• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ev almak istiyorum becerebilirmiyim sizce?

ilkduyansenol

kaça bölünebilirim
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
5.285
4.041
173
eşimde bende özel sektörde çalışan kişileriz 14 yıldır kirada oturuyoruz.masraflarımız ayrı daha önceki konularımda da bahsetmiştim.ben evimden çıkmıycam yani yine kirada oturucaz fakat birikim amaçlı bir ev almak istiyorum.yoksa biriktiremiyoruz ne kadar geliyorsa o kadar gidiyor.evi aldığımda kiraya veriyim diyorum kredi taksidinin geri kalanını ben ödiyim.zaten 1 kaç yıl sonra kira parası krediyi öder diye düşünüyorum.kendi birikimimi kendim yapayım acaba bu şekilde ev alan varmı?.

Son düzenleme:
eşimde bende özel sektörde çalışan kişileriz 14 yıldır kirada oturuyoruz.masraflarımız ayrı daha önceki konularımda da bahsetmiştim.ben evimden çıkmıycam yani yine kirada oturucaz fakat birikim amaçlı bir ev almak istiyorum.yoksa biriktiremiyoruz ne kadar geliyorsa o kadar gidiyor.evi aldığımda kiraya veriyim diyorum kredi taksidinin geri kalanını ben ödiyim.zaten 1 kaç yıl sonra kira parası krediyi öder diye düşünüyorum.kendi birikimimi kendim yapayım acaba bu şekilde ev alan varmı?.

aynı sorunlar içindeyim suan sabahtan beri banka araştırması içindeyim:((

Ben bekarım, bankada çalışıyorum yatırım olarak şimdiden parayı har vurup harman savurmamak için düşünüyorum ve araştırıyorum da. 2+1 evler giriş kat genelde uygun hem kredi de fazla çekilmemiş olur diye düşünüyorum bakalımmm nolcak hayırlıısı :)

valla bende yıllardır düşünüyorum ev almayı
bir türlü nasip olmadı bis srü sebepten dolayı
ama senin imkanın varsa ödeyebilirsen bekleme gir hemen böle bişeye
allahım isteyen herkeze nasip etsin
inşallah kira zor öde öde bitmiylo ay dedinmi de geliyo

imkan varsa gelir iyi se ödenir

bizde araştırma safhasındaydık malum para biriktirmek deveyle hendeğin münasebeti gibi zor AMA,BİZ YENİ BİR ŞEY ÖĞRENDİK. tokinin her ilde yaptığı hazır toplu konutları ödeyemeyenlere devlet paralarını geri iade edip o evleri satışa çıkarıyor 20 bin lira kadar önden veriyorsunuz evin büyüklüğüne göre 100 binlira ile 125 bin arası fiyatları oluyor 1. sınıf evler. aylık taksit tamamen size bağlı 7-8 sende bitiyor borcu .eğer kiraya verirseniz destek olur ödemeye. toki nin resmi sitesinde vardı . yoksa borca girilmeden ev falan alınmıyor. faiz falan yok hem devlete borçlanıyorsunuz kooperatif gibi değil garantili

Back
X