- Konu Sahibi yeldadogus
-
ne yardan gecerım ne serden dıyorsun.su an oturdugunuz ev kayınvalıdenın evı mı?eger oyleyse zaten ev onun.bı de ustune borc odeyıp daha ıyısını alacak.sız de kusura bakmayın ama utanmadan ev kocamın ustune olmaz mı acaba dıyorsunuz.ılk once bır kıraya cıkın yıllarca calısın dıdının pesınatı bırıktırın altınlarınızı satın yıllarca kredı cekın sonra da tapuyu ustunuze yapın.yapmayın yaa bu kadar benceıl olmayın magduru oynamayın
ne yardan gecerım ne serden dıyorsun.su an oturdugunuz ev kayınvalıdenın evı mı?eger oyleyse zaten ev onun.bı de ustune borc odeyıp daha ıyısını alacak.sız de kusura bakmayın ama utanmadan ev kocamın ustune olmaz mı acaba dıyorsunuz.ılk once bır kıraya cıkın yıllarca calısın dıdının pesınatı bırıktırın altınlarınızı satın yıllarca kredı cekın sonra da tapuyu ustunuze yapın.yapmayın yaa bu kadar benceıl olmayın magduru oynamayın
ev kocamın üstüne olmazmı demıyorki.. iyi okuyun bence.
üslubunuzda hiç hoş değil utanmadan falan demişsiniz.
bence arkadaş görümcesinide düşünüyor.
dediğiniz gibi bencil değil yani.
ev kocamın üstüne olmazmı demıyorki.. iyi okuyun bence.
üslubunuzda hiç hoş değil utanmadan falan demişsiniz.
bence arkadaş görümcesinide düşünüyor.
dediğiniz gibi bencil değil yani.
bence sız ıyı okuyun.burada o kadar cok magdur rolu oynayan var kı.uslubumun sızı ılgılendırecegını zannetmıyorum.burada konus sahıbıyle tek tek konusuyoruz.ben sıze cevap verdıgımı sanmıyorum.konu sahıbı evımı bı satıcam dıyo bı satmıcam dıyo.bozdur bılezıklerını gır borca gorumcenı dusunmek zorunda kalmazsın.ıyı nıyet goremedım.sevgıler.
Eşin iki kardeş ise kayın validen oturduğunuz evi görümcenizin üstüne yapsın ve size de para versin üzerine kendiniz ekleyerek beğendiğiniz evi alın..
Şimdi diyeceksiniz e biz üstüne katarak alıcaz ama görümcem ödemeden ev sahibi olucak..Sizin alacağınız ev büyük olasılıkla daha yeni olacağı için ona sayın derim ben..
K.valide hem para verip size ev alıp hemde diğer evi görümcenizin üzerine yapmazsa haksızlık olmuş olur..Çünkü ilerde eşiniz oturduğunuz evden de hak sahibi olacağı için, görümcenize yarım hak düşecek..
Yeni aldığınız eve ortak tapu deseniz k.validenize allah göstermesin bişey olsa annesinin hakkı eşiniz ve görümcenize bölünecek görümce satmak istese büyük olasılık satmak zorunda kalacaksınız..E bu durumda % 30 ödeme yapan sizsiniz..Size haksızlık olur..
Amaan aklım karıştı
Siz ne alın ne verin en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?