- Konu Sahibi Benjamin_ipek
Kızlar bişi danışmak istiyorum..kayınvalidem evimizin anahtarından kendisinede çıkartılmasını istiyor fakat ben pek gönüllü değilim..bunu onu kırmadan nasıl söyleyebilirim sizce ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bişi danışmak istiyorum..kayınvalidem evimizin anahtarından kendisinede çıkartılmasını istiyor fakat ben pek gönüllü değilim..bunu onu kırmadan nasıl söyleyebilirim sizce ?
cocugunuza felan mı bakıyor kaynananız boyle bı durum yoksa hıc gerek yok nıye boyle bı ıstekde bulundu anlamadım guzel bı dılle soyle canım ne gerek var dıye soyleyemem dersen once ver sonra kılıdı degıstır evın anahtarı jaybettım ondan degıstırdım dersın ınsallah 2. defa ıstemez
Hakimiyet kayıtsız şartsız kayınvalidede olacak bune ya hepsi aynı hiç değişiklik yok.22 yıllık evliyim benimde nerdeyse kayınvalide olma zamanım geldi. ilk 8 sene kayınvalidemde anahtarımız vardı.İşten bir gelirdim.Karı koca girmiş oturuyorlar.Bu kızın yemeği varmı yokmu.Çalışan insan zahmet vermeyelim demezlerdi.Bir güzel yer içer giderlerdi.Her gün evden çıkmadan banyoyu sağı solu toplardım kayınvalidem her an gelir ayıp olmasın diye.Aslında
saflıkdan değil yeri gelince ağırlığımı koyardım ama bazı konularda eşim üzülmesin sonuçda ailesi diye sesimi çıkarmadım.Sonra taşındık ona anahtar vermedik oda istemedi galiba tam hatırlamıyorum.Hevesini aldı girdi çıktı teftişlerini yaptı.
Size kolay gelsin bakalım buradaki hanımlar ne diyecekler.En doğru kararı siz vereceksiniz
Hakimiyet kayıtsız şartsız kayınvalidede olacak bune ya hepsi aynı hiç değişiklik yok.22 yıllık evliyim benimde nerdeyse kayınvalide olma zamanım geldi. ilk 8 sene kayınvalidemde anahtarımız vardı.İşten bir gelirdim.Karı koca girmiş oturuyorlar.Bu kızın yemeği varmı yokmu.Çalışan insan zahmet vermeyelim demezlerdi.Bir güzel yer içer giderlerdi.Her gün evden çıkmadan banyoyu sağı solu toplardım kayınvalidem her an gelir ayıp olmasın diye.Aslında
saflıkdan değil yeri gelince ağırlığımı koyardım ama bazı konularda eşim üzülmesin sonuçda ailesi diye sesimi çıkarmadım.Sonra taşındık ona anahtar vermedik oda istemedi galiba tam hatırlamıyorum.Hevesini aldı girdi çıktı teftişlerini yaptı.
Size kolay gelsin bakalım buradaki hanımlar ne diyecekler.En doğru kararı siz vereceksiniz
Çok yakın bi arkadaşımın kayınvalidesi çok fena bi kadın
Evin hakimiyetini eline almak istiyor gerçek anlamda
Arkadaşım da ayrı fena tabi
Evin anahtarını istemişti
Önce tamam falan deyip geçiştirdi
Baktı ısrar ediyor bigün çantam kayıp içinde de bileziğim vardı
Anahtarlar bi bizde var görüyor musun sende de olsa şimdi zanlı konumunda olurdun dedi
Of ne yersiz bi istek alakasız bi anahtar ver
Kapıyı açacam diye kendini paralasın![]()
Eşinizin abisi neden ısrarcı oluyor anlamadım?? Oldu olacak tüm apartmana da dağıtın da rahat etsinler....Ne kadar saçma ,ne demek ben arada bakarım...Bu tür şeyler teklifle olur,ancak siz dersiniz "anne ben evde yokken bir kolaçan eder misin" diye....Unutmuş numarası yapın,her defasında aa unuttum ...Saf ayağına yatın bakalım ne olacak...[/QUO
hmmmm evet bunu deneyebilirim aslında peki şey acaba saf ayağına yatmak yerine ,annecim ben evimde olmadığım vakit evime girilmesinden pek hoşlanmıyorum desem ??? bu kaba kaçar mı?