İçimi dökmek

Teşekkür ederim güzel yorumunuz için.
O insanlar eşimin tarafındada var benim tarafımda da. Oğluma bile bazen haksızlık ettiğimizi düşünüyorum. Park istiyor dışarı çıkmak istiyor park yok zaten. sokak o kadar dar ve araba çok geçiyor çıkrmak istemiyorum ☹ Oda istiyor fazla oda yok.
İnşallah yeni evinizde oğluna en güzelinden bi oda yaparsın 🙏😊

Yani havuz bir evin olmazsa olmazlarindan değil. Yeni ferah güneş içinde temiz bir ev alin oh mis gibi oturun.insanın o kadar parası olup da ailesini böyle evde oturtması da ne biliyim.Insan evine gelince ohh be diyebilmeli.kenardaki ise yaramayan para insanı ne kadar mutlu edebilir ki.para araçtır amaç degil..eşinize ister güzel güzel anlatarak ister atarli giderli olsun istediğiniz evi aldirin.sonra icinde oturdukca o da mutlu olacaktır.

Arabayı satmam diyor öyle olunca 400 lira kalıyor elde. Havuzsuz normal daire buluyorum 500 bin burda onlara o parayı vermem diyor. , havuzlu ev buluyorum 600 700 civarı, arabayı satmam o kadar kredi çekmem diyor
Ablacım senin işinde zor paran var işte burada yorma bizleri zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış. Yok havuzlu evmişte havuzsuz evmiş. İnsanlar bi göz odalı ev almak için neler yapıo sen burada son model arabam var die belirtiyorsun arabam var de geç bana biraz gösteriş amaçlı geldi bu gönderi.

Ablacım senin işinde zor paran var işte burada yorma bizleri zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış. Yok havuzlu evmişte havuzsuz evmiş. İnsanlar bi göz odalı ev almak için neler yapıo sen burada son model arabam var die belirtiyorsun arabam var de geç bana biraz gösteriş amaçlı geldi bu gönderi.
Yooo burda gösteriş yapmam bana nasıl bir fayda sağlar iyi misiniz😂😂😂
Son model diye belirtmemin sebebi Son zamanlarda arabalar prim yaptı o yüzden belirttim.Ben çalıştım biriktirdim o zaman zorla aldırmıştım arabayı ama şimdi kardayız istese satabiliriz o anlamda dedim

Ultra lüx villa almıcaksanız elinizde 700 bin varsa Allah aşkına neyi düşünüp tartışıyosunuz? Çok da güzel bi ev alır üstüne tekrar araba bile alırsınız yani. İş kurup riske girmeyin
Ama son model arabaları varmış 300bine sence onu satıp ucuz arabaya binerlermi. Bütün havaları söner böyle yaparlarsa :KK48:

Valla şahsen bı göz odalı kendi evim olsun okadar isterdim ki ama maalesef :)

Kadının elinde para var ama icraat yok, havasız bir evde yasıyorum diyor? Neyin gösterisini yapabilir ki bu durumda? Yemeyenin malını yerler bir de...

Keşke bizim de 700 binimiz olsa da havuzsuz ev beğenmesek :KK43:

Yahu 700 bin TL den bahsediyoruz, kaldi ki 300 bin tlsi arabanin satis fiyati. Konu sahibi sanki trilyonlarca paradan bahsediyormus gibi yok kadın hava atmak için konu açmış falan demeler nedir? Herkesin illaki kayinvalide, görümce ya da aldatan eş konusu mu açması gerekiyor?
Konu sahibinin derdi imkanı olmasına rağmen eşi yüzünden havasız, çocuk odası olmayan, çocuğunu sokağa bile çıkaramadığı bir evde yaşıyor olması... ayrıca bahsettiği rakamla havuzlu güzel bir ev alınması İstanbul için imkansız.

Yahu 700 bin TL den bahsediyoruz, kaldi ki 300 bin tlsi arabanin satis fiyati. Konu sahibi sanki trilyonlarca paradan bahsediyormus gibi yok kadın hava atmak için konu açmış falan demeler nedir? Herkesin illaki kayinvalide, görümce ya da aldatan eş konusu mu açması gerekiyor?
Konu sahibinin derdi imkanı olmasına rağmen eşi yüzünden havasız, çocuk odası olmayan, çocuğunu sokağa bile çıkaramadığı bir evde yaşıyor olması... ayrıca bahsettiği rakamla havuzlu güzel bir ev alınması İstanbul için imkansız.
Çok çok teşekkür ederim beni anladığınız için. Ayrıca benim burda hava atmam mantıksız olur zaten nasıl öyle düşünebiliyorlar anlayamıyorum.
Benim derdim imkanım olduğu halde dar havasız yerde yaşamam :(

Dün gece yine ev kavgası yaptık. Bana diyor ki kiralık gidelim.
E dedim elimizdeki parayı o zaman bi yere yatırım yapalım..
taşınalım yaparız. Ben ne anladım bundan hem kiraya taşınacağım hemde elimdeki para değerlenmeyecek dedim.. Neyse konuşurken tartıştık gece beni bbabama şikayet etmeye gitti 😳 annmm aradıı oyle haberım oldu tabı

Bugün de kvlerin yanına gideceğiz simdi kesin bana der sen oraya gitmeye yakın kavga çıkarıyorsun halbuki aramız 1-2 aydır kötü.
Bana bayadır güzel bi söz söylemez yakınlaşmaz. Sonra benden iyi olmamı bekliyor.
öyle deyince de uzaklaştırıyorsun kendinden diyor

Back
X