- 19 Ağustos 2013
- 8
- 5
- 36
- Konu Sahibi beyaz_papatya_
-
Komşuluk diyorum ya her gün karşı karşıya geliyorsun. Mustakil değil yani. Senin dediğin kadar hayatımdan tumden çıkarma imkanı olsa hiç uğraşmazdim zaten.Allah başka dert vermesin. Bu ne böyle ya bende ciddi ciddi okuyorum.
Kapatırsın kapını, silersin numarasını cartını curtunu, görüşmezsin olur biter.
Teşekkürler evet sanırım bunu yapmalıyımUmursamayın, havaya girdiğinde dalga geçin, ama böyle çok yakın olduğunuzdan şakasını yapabilir mişsiniz gibi. İşiyle övünüyorsa, gülerek ay ne nankörsün ya , hemen sattın beni falan deyin. Eşinizle muhabbetinize laf ediyorsa kocan canım demiyo diye kıskanma, uğraş sen de odunu adam edersin falan deyin. Bu sizin biraz seviyeyi düşürmeniz anlamına geliyor ama mesafe koyabilecek durumda değilsiniz sanırım. Susturmak için böyle bi yol sergileyebilirsiniz.
İşte onu beceremiyorum ki bi kalp kırsam kendime dert ediyorum yine de teşekkürler fikriniz içinMillet anne babaya rest çekiyor siz komşu ya nasıl rest çekerim diyorsunuz..
Konuşma arama sorma umrunda olmasın bu kadar basit
Kıracaksınız başka yolu yok.Kırmazsanız sürekli böyle devam edecek.Kırarsanız iki üç atar tutar hakkınızda geçer.Ki bu karakterdeyse daha önce başkaları da iletişimini kesmiştir.İlk olmaz bence.Alışır yani
Mahalleliyi şikayet ettiginde hemen huylanırdım şahsen. Var bir kusuru ki kimse yanaşmıyor. Niye o kadar içli dışlı oldun ki şimdi uzak dur kırılmaz zaten anladığım kadarıyla.
Ya çünkü eşimin görevi için geldim buraya ustelik gelin geldim ve tanidigim kimse yoktu etrafimda Sonradan arkadaşlarım oldu ama komşum sonuçta ve evden çıkma imkanım da yok simdi
Yok kiskanacak biri değilim hatta tam tersi artık parası olacağı için çok mutluyum çünkü cidden apartman kısmında çok sorun yaşadım geçen sene Eşinin eli çok sıkı aidat isinma hep sorun oldu Esimle kavga edecek duruma gelmişti Ama iş konusunda endişeliyim cunku orayı da tanıyorum ve sorun çıkaracak diye biraz korkuyorum doğrusuBen yazdığınızdan şunu anladım. Komşunuz işe başladığı için maddi durumu sizden iyi olacak. Siz de bu durumu şimdiden kıskanmaya başladınız. İşe girmesine vesile olduğunuz için pişmansınız. Doğru mu?!!
Aynen değişmez sizin söylemenizle.Aslımda yalnız bırakmanız iyi gelir bence.Çünkü bir süre size öfkelenir ama çevresindeki insanlar da bu şekilde yaptıysa belki düşünür ben napıyorum acaba diyeAynen öyle tüm arkadaşlarına aynı zaten. kimse doğru düzgün arayıp sormuyor onu. Bende neden böyle yaptıklarını hatasını anlatmaya çalışıyorum ama kendini süper savunuyor Dokuz senelik bir arkadaşı bana onun yaninda hemde komşundan yana Allah yardımcın olsun dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?