Merhaba,
Arkadaşlar hemen konuya giriyorum.
Ev almaya karar verdik, fakat aynı binada iki daire arasında kararsız kaldık.
Biri 2+1 en üst kat ebeveyn banyolu, mutfak lavabo köşeli ve tezgahı lavabonun sağında kalıyor. Güney batı
Diğeri en üstün altı arakat, ebeveyn banyolu değil, ve mutfak tezgahı maalesef lavabonun solunda kalıyor.
Güney doğu
Umarım karışık anlatmamışımdır.
Fiyat ise arasında 10 bin fark var.
Şimdi tereddütlerim var, en üstte oturursam ne gibi zorlukları var?
Arakatı alırsam mutfak tezgahını solda kullanabilirmiyim?
Gerekli olan yeri alıntıladım.
60cm radye temel, Tüm yapıda c30 beton
Dış cephe Isı yalıtım, mantolama (4cm karbonlu EPS dübel bağlantı + sıva + kaliteli sert file + sıva+kaplama astarı + dekoratif sıva + boya)
Akel Asansör, Kurtarıcı sistem (kata bırakır), Özel iç dekorasyon 630Kg, 8 kişilik, Resim ve müzik yüklemesi
Çatı : Çelik konstrüksiyon sistemi, ÖSB kaplama üstüne 4mm membran kaplanıp kaplanıp + 2. Kat 4 mm quarz membran kaplama. Membranlar C belgeli yanmaz, yapıştırma ziftin kalkmasını önleyici PP sistem.
Arkadaşlar hemen bi iki güne cevap vermem gerekiyor, umarım detaylıca değerlendirilir ve bi karara varırız.
Güncelleme:
Arkadaşlar yeni gelişme şöyle,
arakatı almaya karar vermiştik, fakat diğer en üst kat dairenin altındaki daireler ebeveyn banyolu ve mutfağı daha kullanışlı ve benim alacak olduğum arakat daire fiyatına satılmış.
Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum iki dairedende vazgeçtim
Arkadaşlar hemen konuya giriyorum.
Ev almaya karar verdik, fakat aynı binada iki daire arasında kararsız kaldık.
Biri 2+1 en üst kat ebeveyn banyolu, mutfak lavabo köşeli ve tezgahı lavabonun sağında kalıyor. Güney batı
Diğeri en üstün altı arakat, ebeveyn banyolu değil, ve mutfak tezgahı maalesef lavabonun solunda kalıyor.
Güney doğu
Umarım karışık anlatmamışımdır.
Fiyat ise arasında 10 bin fark var.
Şimdi tereddütlerim var, en üstte oturursam ne gibi zorlukları var?
Arakatı alırsam mutfak tezgahını solda kullanabilirmiyim?
Gerekli olan yeri alıntıladım.
60cm radye temel, Tüm yapıda c30 beton
Dış cephe Isı yalıtım, mantolama (4cm karbonlu EPS dübel bağlantı + sıva + kaliteli sert file + sıva+kaplama astarı + dekoratif sıva + boya)
Akel Asansör, Kurtarıcı sistem (kata bırakır), Özel iç dekorasyon 630Kg, 8 kişilik, Resim ve müzik yüklemesi
Çatı : Çelik konstrüksiyon sistemi, ÖSB kaplama üstüne 4mm membran kaplanıp kaplanıp + 2. Kat 4 mm quarz membran kaplama. Membranlar C belgeli yanmaz, yapıştırma ziftin kalkmasını önleyici PP sistem.
Arkadaşlar hemen bi iki güne cevap vermem gerekiyor, umarım detaylıca değerlendirilir ve bi karara varırız.

Güncelleme:
Arkadaşlar yeni gelişme şöyle,
arakatı almaya karar vermiştik, fakat diğer en üst kat dairenin altındaki daireler ebeveyn banyolu ve mutfağı daha kullanışlı ve benim alacak olduğum arakat daire fiyatına satılmış.
Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum iki dairedende vazgeçtim

Son düzenleme: