ev alma-taşınma mevzusu.

vurcağını sanmıyorum aslında. ıyı nıyetlı olmasa bunu soylemezdı bıle dımı? ama gelecekte ne olur bılemem. amacı ev sahıbı olmamız herkesın. sızce kayınvalıdem haklı mı?

sen yinede fazla güvenme şimdi aranız iyi yarın öbür gün ailevi birşey odugunda acılır agızlar merak etme

Kayinvalidenizin evine tasindiginiz zaman mutlaka gidip gelirlerdi, çevremde biçok örnek var, yine 1 - 2 ay gelip konaklarlar evlerinde, sende yapimda yok diyosun, yapamazdin büyük ihtimal
Bence diretmekle en dogrusunu yapmissin..
Bende kirada oturuyorum, Benim öz annem gel benimle yasa biriktirirsiniz ev alirsiniz dedi ama seninde dedigin gibi 'yapimda yok' hep kendi düzenim olsun taraftariiyim.. Evet kirildilar.. Neden bizi istemiyosunuz diye.. Bunu tatli dille anlatmaya çalissamda anlamadilar.. Zamanla geçer bence kayinvalidenin kirginligi.. Ablasi böyle bi fedakarlikta bulunmus, bence kaçirmayin derim.. :97:

Siz onları değil EVİ istememişsiniz.

Neden "bizi istememişler" deyip duruyorlar ?

Birlikte oturmayacakmışsınız ki..Ortada dönen mevzu,evler üzerine.Sözkonusu ev isteyip istememek,kişi değil.

Ha dese ki bizim evimizi beğenmedi,onlarınkini beğendi,o zaman anlarım.Ama öyle düşünse bile karşı taraf kendi kızı,dünürü filan değil.

Ben olsam bu ev meselesinden tümden vazgeçerim aslında...

yok bısey demedı ben senı kızım saydığımdan samımıyetıne güvenerek dıyorum dedı bunları. Benımde kırgınlıklarım var dıyo ama sustum sız sımdı danısmaya geldınız dıye soylüyorm dıyo. Yanı gecmısı acmaya ne gerek vardı acaba. Ben onlarla yaşamak zorunda mıyım kı? buna kırılıyor. hangi gelın yasamak ıster. tamam ıyı ınsanlar ama ev üstüne ev olmaz sımdı dıyemedım de burası sızın evınız her halükarda gelıp kalcaksınız 3 5 ay denmıyo ıste korkmayın kalmazdık sız evınızı alın dıe dedık sıze dıo canımı sıkıyo bu da benım. düsünüp duruom ıste. gıtsem mı kalsam mı esıme kalsa gıdıyoruz da.

vurcağını sanmıyorum aslında. ıyı nıyetlı olmasa bunu soylemezdı bıle dımı? ama gelecekte ne olur bılemem. amacı ev sahıbı olmamız herkesın. sızce kayınvalıdem haklı mı?

Canım vurmaz vurmaz deme...
Kayınvaliden bak neler düşünmüş,biriktirmiş.
Kayınvalidenin böyle söyleyeceğini düşünür müydün ?
Görümcenin de ileride ne düşüneceğini bilemezsin.

heh aynen ben gıbısın. ben çok rahatıma düskünüm ve sanırım fedakarlıksa bu değılım yapamam.zor durumda da değılız çok sükür esımın benım ısım var maaslarımız normalin üstü. e sımdı onlar ıyı nıyetlı davranmıslar tamam da olmazdı. onları ıstemedık dıye düsünüyolar acaba boyle mı düsünürdük bız de evladımız boyle davransa bılemıyorum. ıstememek değıl aslında ev üstüne ev olmaz. es durumu var bı de. esımle ozelımız var canımn ıstedığı gıbı davranamamak var, var da var. yanı kırılmıslardır haklılar belkıde ama bız de haksız mıyısz?

Canım vurmaz vurmaz deme...
Kayınvaliden bak neler düşünmüş,biriktirmiş.
Kayınvalidenin böyle söyleyeceğini düşünür müydün ?
Görümcenin de ileride ne düşüneceğini bilemezsin.

Bılmıyorum gücüme gıttı dedıklerı ben kendı aılemı de karıstırmadım. Neymıs erkek tarafı karısırmıs, o da kızını verıyomus artık kızı erkek tarafına karısıyomus onlarla daha çok olcakmıs. esımde aılesınle soğuk olduğumu düsünüyo. onlar bana sıcakmıs ben sogukmusum yabancı gıbıymısım. napcağımı sasırdım ya.

Bende ayni seyleri söyledim çekinerek annemlere, özelimiz olsun istiyoruz gibisinden.. Kirilmislarki sürekli üste çikmaya çalistilar.. Iyi niyetlerinden aslinda.. ama genciz, ve dedigin gibi rahatimiza düskün insanlariz..

Maddiyatin el veriyosa bence hiç çikma suan oturdugun yerden, kirginliklar olur.. Belkide haklilar kendilerince, onlar bizim, biz onlarin düsündüklerinle uzlasamayiz.. Bence esinle konus, ve o ikna etsin ailesini.. Sonra kötü olan sen olma..

Ama senin durum biraz farkli, ablasinin evine çiksan, sonuçta senle gelip kalan olmicak.. Ve biriktirip ev alma sansin articak.. Ha arkadaslarin dedigi gibi sonra ablasiyla sorun yasarsiniz, size çikin evimden dermi bilemem, o ablasinin karakterine bagli.. Sanmam çünkü kardesi, öyle bisey yapsada kiralik evmi yok, bulursunuz.. Yani aslinda sana kalmis sen taniyosun sen biliyosun iyi düsün ve yalniz karar verme esinle konus anlasmaya çalis derim..

canım ya günümüz de kız vermek gelin almak mı kalmış Allah aşkına? k.validen hala bunu mu dert ediniyor,komik vallahi :)

ben olsam iyice düşünürdüm,hemen taşınmazdım.artılarını eksilerini ölç-biç ve ona göre ortak karar verin.

valla ben üzülürsem oğulları da üzülür bunu da bılsınler. konu cok uzamadı zaten ama soyledı ıçındekılerı. ben de soyledım eğer yüzüme vurulacaksa kalalım kaldığımız yerde dıye. bılemıyorum.

siz bu kafayla daha coook mahcubiyet dolu topicler acarsiniz buraya..

Son düzenleme:
Ablası iyi hoş düşünmüş,çok iyi sizin açınızdan.ama ilerde neler olabilir düşünmen lazım.
gün gelir bir olay olur olumsuz bir cevap verirsin görümcen o zaman bak ben onlara evimi verdim şimdi dediğine bak gibisinden.gerçi günahını almak istemem ama olabilecek şeyler bunlar.
bence bedava oturmak yerine,az buçuk da olsa bir meblağ verebilirsiniz.600 ise değeri siz 300 verirsiniz mesela.
aslında sizin bunu düşünmeniz lazım,o ne kadar iyi niyetli de olsa siz bu iyiliğin değerini bilebilcekmisiniz acaba bunu da düşünmeniz lazım.

kayınvalidenize gelince o sadece kırgınlığını belirtmiş bence.

siz bu kafayla daha coook mahcubiyet dolu topicler acarsiniz buraya..

ama soyle bıseyde var sevgılı vısnelıpasta onlarda dedıklerıne dıkkat etmelı dımı ne alemı vardı gecmısı acmaya...deşmeye...
yanı bı güzellık olacak umut dolu gıdıyoruz boyuna eskıler acılıp kırgınlıklar soylenıyor noluyo ozaman benım yüzüme vuruluyo, esım üzülüyo annesını üzdk dıe bana boylüo huzurumuz kacıyor. bunu demek ıstedım.

Kırmadan hareket etmek güzel. Lâkin kırılır mı kırılmaz mı diye düşünerek yaşantı şekillendirilmemeli.

Düzeninizin yolları birleşince düşünülmeyen kırgınlıklar kendiliğinden gelişebilir. Mesafe azalınca samimiyet artar. Beklentiyi de arttırır yakın olmak.

Uzaklık değil yakınlık huzuru bozar. Bilhassa erkek tarafı için benimsediğim bir dünya görüşü :)

aslında ben de bundan tarafım ama dıokı sız para bırıktırın dıe yapıyoz para olmaz. sanmıyorum esımın aılesı ıyı nıyetlı ınsanlar çünkü ama geleceğı bılemem zaten ablasına bı saygısızlık yapmam büyüğüldür çünkü. ama arkadasca davranır bana samımıdır ıctendır kendısı.

sevgili visneli pasta ben sızden fıkır ıstıyorum kararsız kaldım dıyorum sız hayat dersı dıyosunuz. bundan ne hayat dersı cıkabılır kı. kayınvalıdemı kırdım dıye üzülüyorum zaten. bu yüzden kararsızım, çünkü ısteyerek yapmadım sadece kendı düzenım olsn ıstılorum. gerek yoktu geçmısı acmaya. ben büyük olsam acmazdım gecmısı.o da samımıyetıme kızı gıbı gördüğünden actı sanırım. herkes ıyı olalım ıster aılemız sonuçta.

bosverin o beni kirdi su bana bunu soyledi diye bakin kizi gibi sever beni falan demissiniz yasliligina ya dasamimi davranmaya calismasina verin gecin.. eminim sizin caninizi acitmak amaciyla soylemiyordur bunlari.. bos yere huzur kacirmanin alemi yok demeye calisiyorum... yine de siz bilirsiniz ama bu saatten sonra esinizin beynini yemenin ya da oturup kara kara dusunmenin alemi yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…