını sunucu yapmışlar biz de kazanan yarışmacımızı sunucu yapalım kafası.
Geçen sene ilk defa katılan Avusturalya'nın bu sene 2. olması da manidar.
Bu sene kazanan şarkıyı beğendim ama bana göre zaten düzgün de bi şarkı yoktu. Geçen sene kazanan şarkı da öyle aman aman bişey değildi. Ben 2014'ü çok beğenmiştim. Bir de 2003'ün galibini <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?