EV ALICAZ TECRÜBELİ ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM...

Aybuke1538

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2013
30
18
Kızlar
Şimdi dükkanı 1 kat sayarsak toplamda 5 katlı bi apartmanın kaçıncı katını almalıyım?son kat ve dükkan üstü istemiyorum 3. Ve 4. Kat arasında kararsız kaldım.asansörü olucak güney batı cephe..ful arakat olsun diye 3 mü? Yoksa dağ manzarası için 4. Katı mı tercih etmeliyim.bu arada temeli yeni atıldı.Çok kararsızım

Kızlar
Şimdi dükkanı 1 kat sayarsak toplamda 5 katlı bi apartmanın kaçıncı katını almalıyım?son kat ve dükkan üstü istemiyorum 3. Ve 4. Kat arasında kararsız kaldım.asansörü olucak güney batı cephe..ful arakat olsun diye 3 mü? Yoksa dağ manzarası için 4. Katı mı tercih etmeliyim.bu arada temeli yeni atıldı.Çok kararsızım
4

4.
en iyisi üsttün bir altıdır. bizim bina 12 katlı. 11. kattayım. yüksek olduğu için yazları serin, kışları sıcak oluyor

yeni bina olacağı için ben olsam en üst katı tercih ederim. hem güneymiş, yeni binalarda çatı korunaklı oluyor artık. illa en üst olmasın diyorsanız da bir altı. üstünüzde ne kadar insan varsa o kadar dert.

Kesinlikle 3.kat asansörün bozulması elektrik kesinisi , ileride yaşlılık vs ...

X