Ev alanlar

O Zaman dediğim gibi zartzort evimlere bakın 6 ayda alırsın kredi de çekebilirsin ekstra zaten 1 milyonu faize koysan kira paran çıkar. 1+1 alıp onun kirasıyla kirada oturanlar var. Ama şuan kira ödememek çok güzel bi fırsat
Yakın zamanda tecrübe etmiş birisine ulaşsam aslında bilgi almak isterdim hep olumsuz yorum yaptılar özellikle Eminevim de

Yakın zamanda tecrübe etmiş birisine ulaşsam aslında bilgi almak isterdim hep olumsuz yorum yaptılar özellikle Eminevim de
Beklenti önemli 6 ayda almak için paranın %40ını ödemek zorundasın kuralı sistem zaten çöp. Benim öevremde araba alanlar oldu o yüzden girdim. Bir de altın çok çıktı ya o ara girip pşşman olan çok

Beklenti önemli 6 ayda almak için paranın %40ını ödemek zorundasın kuralı sistem zaten çöp. Benim öevremde araba alanlar oldu o yüzden girdim. Bir de altın çok çıktı ya o ara girip pşşman olan çok
Siz ne almıştınız orasını kaçırdım

Arabaya yazıldım ben daha almadım ama arkadaşım ev aldı ablam araba aldı. Ama bizim firma eminevim değil
Siz hangi firmaya yazıldınız ben bunlara hiç güvenemiyorum bir battık derlerse para küllüm yanar malum Bursada çok büyük inşaat şirketleri konkardota ilan etti inşaatlar durdu milletin para çöp oldu artık güven sıfır

Siz hangi firmaya yazıldınız ben bunlara hiç güvenemiyorum bir battık derlerse para küllüm yanar malum Bursada çok büyük inşaat şirketleri konkardota ilan etti artık güven sıfır
Valla ben de güvenmiyorum teslim alıjca söylerim 🤣

Arkadaşım, eşinin ailesinin evinde oturuyormuş.
Çocuğu olunca kız benim bulunduğum lokasyona gelmek istiyor.
Kv ve kp demiş ki ya bu evde oturursun ya da oturmuyor isen bu evi kiraya veremezsiniz.
Tabi kavga oluyor vs.

Geliyorlar bizim buraya kiraya, hemen evi satmış eşinin ailesi tabi şok.
Birde şöyle bir detay anlattı; aile de ev, arsa vs var. Ellerindeki evlerin hepsini satmışlar.

Kira fazla geliyor veremiyoruz dönelim gelelim diyecekleri ev yok.

Çatalca da villa ve evleri varmış. Geri kalan arsa, tarla, altın ve banka da para şeklinde. Arkadaşımla konuşmuyorlar.
Bunu duyunca, herkes aile evinde otururken kira öder gibi kenara para atıp kendine ev almalı.
arkadasinizin mantalitesinde sorun var bence.
evlerini hibe etmisler , "otur oturdugun kadar" demisler. Evi begenmeyen, kaynanaya yakin oturmak istemeyen ciksin kiraya odesin paşa paşa. daha ölmeden ailenin evini kiraya vermek onlara mı kaldı?
bence kaynanasi cok iyi yapmis. Hem benim evimde oturma hem ben ölmeden benim evimi kiraya verip benden uzaga tasinma hayalleri kur. Ben olsam ben de oyle evlada kalacagina satıp yerdim, esimle dunyayi görürdüm. ye ye bitmez onca ev, ömürlük biriktirmisim, ölüm gelmeden bir de ben sürerdim dünyanin sefasını

Arkadaşım, eşinin ailesinin evinde oturuyormuş.
Çocuğu olunca kız benim bulunduğum lokasyona gelmek istiyor.
Kv ve kp demiş ki ya bu evde oturursun ya da oturmuyor isen bu evi kiraya veremezsiniz.
Tabi kavga oluyor vs.

Geliyorlar bizim buraya kiraya, hemen evi satmış eşinin ailesi tabi şok.
Birde şöyle bir detay anlattı; aile de ev, arsa vs var. Ellerindeki evlerin hepsini satmışlar.

Kira fazla geliyor veremiyoruz dönelim gelelim diyecekleri ev yok.

Çatalca da villa ve evleri varmış. Geri kalan arsa, tarla, altın ve banka da para şeklinde. Arkadaşımla konuşmuyorlar.
Bunu duyunca, herkes aile evinde otururken kira öder gibi kenara para atıp kendine ev almalı.
Anne baba sağ iken tabii ki kiraya verilmez ne kavgası etmişler öyle

Eşimin arkadaşı almış sana da alayım diyor ben aman bırak kalsın dedim vermem altınlarımı😂
Ben arabayı alınca oğlum için eve girmeyi düşünüyorum bizde eşimin arabası eski 2015 ya da 2ü13 model benim arabam 2 yaşında ya nakit alcaz ya taksit böyle deneyelim dedik

Kardeşimin arkadaşı evini öyle aldı arkadaşının annesi de öyle aldığı için onlar da güvenip almışlar ama ben güvenemiyorum bir sürü evim türedi katılım evim katılım finans o bu nasıl güvenecek insan

Kardeşimin arkadaşı evini öyle aldı arkadaşının annesi de öyle aldığı için onlar da güvenip almışlar ama ben güvenemiyorum bir sürü evim türedi katılım evim katılım finans o bu nasıl güvenecek insan
Bddkya bağlılar

ben de cok guvenemiyorum. evimi eminevime satmam mesela guvenip de. tapu devrini yapiyorsun sonra sana parasini yolluyorlar.
magdur olanlar var bir adam mesela guvenmis arabasini satmis . alan kisinin bilmemneevim sigortasi yaptirmasi lazimmis sozlesmede yaziyormus, o yaptirmadi diye saticiya parasini vermemisler. o da garibim heryere yaziyordu "benim suçum ne" diye.
bankayla tl faizine girmek daha iyi gibi geliyor bana

Back
X