Ev alacagım ama hangi cephe karar veremedim:(

Kızlar merhaba yeni bir eve gececegiz cephesine karar vermemdim. yeni alacagım ev cift cepheli;
1. tip evde; sabahleyin salon, oturma odası ve mutfak günes görmeyecek öğleden sonra günes gelecek
sabah yatak odaları günes alacak öğleden sonra serin olacak

2.tip ev dğerinin tam tersi; sabahleyin salon, oturma odası ve mutfak günes görecek öğleden sonra serin olacak
sabah yatak odaları serin olacak öğleden sonra günes alacak

yardımcı olun lutfen

kesinlikle 2.tip olan...sabah güneşi çok sıcak olmaz yatakodasına öğleden sonra vursun bir şey olmaz

hayırlı olsun

2. tip bence. Annemlerin evide 2. tipti, şuanda benim evimde 2. tip. Ama bekarken odamda ders çalışırken biraz üşüyordum, çünkü sabah ve öğle güneşini salon mutfak görüyordu, güneş öğleden sonra odama geliyordu, bunun için ufom vardı. Şuanda memnunum, eşim var, artık gece üşümüyorum :52: Ama evin güneş görmesi çok önemli, neredeyse 300 lira gazla bütün kışı geçirdik hemde hiç üşümeden, güneş sürekli evin içinde olunca yakmaya gerek kalmıyor. hayırlı olsun bu arada

Tamamen yaşam tarzına bağlı bence. Sabahları erken kalkan insanlarsanız sabahları yatak odasına güneş girmesi problem olmaz. Erken kalkar mutfakta serin serin kahvaltı yaparsınız. Öğlene kadar sıcak basmadan günlük işlerinizi halleder, öğlenden sonra da aydınlık bir salonda oturursunuz.

Tam tersiyse, sabah rahat rahat uyursunuz gözünüze ışık girmeden. Uyandığınızda mutfakta kahvaltınızı yaparsınız yine aynı şekilde, salon bir parça karanlık gelebilir size ama orada vakit geçireceğiniz zamanlarda tek sıkıntısı o.

kızlar tam da aradıgım konu bu.

bızde ev aldık fakat bır turlu karar veremedık.

bırınde balkonumuz aksam gunesı alıyo dıgerınde sabah gunesi.
zaten tek balkon var.

bız esımle calısıyoruz o yuzden hafta sonları rahat kahvaltı edelım balkonda dıye aksam gunesını alan cepheyı sectık.

dıger turlu de aksam ustu eve geldıgımızde balkonda oturamayacagız hafta içi.

iki cephe de boş sızce hangısı daha ıyı balkon ıcın

Son düzenleme:
kızlar tam da aradıgım konu bu.

bızde ev aldık fakat bır turlu karar veremedık.

bırınde balkonumuz aksam gunesı alıyo dıgerınde sabah gunesi.
zaten tek balkon var.

bız esımle calısıyoruz o yuzden hafta sonları rahat kahvaltı edelım balkonda dıye aksam gunesını alan cepheyı sectık.

dıger turlu de aksam ustu eve geldıgımızde balkonda oturamayacagız hafta içi.

iki cephe de boş sızce hangısı daha ıyı balkon ıcın

canım balkon için kesinlikle öğleden sonra gunes görmeyen cepheyi secin derim. şu andaki evimin balkonu öğleden sonra gunes alıyor 4 yıldır sadece günes battıktan sonra balkona oturabiliyoruz

canım balkon için kesinlikle öğleden sonra gunes görmeyen cepheyi secin derim. şu andaki evimin balkonu öğleden sonra gunes alıyor 4 yıldır sadece günes battıktan sonra balkona oturabiliyoruz

anladım canm yanı sabah gunesı alan cepheyı aalacagz degılmı

gıttgımde ınsallah bos daıre varsa degıstrelım

2. bence.kışın zaten güneş çıkmıyo.yazında öğleden sonra odaya salona güneş vurması sizi otururken rahatsız eder.fazla sıcak olur.

Back
X