ev alsak mı?almasak mı? her konuda kararsızım:(

Ben henüz işe başlamadım ama daha şimdiden işe başlar başlamaz bir ev almanın hayalini kuruyorum. 1+1 olsun ama benim olsun önemli değil büyüklüğü veya lüks olması. Muhakkak ev alın. Sakın bu idealinizden vazgeçmeyin.

Eşiniz ailesine toz kondurmasa da o ev sizin değil. Allah korusun ailesine bir şey olsa kardeşleri payını ister. Erkekler nedense göremiyor gerçekleri.

Son düzenleme:
İnsanın kendine ait bir evi olması çok önemli, eski evi düzeltmek için para harcayacağınıza bence eşinle anlaşarak yeni bir ev alın. Umarım birikiminiz vardır, eğer yoksa o evin kredisi bitene kadar eşinle tartışmalar yaşayabilirsin. İnşallah her şey gönlünüzce olur.

bende ondan korkuyorum birikim pek var sayılmaz.kredi çekmek gerekio.bu süre içindede biraz sıkılıcaz tabi.ama eşim sıkıntıya hiç gelemez ne beğenirse almak ister.herşeyi göze alıp ev aldırsammı yoksa huzurumu hiç bozmasammı diyorum.off offf zor işlermiş

Canım işletme mezunuyum, gördüğüm kadarıyla dünya bir kriz içinde ve 1ocak itibariyle hem alım satım vergileri artıyor hemde enflasyon bundan sonra artacak gibi. İmkanınız varsa krediyle bir ev alın ve kendiniz oturmadan kiraya verin. Bu yükünüzü hafifletir! oturduğunuz evede kira vermediğiniz için kredinin büyük kısmı kiradan karşılanır. Fakat seçtiğiniz kredinin sabit olmasına ve TL bazında olmasına dikkat edin ,iyi bir yatırım olur. Ev aldığınızıda kimseye söylemeyin bunların artık evi var deyip oturduğunuz yerden de olmayın derim:)

arkadaşlar gerekeni söylemiş ben sadece bi konuya vurgu yapmak istiyorum, diğer kardeşler isterlerse trilyoner olsunlar iş mal paylaşımına gelince nasıl bi hızla başınıza tüneyeceklerine hayret edersin, defalarca kez tecrübe edilmiş ve hayat felsefesi halina getirilmiştir tarafımdan, aklında bulunsun, hakkı var neticede siz zenginsiniz vermeyiz diyebilirmisiniz, hayır

​kimsenin kendi evi gibi olmaz ileride bir gün hadi kayınpederin sizi çıkarttı ne olacak yada diger kardeşler şuan kredi faiz oranları düşük kredi çekin ev alın derim 2013 ten sonra faiz oranları yükselebilir şimdi ev alma zamanı diyorlar inş sizinde en kısa sürede eviniz olur

teşekkür ederim arkadaşlar.bütün yorumlar ev almamızdan yana.bende öyle.eşime bu konuda ısrarcı olucam.

merhaba,
bizde sizinle aynı durumdayız ,oturdugumuz ev kv nin üzerine ve biz evlendiğimizden beri bu evde oturuyoruz yani 6 senedir.evet yeri cok güzel ama eski ev neticede.bizim sizden tek farkımız benim esim 2 kardes ve esimde ev almaya sıcak bakıyor

merhaba,
bizde sizinle aynı durumdayız ,oturdugumuz ev kv nin üzerine ve biz evlendiğimizden beri bu evde oturuyoruz yani 6 senedir.evet yeri cok güzel ama eski ev neticede.bizim sizden tek farkımız benim esim 2 kardes ve esimde ev almaya sıcak bakıyor

aynı fikirde olmanız ne güzel.bizim şu na oturduğumuz semtte ev almamız çok zor.normal bi yerden alıcaz bunuda eşim sorun edecektir ilerde.sizde durumlar nasıl?yani bulunduğunuz semttemi almak istiyorsunuz.

Back
X