- Konu Sahibi zeynepzeynep1234
Euthyrox kullanip tsh ve hasimato da fayadasini goren arkadaslar deneyimlerinizi ve ilacin olumlu olumsuz etkilerini paylasir misiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Euthyrox kullanip tsh ve hasimato da fayadasini goren arkadaslar deneyimlerinizi ve ilacin olumlu olumsuz etkilerini paylasir misiniz?
benim tsh değerim 45ten 3 e düştü.. bu ilacı bıraktığın ay değerler fırlıyor. düştüğü zaman hamile kaldım sonra düşük yaptım ayrı ama sakın ihmal etme kullan..tsh vücudun bir nevi motoru..
euthyrox u ben de geçen sene kullandım. tiroid iltihabı geçirdim sonra hipotiroidi baş gösterdi. ama şu an onu kullanmıyorum. levotiron kullanıyorum. ben de geçen sene bi ay ilacı kesitim benim tsh 85ti. sonra hemen ilaca gene başladım. o ay adetim bi hafta erken geldi. sonraki ay bi hafta geç geldi. 3. ay normale döndü ve be hamile kaldım:) tiroid ilaçlarını sakın ihmal etme derim...
Allah razi olsun canim moral oldun. Hasimatomu vardi sende de
arkadaşım bende 5,5 yıllık evliyim bebeğimiz olmadı 3,tüp bebek tedavisinden sonra ben adet olmadım ilaçla adet oldum normalde hiç şaşmazdı 4,tüp bebek tedavisine başlayacaktım hipertiroid olduğumu öğrendim değerlerim 0,0001 düşmüş tiroid bezlerim çok çalışıyormuş bende saraçoğlu hocaya mesaj yazmıştım bana 4 ay boyunca ialçlarımla birlikte günde 3 kere öğünlerden 15-20 dak önce 4-5 tüketmemi yazmış mailinde bende 2 ay kullandıktan sonra değerlerim normale döndü çok iyi dengeleyici istersen sende kullan derim bana çok iyi geldi nodülleri bile küçültüyormuş canım çok geçmiş olsun ALLAH yar ve yardımcın olsun
Cok gecmis olsun canim, tsh in dusmus olmasina ragmen neden dusuk yaptin?
bende 25 mg euthyroks içiyorum 2.77 olmus tsh ım normalmi sizce kızlar bu degerle gebe kalırmıyım
Benim tsh im bu ay 3.34 e dustu bu hamilelik icin yeterlimi bilmiyorum.![]()
Senin surecin nasil gelisti canim anlatirmisin. Tsh in ve anti tpo degerlerin kacti. Ne kadar zaman da hamile kaldin . Bizi aydinlatirmisin?2 nin altında olması gerekiyor canım
Senin surecin nasil gelisti canim anlatirmisin. Tsh in ve anti tpo degerlerin kacti. Ne kadar zaman da hamile kaldin . Bizi aydinlatirmisin?
Hamilelikte tsh yüksekliği için levotiron kullanan var mı arkadaşlar?günde 50 mg? Herhangi bir zararı oluyor mu bilen kullananların yardımlarını bekliyorum...?